infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yaaaa canım benim, üzülme, stres yok, gelecekler biliyorum, hepimizin göbişleri dolacaakkkk

hmm baya yüksek cıkmıs degerın o kadar yüksek cıkıyormu hıc bı fıkrım yok cnm..inşallah 14 gun sonra burdaa sewıncten hepımız aglarızz kuzum benım ınan kendımı nsl ıstıyorsam sızıde aynı sekılde ıstıyorumm

aynen canım o testi vermesi cartı curtu cok gıcık zaten pahalı bir test.bide muayane oldugun hastaneninkini kabul ediyolar esinle aynı hastane olcak diyolar.

evet canım aynen...ya senın bhcg neden yuksek cıktı bende cok klomen falan kullandım ama bende olmadı hıc belkıde vardır ha olabılırmı:26:

doktoru arayıp sordum gülüm iğneden dedi.cıkıyomus yeni yaptım ya bide ama bilmiyom.insallah bende kendim kadar sizlere ve tüm isteyenlere istiyorum.hep duamda tüm isteyenlere diyorum.insallah hep birlikte bu son adet dönemlerimiz olur ve 9 ay bebişimizle oluruz.hersey nasip gülüm.insallah mutluluktan aglayım insallah

evet canım aynen...ya senın bhcg neden yuksek cıktı bende cok klomen falan kullandım ama bende olmadı hıc belkıde vardır ha olabılırmı:26:

canım iğneden dün yaptım daha iğneyi.doktoru aradım iğnedendir dedi.hiç tekrarla tesi falan demedi.iğneden yani baska doktorada sordum

hadii bakalım kuzum madem çatlatma ıgnesını yenı yaptırdın zaman bol çalışma zamanı allahh yardımcınız olsun kuzummm süpermenlerr yolunu bulsunnn yumoşcukları deliversin sonraada rahmee sımsıkı tutunuversin inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhh

hadi yaaaa inanmıyorum maşallah :13:

sorun neydi kzum sizde

SORUN HİÇBİR SORUN OLMAMASI CANIM :) İKİMİZDE DE HERHANGİ BİR PROBLEM YOKTU DEMEKKİ ZAMANI VARMIS.rABBAIM OL DEDİ OLDU:)

bizedee bizedeeee
hamişlerin duası kabul olurmuş, bizi unutma sakın,çok tebrik ederim

UNUTURMUYUM CANIM CEKİLENİ BEN BİLİRİM HERAN DUA EDIYORUM TUM ANNE OLMAK ISTEYENLER ICIN :)

Çok sevindimmm..sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Allahım

kalbi, güzel duası güzel arkadasım insallah tüm güzel dualarının bin katı güzeli sana nasip olsun insallah.bu arada histereskopi sonrası gebe kalmak kolaylasıyomus doktor söyledi.bide rahmin kalp seklinde olabilir dedi bana doktor.bakalım adet olursam bende tedaviye baslıycam gülüm cok sıkmadan yavas yavas...insallah güzel kalplim hepmizinkini insallahAllah hayırlısını versin hakkımızda

aaaaaaaa gittinmi göğşen hocaya çok sevindim çok tatlıydı dimi yaaa kuzum çatlatma iğnesi daha 2.gündeymiş ben 1 hafta oldu sandım haftasonu bidaha test yaparsın düşmez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaa

ay insallah canım ya evet gittim memnun kaldım canım Allah razı olsun dediğin kadar varmıs.öyle yapıcam gülüm düsmediyse bişeler vardır ama ilaçtan büyük ihtimal

ay insallah canım ya evet gittim memnun kaldım canım Allah razı olsun dediğin kadar varmıs.öyle yapıcam gülüm düsmediyse bişeler vardır ama ilaçtan büyük ihtimal

senden de allah razı olsun kuzum şimdi çatlatma iğnesinden 8 gün sonra kan verdiğimde 22 falan çıkmıştı ama direk ertesi gün bu kadar yüksek çıkması normalmi bilmiyorum.çatlatma iğnesinin içinde yoğun beta hcg var ve vücuduna veriliyor.yani bişey dememiz için cumartesi günkü değerin önemli..inşallah rabbim yüzüne güler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım iğneden dün yaptım daha iğneyi.doktoru aradım iğnedendir dedi.hiç tekrarla tesi falan demedi.iğneden yani baska doktorada sordum

Bende yapmıştım iğne gecen sene ovitrelle ama kan testi yspmsmıstım hiç ilginç

Canım kimyasalda olabilir dış gebelikte Allah korusun doktorun ne diyor sorabildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…