infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Sıkıntılar Misafirdir.
Gelir Ve Gider. Önemli Olan
Gönderenin Hatırına Misafire Sabretmektir. . . —
Eki Görüntüle 1161229 Eki Görüntüle 1161230

мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм

inş. cnm kısmet

ewt cnm kısmet..gerçi ramazanda benım boş gunumu bulmak zor ya mısafır ağırlarım ya ıftara gıderım..ramazanda mısafır almak cok hoşuma gıder bereketım artar

inşallaaaahh, hepimiz kavuşalım artık bebişlere

inşllah cnm tek çabamız tek ugrasımz o

ewt cnm çok tatlıdır..annelıı goruyomusun hayvanlar bıle ne güzel annelık yapıyor ahh ahh bızede nasıp olsa annelık duygusu..ben tekız ısterım korkarım ıkısıne yetısememekten ılgılenememektenn

inşallah aşkımm yaa..allah byuktur görelım mevlam neyler neylerse güzel eyler..tabı cnm doktorlar daha ıyı bılır sen doktorunun dedıgınden çıkma zaten ofıs hısteroskopı cok kolay rahım fılmı gıbı ama operatıf hısteroskopi olman gerekmezmı düzeltmek için

yedim kuzum cook özledim birsenim seni kuzum naber nasılsın görüsmeyeli ?
umarım iyisindir bitanemmm

ohhh afıyet olsun yarasınn bacımaa..çok ıyıyım sukur sende ıyıysen ohh ne alaa kuzum..
şimdi bı saat yokum kocıs geliyor yemegı hazırlıyım öpüyorum seni görüşürüz

ohhh afıyet olsun yarasınn bacımaa..çok ıyıyım sukur sende ıyıysen ohh ne alaa kuzum..
şimdi bı saat yokum kocıs geliyor yemegı hazırlıyım öpüyorum seni görüşürüz

tamamm kuzum görüsürüz kolay gelsin .. birsenimmmmmmm

aynen cnm hep öyle ramaznları bnde arkadaşlarımı dolaşcm akrabalar derken çabucak günüm gelir geri dönme hazırlıkları başlar

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

saol guzum .. ramazandada beni yalnız bırakmayın ..
kuranımızı okur,yeemeklerimizi yapar orucumuzu tutar birlikteyiz genee sükür

ben 1 ay yokum canm telden giremiyorm ben malesef annemlerdede 1 ay kalıyım diyom ama eşim özlerim seni dön hemen diyo bilmiyom iki arada kaldım valla bnde hatta eşim ayın 24de git 25de gel diyo bnde sanki bakkala gidip geliyom dedim

bencede cok kalma özlerim ben seni :2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…