ayy sormaa esesımm bı denk gelemedik yaa bende cok ozledım..pazarım vardı bugun pazar a çıktım ee yemektı oydu buydu derken bu saatı buluyor girmem..ramazan gelmedende bı temızlık yapıyım dıyorum camlar btıyor yarından sonrada bı temızlıe başlarım..sen napıyon cnm yedınmı bazlamalarıııııııııı
yedim kuzum cook özledim birsenim seni kuzum naber nasılsın görüsmeyeli ?
umarım iyisindir bitanemmm
Gülmenin Gülhane de vefanın bozada kaldığı memleket tabikiiiii ...
iyim cnm seni bekliyodum bayadır yoktun ortalkta
istnbl yani wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
bnmde ailem orda ayın 24de ordayım kısmetse inş.
Sıkıntılar Misafirdir.
Gelir Ve Gider. Önemli Olan
Gönderenin Hatırına Misafire Sabretmektir. . .
Eki Görüntüle 1161229 Eki Görüntüle 1161230
inş. cnm kısmet
inşallaaaahh, hepimiz kavuşalım artık bebişlere
hihi ne tatlılar demi arada bakıyorum napıyolar diye annesi gagasıyla yemek veriyo agzının içinden.ayyyy gülüm keske olsa tabi isterim.insallah hepimize nasip olur herseyden önemlisi saglıklı ve hayırlısı insallah cümlemize
insallah gülüm hayırlısı ile insallah.bebişleri konusalım Allah büyük.insallah iyilesmiştir bebeginin vesilesi olur insallah tüp bebege gerek kalmaz süpriz yapar miniğin.aynen canım ben cok üzülürüm Allah vermesin.doktora gösterdim amelyat demedi kuzum belki gebeliğe zararı olmaz dedi.bi doktorda ofis histereskopi ol dedi. bende napacagımı bilmiyom.bi adet olayım canım ona göre davranacagım
komsunun kızı geldi kahwe vs.içtik
balkonda oturuorm sizler napıosnuz kızcelerim
bende doğma büyüme şehr-i istanbulluyum, ama evlenince eskişehire yerleştim, benimde tüm ailem istanbulda
ewt cnm kısmet..gerçi ramazanda benım boş gunumu bulmak zor ya mısafır ağırlarım ya ıftara gıderım..ramazanda mısafır almak cok hoşuma gıder bereketım artar
aynı benim gibisin birsenim .. seni ondan cook sevdim ..:127::127::132::132::132::132::132:
yedim kuzum cook özledim birsenim seni kuzum naber nasılsın görüsmeyeli ?
umarım iyisindir bitanemmm
napak valla oturuyok öle
cnm sıkıldı?
ohhh afıyet olsun yarasınn bacımaa..çok ıyıyım sukur sende ıyıysen ohh ne alaa kuzum..
şimdi bı saat yokum kocıs geliyor yemegı hazırlıyım öpüyorum seni görüşürüz
ewt cnm kısmet..gerçi ramazanda benım boş gunumu bulmak zor ya mısafır ağırlarım ya ıftara gıderım..ramazanda mısafır almak cok hoşuma gıder bereketım artar
inşllah cnm tek çabamız tek ugrasımz o
ewt cnm çok tatlıdır..annelıı goruyomusun hayvanlar bıle ne güzel annelık yapıyor ahh ahh bızede nasıp olsa annelık duygusu..ben tekız ısterım korkarım ıkısıne yetısememekten ılgılenememektenn
inşallah aşkımm yaa..allah byuktur görelım mevlam neyler neylerse güzel eyler..tabı cnm doktorlar daha ıyı bılır sen doktorunun dedıgınden çıkma zaten ofıs hısteroskopı cok kolay rahım fılmı gıbı ama operatıf hısteroskopi olman gerekmezmı düzeltmek için
aynen cnm hep öyle ramaznları bnde arkadaşlarımı dolaşcm akrabalar derken çabucak günüm gelir geri dönme hazırlıkları başlar
h.g kuzummmmmmmmmmmmm
saol guzum .. ramazandada beni yalnız bırakmayın ..
kuranımızı okur,yeemeklerimizi yapar orucumuzu tutar birlikteyiz genee sükür
ben 1 ay yokum canm telden giremiyorm ben malesef annemlerdede 1 ay kalıyım diyom ama eşim özlerim seni dön hemen diyo bilmiyom iki arada kaldım valla bndehatta eşim ayın 24de git 25de gel diyo bnde sanki bakkala gidip geliyom dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?