infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kizlar anne olmak hayalmi topiginden ne cok arkadas varmis burada.. merhabaaa canlarr hepinize.. hepinizdeki sikinti erkek infertilitesimi yoksa karisikmi.. gerci ben artik her duruma uyar oldum:)

aramıza hoşgeldin kuzum benim
Sen kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisin? Bat nedir?

aramıza hoşgeldin kuzum benim
Sen kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisin? Bat nedir?

:)) hosbuldum cnm 36 yasindayim 7 yillik evliyim.. 7 tane tup denemem var.. agir erkek infertilitesi var sayi cok az 200 bin morfoloji 0 hareket % 10... bendede yumurta rezerv azaldi.. on gun oncede laparaskopi ve histereskopi oldum sol tupum alindi..yani bende yok yokk cnm:)) bu arada bat ne demek..

inşallahhhhhhh rabbim bizlere de nasip ettt anne olmak rabbim lütfen hayırlısı ile bizlerinde evlatlarımız olsun

bat [ beklenen adet günü ] ♡♥♡♥♡♥

sizsiz ne kadar sıkıcı hayat :2:
Ayy bugun giremedim bi sıkıldım bir sıkıldım ooff..
Şükür lavuşturama.kızlar Nasılsıniz

Allah razı olsun bebemm. Rabbim hepimize bu duyguyu tattırsın inşallah. Yavrularımıza kavuşuruz inşallah hepimiz

slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hadi bakalım cnm hayırlısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anaaaam esesim noldu neden engellendinki

Ceza almis kuzum birderdim var bolumunde yorum yapmis bir konuya ondan almis.

İnşallah tez vakitte biter cezası
Sen nasılsın bianem ilacı bıraktın mı? :26:

kızlar allah rızası ıcın bılen tarıf edebılırmı bugun asırı kasık agrım oldugu ıcın saa23.00 kadın doguma cıl gıttım doktor yumurtan 18 ml olmus agrının sebebı o dedı cok sasırdım pcoluyum ve gelıstıgını dusunmuyordum hıc yumurtalarımın bende dedım durumu ve saskınlıgımı anlattım babamı yenı kaybettım ve evın enbuyugu evlı olan benım teyzemler annem ve kardeslerım ıcın annemde bana bebek yap bıze umut olsun nese olsun dedıler catlatma ıynesı verebılırmısınız dedım tmm dedı yazdı yarın saat 11 de yap dedı nobetcı ezaneden aldım kendın yapabılırsın dedı ama nasıl yapılıyo hc bılmıyorum bılen varmı

cnm hosgeldin aramıza..
catlatma
iğnesini hastanede acilde veya sağlık ocağında yada kendin herhangi bir böllgene ( kol,karın,bacak .. ) yaparsınn..
iğnede değil o bir aşı demişti dr. Deri altına işlemesi kafidir..
18 mm cok güzel büyümüs cnm.. Dilerim hepimiz anne oluruzzz ..
güzel haberlerini bekliyorum hayırlı gecelerrrr

canım benim insallah yumurtan catlayıp bebiş olur Allah bu müjdeyle seni mutlu eder insallah...gülüm yaptıran arkadaslar yardımcı olur Allah gönlüne göre versin insallah müjdeni almak nasip olsun insallah
benimde karnım agrıyor bakalım hayırlısı gülüm:)

sizsiz ne kadar sıkıcı hayat :2:
Ayy bugun giremedim bi sıkıldım bir sıkıldım ooff..
Şükür lavuşturama.kızlar Nasılsıniz

aaa esesim hosgeldin kuzum naptın sen yahuuuu
bizde alıstık sana canım forumda yazılarını görmeyince dedim noldu profiline bakınca anladım
hihi kız bir derdim var bölümünde ben kac kez ceza yedim bende bıcı bıcı yaptım kocam nöbette.tv de acık.3 gündür korku filmi izliyom uyuyamıyom tabi suanda

