SORUN HİÇBİR SORUN OLMAMASI CANIM :) İKİMİZDE DE HERHANGİ BİR PROBLEM YOKTU DEMEKKİ ZAMANI VARMIS.rABBAIM OL DEDİ OLDU:)
UNUTURMUYUM CANIM CEKİLENİ BEN BİLİRİM HERAN DUA EDIYORUM TUM ANNE OLMAK ISTEYENLER ICIN :)
Progestan verdi yarın Tekrar gidicem işte[\QUOTE]
Tamam cnm inşallah herşey yolundadır
biz yaptırdık canım hızı düsük cıktı %3.bu arada ben yumurtlamadım sanırım progestan degerim 0,7 cıkmıs yani cok düsük.bosuna sevindim.herseyin hayırlısı
öyle düşünme kuzum... dert etme,dua ett ..
Rabbim bizi asla bırakmaz,yeterki biz onu bırakmayalım ..
Canim amelyat dedi doktor varikosel var dedi.biz baska bir yere yine sperm testi vericez ona gore doktor ne derse.size ne dedi doktorCanim bizimde dusuk cikti yani esimin sperm sayisi 195 milyon ama hareketi 4 uzerinden 2 cikti. Doktor size ne onerdi bizede soyleyebilirmisn. 😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
senden de allah razı olsun kuzumşimdi çatlatma iğnesinden 8 gün sonra kan verdiğimde 22 falan çıkmıştı ama direk ertesi gün bu kadar yüksek çıkması normalmi bilmiyorum.çatlatma iğnesinin içinde yoğun beta hcg var ve vücuduna veriliyor.yani bişey dememiz için cumartesi günkü değerin önemli..inşallah rabbim yüzüne güler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canim amelyat dedi doktor varikosel var dedi.biz baska bir yere yine sperm testi vericez ona gore doktor ne derse.size ne dedi doktor
zaten ona sığınmasam çoktan isyan etmiştim canım da işte. vardır bir hayır diyecem ama çocukları gördükçe yaram deşiliyor benmle birlikte bebek isteyen arkadaşın bebği kocaman olmuş içim gidiyor
Üzülme bacım daha vakti gelmemiş demek. Yeni ay yeni umutlar
Üzülme bacım daha vakti gelmemiş demek. Yeni ay yeni umutlar
Geçmiş olsun canım. Giremiyecek misin bugün? :44:öylee kuzum,hayırlısı nasip kısmett..
Eşimin halasının cocugu ameliyat oldu bugun..
Hastanedeydik,anca eve geldim.onları bırakıp gelcem konaklıya..
Ondan giremedim kızcelerimm ..
Ben sperm testi sonucunu kendi doktoruma gosterdm doktor esinun spermlerinde hareket kisitliligi var dedi bide esin bi uroloji uzmanina gorunsun dedi ama esim gitmiyo cok israr ettim ama gurur meselesi yapiyo 😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
esocann bende senı cok ozledım bacımmbu arada kırmızılar gelmişş çok üzüldümm yaa ben senin hamile olduğuna ınandırmıştım kendımıı yılmak yok bıdahaki aya inşallahhh
aşk olsun:2::2::2::2::2::2::2:
ben gidince görcem seni
aminnn aminmn Aminnnnnn inşallahhhhhhhteşekkür ederim hayırlısı inşallah rabbim hepimize annelik duygusunu hayırlısı ile yaşatır bu duyguları yaşamak hepimize nasipolur hepimize isteyen dileyen herkes dualarımda meryem suresi okuyorum bolca bir fetih suresine başladım
An itibariyle kırmızılar teşrif etmiş bulunmaktadır 👏👏👏
Şimdiki bat büyük bir umutla beklenen 10 temmuz o bat 9 ay gelmesin 🙏🙏🙏
ahh gözü lör olası kırmızılar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok ya fıstığım hele geçsin 10 gün falan yaparız test
hayırlısı be kuzummm nasip kısmet :2:Üzülme bacım daha vakti gelmemiş demek. Yeni ay yeni umutlar
teşekkür ederim hayırlısı inşallah rabbim hepimize annelik duygusunu hayırlısı ile yaşatır bu duyguları yaşamak hepimize nasipolur hepimize isteyen dileyen herkes dualarımda meryem suresi okuyorum bolca bir fetih suresine başladım
öylee kuzum,hayırlısı nasip kısmett..
Eşimin halasının cocugu ameliyat oldu bugun..
Hastanedeydik,anca eve geldim.onları bırakıp gelcem konaklıya..
Ondan giremedim kızcelerimm ..
Cok gecmis olsun Allah sifa versin gulum
sağol tatlımm benim nasılsın ♡♥♡♥
İyiyim canim sen nasilsin
bu dediğini daha önce başkalarından da duymuştum ama onlar hamile kalıp hemen düşürüyolardıÇok saol canım inşallah
Hocadan kastım bebek sübyanı diye bişe varmış her hoca anlamıyo onu muska yaptırıp tasıyosun üstünde annem bnm ve kız kardesime baktırmış ikisindede var demiş rahme düşer düşmez boğuyomuş komşumuz hoca hemde hiç bilmiyoruz adamın öyle şeylerle ilgilendiğini başka bi komşumuzun kızınında 7-8sene olmayınca hocanın yazdığı muskayla ve Rabbimin kudretiyle veizniyle şimdi 8 aylık hamile bence bi arastır cnm bu işi ticarete dökenlerle değil şifa niyetinede yapan çok hoca var Allah iyi ininsanlarlakarsılastırsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?