Ne süper bir haber buuuuuuuuuuu
kutlamalıyız, kalkın kızlarr hooppp :118::118::118::118::118:
canım dün vuruldum cok yeni.valla kendi kendime gelin güvey oldum bide yaslı teyze beni yolda durdurdu sırtımı sıvazladı Allah hayırlı evlat nasip etsin dedi.sasırdım.bu pozitif cıkınca demek bundan teyze öyle yaptı dedim.o degil esimi annemi aradım sevindiler.bidaha tam emin olmadan yapmam:2:insallah cümlemize.ama bi anlık olsada annelik güzeldi
teşekkür ederim canım :)
ikiside değil canım iki kez aşılama iki kez tüp bebek yapıldı 3 üyü deneyecektik kendi kendine oldu :)
canım dün vuruldum cok yeni.valla kendi kendime gelin güvey oldum bide yaslı teyze beni yolda durdurdu sırtımı sıvazladı Allah hayırlı evlat nasip etsin dedi.sasırdım.bu pozitif cıkınca demek bundan teyze öyle yaptı dedim.o degil esimi annemi aradım sevindiler.bidaha tam emin olmadan yapmam:2:insallah cümlemize.ama bi anlık olsada annelik güzeldi
haha sağol canım :)
aynen canım o testi vermesi cartı curtu cok gıcık zaten pahalı bir test.bide muayane oldugun hastaneninkini kabul ediyolar esinle aynı hastane olcak diyolar.
hmm baya yüksek cıkmıs degerın o kadar yüksek cıkıyormu hıc bı fıkrım yok cnm..inşallah 14 gun sonra burdaa sewıncten hepımız aglarızz kuzum benım ınan kendımı nsl ıstıyorsam sızıde aynı sekılde ıstıyorumm
evet canım aynen...ya senın bhcg neden yuksek cıktı bende cok klomen falan kullandım ama bende olmadı hıc belkıde vardır ha olabılırmı:26:
yaaaa canım benim, üzülme, stres yok, gelecekler biliyorum, hepimizin göbişleri dolacaakkkk
insallah canım sıkıntı yok Allah en dogru zamanı bilir...hersey güzel olacak hepimiz için
doktoru arayıp sordum gülüm iğneden dedi.cıkıyomus yeni yaptım ya bide ama bilmiyom.insallah bende kendim kadar sizlere ve tüm isteyenlere istiyorum.hep duamda tüm isteyenlere diyorum.insallah hep birlikte bu son adet dönemlerimiz olur ve 9 ay bebişimizle oluruz.hersey nasip gülüm.insallah mutluluktan aglayım insallah
hadi yaaaa inanmıyorum maşallah :13:
sorun neydi kzum sizde
bizedee bizedeeee
hamişlerin duası kabul olurmuş, bizi unutma sakın,çok tebrik ederim
kk nın guzellleri bilmem hatırlarmısınız geçen hafta aşılama tüp bebek denemelerimden bahsettım adetim gecikti diye dert yanddım sizkere sağolun cokta yardımcı oldunuz.pazar günü öğrendim ki meleğim benimleymiş derdimi paylastım mutluluğumuda paylaşayım dedim sizinle Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm gebelerede sağlıkla kucagına almaya nasip etsin insallah :)
hadii bakalım kuzum madem çatlatma ıgnesını yenı yaptırdın zaman bol çalışma zamanı allahh yardımcınız olsun kuzummm süpermenlerr yolunu bulsunnn yumoşcukları deliversin sonraada rahmee sımsıkı tutunuversin inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhh
canım dün vuruldumondan yüksek dedi doktor.bi hafta sonra yine baktırıcam bakalım kac olmus.ama doktorum catlatma iğnesinden sonra 14. gün belli olur dedi.bu arad gögsen bey cok iyi bir doktor memnun kaldım gercekten Allah razı olsun senden artık ona gidicem hep.
aaaaaaaa gittinmi göğşen hocaya çok sevindim çok tatlıydı dimi yaaakuzum çatlatma iğnesi daha 2.gündeymiş ben 1 hafta oldu sandım haftasonu bidaha test yaparsın düşmez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaa
ay insallah canım ya evet gittim memnun kaldım canım Allah razı olsun dediğin kadar varmıs.öyle yapıcam gülüm düsmediyse bişeler vardır ama ilaçtan büyük ihtimal
canım iğneden dün yaptım daha iğneyi.doktoru aradım iğnedendir dedi.hiç tekrarla tesi falan demedi.iğneden yani baska doktorada sordum
Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?