Son düzenleme:

ne bilim kuzu ya ban yemişimm..
Alışmışım buraya uzakdan bakmak ne zormus.. :2:
korku filmi miii aaaaaaaaaa

kızlar ıkınızdende alıntı nasıl yapılıyo beceremedım ama ınanın sokk oldum agladım hala soktayım ben kısttır dıye gıttım dktora meger yumurta gelısmıs hala soktayım ailecek cok ıhtıyacızımız var bubebege ınsallah olur hepımız anne oluruz duygu sana watsaptan yazcaktım valla bılla uyuyorsundur dıye yazmadım ınsallah senınde yumurtan gelısmıstır hepınızın gelısır ınsallah bebeklerımız olur amınnn

ne bilim kuzu ya ban yemişimm..
Alışmışım buraya uzakdan bakmak ne zormus.. :2:
korku filmi miii aaaaaaaaaa

canım o konudaki herkes banlanmıs:))) evet ya girememk cok kötü dikkat et canım ban yedikce ceza süreside uzuyor ben en son 1 hafta girememiştim.bir erkek bir kadını actım.bizde seni özledik yoklugun belliydi canım

ooyy kuzumm sükür kavusturana
bu benim 2.ci ben yiyişim.. 1günlükk ..
Aksam 22 olsun dıe dua ettım resmenn..
kuzu benıde uyku tutmuyoooo

canım o konudaki herkes banlanmıs:))) evet ya girememk cok kötü dikkat et canım ban yedikce ceza süreside uzuyor ben en son 1 hafta girememiştim.bir erkek bir kadını actım.bizde seni özledik yoklugun belliydi canım

canım benim inan cok sevindim Allah yüzünü güldürsün insallah ne kadar mutlu olacagını tahmin edebiliyorum bende canı gönülden istiyorum gülüm önce sen bi hamiş kal gülüm ben arkanızdan gelecegim insallah.suan kendimden cok senin anne olmanı istiyorum.bitanem.güzel kalplim nasıl yapılıyomus acaba bence konu ac gülüm mutlaka cevap gelecektir normal iğnemi insülin iğnesimi bilmediğim için cevap veremedim.ama bilen vardır mutlaka gülüm.hadi insallah bebek olarak gelsin o yumosun

Son düzenleme:
yarında dolascaz kermes vs..
Ben yataım kızlar görüşürüz ii gecelerrr

ooyy kuzumm sükür kavusturana
bu benim 2.ci ben yiyişim.. 1günlükk ..
Aksam 22 olsun dıe dua ettım resmenn..
kuzu benıde uyku tutmuyoooo

sükür datlım .aynen kız bagımlılık yapıyor kk.hadi esecim sendende güzel haberler bekliyoruz asla gelecek o bebişler göbüse.ümitsizlik yok.mübarek aylara girdik kalplerimiz bir insallah hep beraber hamiş oluruz esesim hamiş topiği acarsın orda bulusuruz insallah

ınan hep aklımda ve duvamdasın ben aslında vaz gecmıstım babamın acısı hala cok taze sankı bedenım ayakta ruhum topragın altında gıbı ama annem ve kardesleırm ısteyınce bıde teyzemler bebek yap annenene kardeslerıne umut olsun dedıklerı ıcın bıdahakı ay tedavıye gıtcektım doktora ama boylesı nasıpmıs allah hepımızın yuzunu guldursun oncesı sonrası yok rabbım hepımıze evlat nasıp etsın ınsallah canım b benım ıcın cok baskasın kardes gıbısın sende sercemde ıkınızınde yerı bende cok ayrı ınan buna yengem tup bebekle hamıle kalmıstı onu aradım sordum dedı gobek delıgını altıa 2 parmagını koyup yap dedı

oh oh gez gülüm.iyi geceler esesim tatlı uykular

insallah kuzum amiiinn tek duam birgün anne olmamızz
sende dinlen kuzumm öpüyorumm muckssssssss hayırlı geceler

hayır sevin,dua et,sabret.. Hayırlı gecelerr ..

Allahinsallah bebişle müjdeletir belki oglusun olur babanın adını koyarsın gülüm.eminin babanda senin hamileliğini hissedecek sevinecek inanıyorum ben.sende benim icin bacı kardes gibisin.canım benim senin dua topiğinle dualarla tanıstım ve tanımadıgım insanlara dua etmeyi ögrendim.bu günlere geldim.insallah gülüm tüm isteyenlere nasip etsin insallah tüm bekleyenlere bebeksiz göbek kalmasın insallah.insallah tedaviye gerek kalmadan gelir yarını degerlendirin gülüm.müjdelerini almak dilegiyle insallah.sende dualarımdasın her zaman....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…