infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bende sizi çoook özledim kızcelerimmmm
Bugün yaylaları alt üst ettik
Noldu canım hayırdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hosgeldınnnnn

hoş geldin canm gitme bidaha

Yarın batım ve ben çok heyecanlıyım. Bu ay kesin olmaz deyip kendimi umutlandırmamata çalışsamda zaman yaklaştıkça umutlanıyor insan :) inş gelir bebişim :)

h.g cnm bizde seni özledik
gitme bidahadaaaaaaaaaa

kuzumm hosgeldın

ahahah yaptım oldu

balıklama atlıyorum konuya ama avatarın neka güzel olmuş sernes kıscem
avatarında ki bebiş tez zamanda gerçek olsun
inşallah kuzum ben costum buldukca eklıcem inşallah bu uçup leylekle gelen benim bebişimdir Rabbim sanada banada inşallah tez vakitte nasip etsin kuzum inanırmısın dualarda aklıma geliyosun sen nasılsın kızcem herşey yolundadır ınsallah
Bende sizi çoook özledim kızcelerimmmm
Bugün yaylaları alt üst ettik

ne yaylası kıssss nerdesın kı sen

Ayy esesim bacısım hakkaten yerin çok belliydi bu son ayrılışımız olur inşallah

kuzum Rabbim ayırmasın emi bizii cok özlemisimm bugünde yayla yayla gezdik , giremedim aklım hep sizdeydi ..
siz neler yaptınız bakalım ben yokken kaynatmıssınızz ayy sütümü tasırdım,yayladan almıstım sana yazim derken

Oyy esesimm napalım kuzum bizde ne duyduysak yapmaya çalışıyoruz. Fatıma arkadaşımız fenalaşmış şu an hastane de yatıyomuş Ona üzüldüm işte
Ohh ne güzel gezmişsin yayla yayla kafa dağıtmışsındır biraz

aaaaaaaa nesi varmıs fatmamın

Uuzun zamandır yoktum kosusturmaca ve ustune grip oluyorum:2::2::2::2::2::2: havalardan olsa gerek ve tatile gitmemize az kalmısken hasta oluyorum bu çok üzücü bişey inşallah geçerrrrr eee sizler nasılsınız varmı güzel haberlerrr

hosgeldin kızcem 16 hamisimiz dısında pek degisiklik yok ..
yorgun ölüyorum gezmekten bakıvereyim dedim di sen napıosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…