infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bundan bı oncekınde 80dı guzel gecmıstı ama yeterlı degıldı elbettekı bekarken daha rahat calısılıyo sımdı ew bark yemek derken oturman zorlanısıyo dersın basına

hayırlısı olsun tatlım , üzme kendini,stres yok, sakinleşince gelecek o bebek,stres dolu ve sıkıntılı bir vücuda girmek istemiyor demek ki

Hayirlisi canlarim esime dedim bu adetimden sonra tedaviyi birakalim ben yoruldum dedim yok diyo.istiyorum diyor cevresel baskida var tabi.hayirlisi

sen yine iyi almıssın 80 massallahh.,
benim arkadas 85 aldı mülakatta kaldı daktiloda ..

bundan bı oncekınde 80dı guzel gecmıstı ama yeterlı degıldı elbettekı bekarken daha rahat calısılıyo sımdı ew bark yemek derken oturman zorlanısıyo dersın basına

kuuzummm sen daha yeni evlisin..
Düşünmüyoruzzzzzzzzzzz de geçççç..

tedaviye ara vermek istiyosan ver..
Asırı strese maruz kaldım ben..
Böyle iyi ..
Ağzı olan konuşuyoorr..

Hayirlisi canlarim esime dedim bu adetimden sonra tedaviyi birakalim ben yoruldum dedim yok diyo.istiyorum diyor cevresel baskida var tabi.hayirlisi

tabi ortak verilmesi gereken bir karar, ama ne olur şu çevreyi bırakın artık, bir kere düşünmüyoruz dersin, ikinciye sorarsa düşünmüyoruz demiştim, derdin ne dersin, üçüncüyede soramaz artık, sorarsa tersle sende, zaten kendi stresimiz var birde onlar içinmi üzüleceksin, hepsini salla gitsin, takma onları lütfen

kuuzummm sen daha yeni evlisin..
Düşünmüyoruzzzzzzzzzzz de geçççç..

tedaviye ara vermek istiyosan ver..
Asırı strese maruz kaldım ben..
Böyle iyi ..
Ağzı olan konuşuyoorr..

Aynen agzi olan konusuyor.bi esim sperm tahlili versin canim vermek istiyor hiz sorunu cikti ya oda kendini eksik hissetyo.bakalim nasil cikacak

Alanyaa yanıyoooooooRRRRRRRRRR
bu ne sıcakk bugünn yaz geldiii tamamenn
45 derece var suanda tahminimce havaaa :2:

merhaba bende toğikte yeniyim bendede hem pkos var hemde prolaktinim yüksek yani ne yumurtam çatlatabiliyolar ne prolaktinimi düşüerebiliyolar uğraşıp durum işte ( rabbim hepimize şifa versin inşallah en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…