- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
kalbi, güzel duası güzel arkadasım insallah tüm güzel dualarının bin katı güzeli sana nasip olsun insallah.bu arada histereskopi sonrası gebe kalmak kolaylasıyomus doktor söyledi.bide rahmin kalp seklinde olabilir dedi bana doktor.bakalım adet olursam bende tedaviye baslıycam gülüm cok sıkmadan yavas yavas...insallah güzel kalplim hepmizinkini insallahAllah hayırlısını versin hakkımızda
Gunaydin kizlar iste guvercinimizin yumurtasi catladi ve civciklerimiz@
evt canım bu ayın 24 de istnbuldayım inş.
Kızlar bthcg 30cıktı ikiye katlamış ilk 6.27 ikincisi 14.97 bugun ki 30 ıkı gun arayla yaptırdım ama ıkı gündür kanamam devam ediyor sizce bu neden oluyor kızlar o kadar kana rağmen tutunmuş mu yani :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyy yerimm senin güvercinlerini..allahım sana onların hürmetinee böylee ikiz evlat nasip etsinnistermisin ikizlerin olsun
aboww az kalmışş geliyonyaaa kuzuuramazanda burdamısın yoksaaa
cnm benım düşük olsaydı degerın yukselmezdı bak ne güzel ıkı günde ıkı katına çıkıyor dahada artacak ınsallah..sen doktorun verdıgı ılacları ıhmal etme yatmya dınlenmeye çalış..kımı gebelıklerde kadınlar adet kanaması görüyormuş belkı senınkısıde oyledır
biz varkende sen olmuyosun ki birsenimm nerdesin senn ösledimmmmmmm
evet cnm ordayım kısmetse sen neresnde yaşıyosn?
ayy sormaa esesımm bı denk gelemedik yaa bende cok ozledım..pazarım vardı bugun pazar a çıktım ee yemektı oydu buydu derken bu saatı buluyor girmem..ramazan gelmedende bı temızlık yapıyım dıyorum camlar btıyor yarından sonrada bı temızlıe başlarım..sen napıyon cnm yedınmı bazlamalarıııııııııı
Avrupa yakasındayım cnm ben baya bi uzağız
bnmde akrabalarım o tarafta yarısı g.osmanpaşada yarısıda silivride :)
bugünü saymazsak, testime 8 gün var, tabi o arada regl olmazsam
öylemi tatlım ne güzel Silivri baya uzak ama bana
merhaba cnm nasılsın..aşılama olmuşsun sanırım takıp edıyorum hepinizi inşallah güzel haberler verirsin
merhaba cnm nasılsın..aşılama olmuşsun sanırım takıp edıyorum hepinizi inşallah güzel haberler verirsin
napıyosunuz siz bakim benim memlekettee :44:inş. cnm kısmet
napıyosunuz siz bakim benim memlekettee :44:
oyy yerimm senin güvercinlerini..allahım sana onların hürmetinee böylee ikiz evlat nasip etsinnistermisin ikizlerin olsun
aboww az kalmışş geliyonyaaa kuzuuramazanda burdamısın yoksaaa
cnm benım düşük olsaydı degerın yukselmezdı bak ne güzel ıkı günde ıkı katına çıkıyor dahada artacak ınsallah..sen doktorun verdıgı ılacları ıhmal etme yatmya dınlenmeye çalış..kımı gebelıklerde kadınlar adet kanaması görüyormuş belkı senınkısıde oyledır
inşallah bebegımm benım hepimize nasip olsun inşallah..seneye buzaman bebişlerimizlee uğraşmaktan vakit bulamayalım kk gırmeyeee aminnnnnnnn...ewt cnm öyleymiş bakalım bende işe yarıycakmı..ayın 4 de gıdıcem doktora bakalım ıyılesmısmı amelıyat yerım ondn sonrad a bı kac ay kendımız denıycez sanırım sonrası tüp bebek..cnm inşallah olmazsın adette bebiş gelir amelıyat olmak zorunda kalmazsın..adet olursanda hemen amelıyat ol korkarım düşük müşük olur daha çok üzülrüzz
wuwwwwwwww ıyımıs canım bana ıkı tanede olabılır :)
bende ikiz isterim ki
insallah canımmmm napıosunuz bakalım ..İnsallah bizlerinde olur gulum
ınsallah canım hayırlısıyla uzun zamn once bulmustum bu tatlısları allah anasına babasına bagıslasın kuzucukları
sağol canım benm bat belli olmuyor canım ilacım bitti dün beklemedeyim bat tarihi yazma oyüzden aşılama yaptırdığımda yazarız bekleme tarihi inşllh
tm kuzum umutla beklemede yazıorum
hoşgeldinnerelerdeydin bakalım
ben sabaha oranla daha iyiyim
komsunun kızı geldi kahwe vs.içtik
balkonda oturuorm sizler napıosnuz kızcelerim
Sıkıntılar Misafirdir.
Gelir Ve Gider. Önemli Olan
Gönderenin Hatırına Misafire Sabretmektir. . .
Eki Görüntüle 1161229 Eki Görüntüle 1161230
rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın (hayırlısıyla)
hahah =) bana da iki tane olabilirrr
bundan istiorumm tontisimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim canım ne olsun sünnet düğünümz vardı bitti çok şükür cuma sabah kardeşimi askere yollucaz burdur a cyclo provaga kullanıyorum pazar günü bitecek ya adet olucam yada hamiley,im o kadar cok sol kasıgıma iğne gibi agrı batıyor ki anlatamam
tm cnm kırmızı gelirse söle ekliyim bat,gelmezse hamis yazim
ya bunlarda neeeeeeeeeeeeee
yutarım onları bütün bütün
bölüşelimmi
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
selam kızcem nasılsın özgemm
naber birsenim cok özledim kızcem
napıyosunuz siz bakim benim memlekettee :44:
pişttttttttttttttttttttttttt
bende ikiz isterim ki
insallah canımmmm napıosunuz bakalım ..
tm kuzum umutla beklemede yazıorum
komsunun kızı geldi kahwe vs.içtik
balkonda oturuorm sizler napıosnuz kızcelerim
bundan istiorumm tontisimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tm cnm kırmızı gelirse söle ekliyim bat,gelmezse hamis yazim
bölüşelimmi
selam kızcem nasılsın özgemm
naber birsenim cok özledim kızcem
pişttttttttttttttttttttttttt
iyim cnm seni bekliyodum bayadır yoktun ortalkta
senn memleket nere kızzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?