infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

[Q UOTE=sernes2011;35773519]Canım kimyasalda olabilir dış gebelikte Allah korusun doktorun ne diyor sorabildinmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
Progestan verdi yarın Tekrar gidicem işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bizdede sorun yoktu eşimin sperm tahlilleri hepsi normaldi 2 sene gidin olur ilgilenmediler en son tüp bebek merkezine gittik eşimde varikosel varmış öbür doktorlar nedense görememişler şimdi eşim ameliyat oldu 10 gün önce inşsllah ameliyat sebep olur hayırlısıyla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz yaptırdık canım hızı düsük cıktı %3.bu arada ben yumurtlamadım sanırım progestan degerim 0,7 cıkmıs yani cok düsük.bosuna sevindim.herseyin hayırlısı

Canim bizimde dusuk cikti yani esimin sperm sayisi 195 milyon ama hareketi 4 uzerinden 2 cikti. Doktor size ne onerdi bizede soyleyebilirmisn. 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

öyle düşünme kuzum... dert etme,dua ett ..
Rabbim bizi asla bırakmaz,yeterki biz onu bırakmayalım ..

zaten ona sığınmasam çoktan isyan etmiştim canım da işte. vardır bir hayır diyecem ama çocukları gördükçe yaram deşiliyor benmle birlikte bebek isteyen arkadaşın bebği kocaman olmuş içim gidiyor

Canim bizimde dusuk cikti yani esimin sperm sayisi 195 milyon ama hareketi 4 uzerinden 2 cikti. Doktor size ne onerdi bizede soyleyebilirmisn. 😔

Canim amelyat dedi doktor varikosel var dedi.biz baska bir yere yine sperm testi vericez ona gore doktor ne derse.size ne dedi doktor

Amin insallah canim biraz gecsin yine baktirayim yukselmisse umutlanirim.cok sagol gulum.insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun....

Canim amelyat dedi doktor varikosel var dedi.biz baska bir yere yine sperm testi vericez ona gore doktor ne derse.size ne dedi doktor

Ben sperm testi sonucunu kendi doktoruma gosterdm doktor esinun spermlerinde hareket kisitliligi var dedi bide esin bi uroloji uzmanina gorunsun dedi ama esim gitmiyo cok israr ettim ama gurur meselesi yapiyo 😔

cok haklısın ama elden gelen bırsey yookkk :2:

Üzülme bacım daha vakti gelmemiş demek. Yeni ay yeni umutlar

öylee kuzum,hayırlısı nasip kısmett..
Eşimin halasının cocugu ameliyat oldu bugun..
Hastanedeydik,anca eve geldim.onları bırakıp gelcem konaklıya..
Ondan giremedim kızcelerimm ..

Üzülme bacım daha vakti gelmemiş demek. Yeni ay yeni umutlar

Geçmiş olsun canım. Giremiyecek misin bugün? :44:

Canim gitse iyi olur.belki hiz sprunudan dolayi olmuyo olabilir.keci boynuzu pekmezi yada ozu yedir canim.ama mutlaka gitsin.varikosel olabilir.

Birsenimmm kuzummm nasılsın canımmm benimm kuzummm çookkk özledim seni
esocann bende senı cok ozledım bacımm bu arada kırmızılar gelmişş çok üzüldümm yaa ben senin hamile olduğuna ınandırmıştım kendımıı yılmak yok bıdahaki aya inşallahhh

aşk olsun:2::2::2::2::2::2::2:
ben gidince görcem seni

evet bi denk gelemedik

aminnn aminmn Aminnnnnn inşallahhhhhhh

aminnn aminmn Aminnnnnn inşallahhhhhhh rabbim hepimiz gönlündekini hakkimizda hayirli etsin inşallah kuşumm

bu dediğini daha önce başkalarından da duymuştum ama onlar hamile kalıp hemen düşürüyolardı
dediğin doğru aslında bi araştırıyım yeter ki sonunda olsun ben herşeye katlanmaya razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…