infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

cok gecmisler olsun kuzum
bat ne zmn senin ? benim kırmızılar geldi 2.günn

kuzum bat nedir ekliyim hemen ? naber nasılsın görüsmeyeli

sağol canım benm bat belli olmuyor canım ilacım bitti dün beklemedeyim bat tarihi yazma oyüzden aşılama yaptırdığımda yazarız bekleme tarihi inşllh

Sıkıntılar Misafirdir.
Gelir Ve Gider. Önemli Olan
Gönderenin Hatırına Misafire Sabretmektir. . . —

rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın (hayırlısıyla)

bu dediğini daha önce başkalarından da duymuştum ama onlar hamile kalıp hemen düşürüyolardı
dediğin doğru aslında bi araştırıyım yeter ki sonunda olsun ben herşeye katlanmaya razıyım

canım bilemeyiz her ay beta hcg yaptırmıyoruz belkıde tup bebklerın de oyle olmustur bildiğim kadarıyla eşindede sendede cok ciddi sorunlar yok bencede bı arastır bende arastırıyorum kayınvalıdeme sorayım

cok gecmisler olsun kuzum
bat ne zmn senin ? benim kırmızılar geldi 2.günn

kuzum bat nedir ekliyim hemen ? naber nasılsın görüsmeyeli

iyiyim canım ne olsun sünnet düğünümz vardı bitti çok şükür cuma sabah kardeşimi askere yollucaz burdur a cyclo provaga kullanıyorum pazar günü bitecek ya adet olucam yada hamiley,im o kadar cok sol kasıgıma iğne gibi agrı batıyor ki anlatamam

=) iyi olmana sevindim, canın sıkılırsa çık gel yakınım sana, bir kahve içeriz

cınım cınım sağolasın, bir akşam badefne sen ben bi kahve keyfi yapalım hakkatten, hamamyolunda osmanlı kahvehanesi var, kahveyi direk fincanın içinde pişiriyorlar, acayip bir şey

cınım cınım sağolasın, bir akşam badefne sen ben bi kahve keyfi yapalım hakkatten, hamamyolunda osmanlı kahvehanesi var, kahveyi direk fincanın içinde pişiriyorlar, acayip bir şey

cnm asılaman nasıl kac gunun kaldı hayırlsııyla mujdeyı wermene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…