- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Teşekkürler cnm bugun kontrolumuz vardı doktorda artık canlsn dedi ama ağrıları çok dsha siz hiç sperm tesi vermedinizmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biz yaptırdık canım hızı düsük cıktı %3.bu arada ben yumurtlamadım sanırım progestan degerim 0,7 cıkmıs yani cok düsük.bosuna sevindim.herseyin hayırlısı
ewt kuzum degısıklık oldu en azından kendımı bıraz daha güzel hıssetmeme neden oldu..benım eişimde sarı saçı hıc sevmezbende zor ıkna ettım sende edersın kuzum..ben doğal renkler yaptırdığım ıcın cok kırıtmıyor sende o tonlarda yaparsan bsey demez
kuzumm bu arada yumoşunn çok güzel gelişmişşşş hadii inşallah amelıyata gerek kalmadan gelsin bebbişşşşşşşşşş
bende bal tarçın kurune senın sayende başlamıştım 12. gun 20 mm olmuştu yumosum doktorla şaşıp kalmıştık rabbımm emeklerımızın karşılığını versın inşallhhhh
iyi olmus gülüm iyi yapmıssın datlım.bende dogal seyler yaptırırım olmazsa.insallah canım ama bugün progesteron testim 0,7 cıkmıs yani yumurtlamadım sanırım.bosuna sevindim.hayırlısı gülüm.insallah yine yumosun öyle olur ve bebiş olur bukez insallah
bi kaç kere yaptırsaydınız testı bızden bı suru ıstedıler 4-5 ay boyunca ee doktor neden yumurtan oldugunu soledı catlamamısmı acaba neyse sıkma canını olucak ınsallah
canım ultrasondan baktı 19-20 mm var dedi.bide kanda bakalım dedi yumurtlamısmısın diye dedi.düsük cıktı deger bende anlamadım gülüm.hayırlısı canım.bi kez baktırdık yine baktırıcak canım insallah...
cnm kaç çıkması gerekıyorkı progestaran degerının..amann yaa yumurta gelısıyor sevınıyoruz sonra çatlamıyor off neler var yaa beynım şaştı artık hergün başka bişey ogrenıyoruz..sen yıne ıcını ferah tut cnm allah nasıp etmıstır belkı hem yumurtanın gelışmesı bıle çok güzel..allah nasip edicek bizede inanıyorum bizde bagıırıcazz hamıeyızz dıyeeee
tam işkence erkeklere spermogram verdırmek hayırlısı olsun canım
beta hcg baktırdım bugün yani enfeskiyonvardı doktor ilaç vercekti beta hcg baktı 206 cıktı hamilesin dedi sok oldum sevindim agladım.sonra kadın dogum doktoruna gösterdim kendi doktorumu aradım catlatma iğnesinden dedi bi hafta sonra yine baktırıcam ama iğnedenmiş kendimi salak gibi hissediyorumAllah hayırlısını versin gülüm zamanı gelince Rabbim nasip etsin hepimize.sanırım 10 üstü olması gerek progestanın
kk nın guzellleri bilmem hatırlarmısınız geçen hafta aşılama tüp bebek denemelerimden bahsettım adetim gecikti diye dert yanddım sizkere sağolun cokta yardımcı oldunuz.pazar günü öğrendim ki meleğim benimleymiş derdimi paylastım mutluluğumuda paylaşayım dedim sizinle Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm gebelerede sağlıkla kucagına almaya nasip etsin insallah :)
perhizi gectım o hastaneye gıtmesı bıde fakulteye gıdıyoduk sartlar hıc nusaıt degıldı dısradanda veremıyoduk baska hastaneden yanı kabul etmıyolardıaynen canım 3 gün perhiz falan.... Rabbim yardım etsin
canım asılamamı tup mu cok sevındı adına Rabbim kucagına almayı nasıp etsın sağlıcakla darısı basımızakk nın guzellleri bilmem hatırlarmısınız geçen hafta aşılama tüp bebek denemelerimden bahsettım adetim gecikti diye dert yanddım sizkere sağolun cokta yardımcı oldunuz.pazar günü öğrendim ki meleğim benimleymiş derdimi paylastım mutluluğumuda paylaşayım dedim sizinle Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm gebelerede sağlıkla kucagına almaya nasip etsin insallah :)
beta hcg baktırdım bugün yani enfeskiyonvardı doktor ilaç vercekti beta hcg baktı 206 cıktı hamilesin dedi sok oldum sevindim agladım.sonra kadın dogum doktoruna gösterdim kendi doktorumu aradım catlatma iğnesinden dedi bi hafta sonra yine baktırıcam ama iğnedenmiş kendimi salak gibi hissediyorumAllah hayırlısını versin gülüm zamanı gelince Rabbim nasip etsin hepimize.sanırım 10 üstü olması gerek progestanın
teşekkür ederim canım :)cnm nezaman vurdurdukı çatlatma ıgnesını..ayy ne heycnlı drum bı hafta sonra ınsallah gerçek olur sevıncın cnm benım
cnm hayırlı olsun çok sevındım rabbım tamamına erdırsın kucaına aldığın gunlerıde duyalım inşallahhh
perhizi gectım o hastaneye gıtmesı bıde fakulteye gıdıyoduk sartlar hıc nusaıt degıldı dısradanda veremıyoduk baska hastaneden yanı kabul etmıyolardı
canım asılamamı tup mu cok sevındı adına rabbim kucagına almayı nasıp etsın sağlıcakla darısı basımıza
teşekkür ederim canım :)
ikiside değil canım iki kez aşılama iki kez tüp bebek yapıldı 3 üyü deneyecektik kendi kendine oldu :)
canım hayırlı ugurlu olsun allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin insallah
kuzum bu değer çok yüksek ama çatlatma iğnesini hangi gün vurdun sen ??? bence üzülme bu kadar yüksek değer çıkmaz çatlatma iğnesinde...hangi gün vurdun de bakim?
cnm nezaman vurdurdukı çatlatma ıgnesını..ayy ne heycnlı drum bı hafta sonra ınsallah gerçek olur sevıncın cnm benım
cnm hayırlı olsun çok sevındım rabbım tamamına erdırsın kucaına aldığın gunlerıde duyalım inşallahhh
ikiside değil canım iki kez aşılama iki kez tüp bebek yapıldı 3 üyü deneyecektik kendi kendine oldu :)
perhizi gectım o hastaneye gıtmesı bıde fakulteye gıdıyoduk sartlar hıc nusaıt degıldı dısradanda veremıyoduk baska hastaneden yanı kabul etmıyolardı
canım asılamamı tup mu cok sevındı adına Rabbim kucagına almayı nasıp etsın sağlıcakla darısı basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?