- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
insallah kuzum amiiinn tek duam birgün anne olmamızz
sende dinlen kuzumm öpüyorumm muckssssssss hayırlı geceler
hayır sevin,dua et,sabret.. Hayırlı gecelerr ..
Allah razı olsun bebemm. Rabbim hepimize bu duyguyu tattırsın inşallah. Yavrularımıza kavuşuruz inşallah hepimiz
sizsiz ne kadar sıkıcı hayat :2:
Ayy bugun giremedim bi sıkıldım bir sıkıldım ooff..
Şükür lavuşturama.kızlar Nasılsıniz
bensiz iyi kaynatmışsınız maşallah tü tü
Şükür kavuşturana
Sizleri çok özledim ben
kızlar allah rızası ıcın bılen tarıf edebılırmı bugun asırı kasık agrım oldugu ıcın saa23.00 kadın doguma cıl gıttım doktor yumurtan 18 ml olmus agrının sebebı o dedı cok sasırdım pcoluyum ve gelıstıgını dusunmuyordum hıc yumurtalarımın bende dedım durumu ve saskınlıgımı anlattım babamı yenı kaybettım ve evın enbuyugu evlı olan benım teyzemler annem ve kardeslerım ıcın annemde bana bebek yap bıze umut olsun nese olsun dedıler catlatma ıynesı verebılırmısınız dedım tmm dedı yazdı yarın saat 11 de yap dedı nobetcı ezaneden aldım kendın yapabılırsın dedı ama nasıl yapılıyo hc bılmıyorum bılen varmı
slm cnm nbr?tılavet secdesının acıklamaısnı yapar mısn
bensiz iyi kaynatmışsınız maşallah tü tü
Şükür kavuşturana
Sizleri çok özledim ben
Yarın batım ve ben çok heyecanlıyım. Bu ay kesin olmaz deyip kendimi umutlandırmamata çalışsamda zaman yaklaştıkça umutlanıyor insan :) inş gelir bebişim :)
Canım bnm ozledimmmm iyim çok şükür kaç gündür giremedim evimi su bastı zaten temizliğim yeni bitmişti mobilyalarım falan mahvoldu halılar falan😞 neyse sağlık olsun çok yorgunum ama hala yapıcak bi sürü işim var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizsiz ne kadar sıkıcı hayat :2:
Ayy bugun giremedim bi sıkıldım bir sıkıldım ooff..
Şükür lavuşturama.kızlar Nasılsıniz
canım Allah kabul etsin ben yine baslayamadım kaynanamlara gittik gece 11 gibi idi geldik.gec oldu diye okuyamadımanladım canım Allah kabul etsin sen arapcasınımı okuyorsun.insallah bebişin yine gelir ve 9ay seninle olur insallah.bende baslıycam insallah en yakın zamanda bi türlü baslayamadım niyetlendim yine okuyamadım
ooyy kuzumm sükür kavusturana
bu benim 2.ci ben yiyişim.. 1günlükk ..
Aksam 22 olsun dıe dua ettım resmenn..
kuzu benıde uyku tutmuyoooo
geçmiş olsun abla cana gelceğine mala gelsin boşver
yavaş yavaş yap yorma kendini fazla
bnde özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet canım arapçasını okuyorum geçen sefer de öyle yapmıştım hasta olunca annem okumuştu 6 gün.. inşallah kuzucum bu sefer yine hamile kalabilirim ve bebişim bana sımsıkı tutunur inşallahhh!! senin de benim de isteyen herkesin de Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın amiiiin :)
Çok teşekkürler canım tabi sağlık oldun napalım ama çok kötü bişey hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım 😞
Sen nasılsın napıyosun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bnde iyim saol bu ayın 24 de istanbula gidiyorm ailemn yanına
bnde iyim saol bu ayın 24 de istanbula gidiyorm ailemn yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?