merhaba bende toğikte yeniyim bendede hem pkos var hemde prolaktinim yüksek yani ne yumurtam çatlatabiliyolar ne prolaktinimi düşüerebiliyolar uğraşıp durum işte( rabbim hepimize şifa versin inşallah en kısa sürede
günaydın kızlarr :87:
öğlen oldu kızcem
sana günaydın,naber nasılsınn
hepimizin sınavı evlat hasreti demek..
Aramıza hosgeldin canımm nerden?yas kac? Kac yıllık evlisin?
evet aynen rannim daha fazla bekletmez inşallah ben vanda oturuyorum 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır tedavi olurum daha bi sonuç alamadım malesefhepimizin sınavı evlat hasreti demek..
Aramıza hosgeldin canımm nerden?yas kac? Kac yıllık evlisin?
canım bilemeyiz her ay beta hcg yaptırmıyoruz belkıde tup bebklerın de oyle olmustur bildiğim kadarıyla eşindede sendede cok ciddi sorunlar yok bencede bı arastır bende arastırıyorum kayınvalıdeme sorayım
evet aynen rannim daha fazla bekletmez inşallah ben vanda oturuyorum 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır tedavi olurum daha bi sonuç alamadım malesef
öğlen oldu kızcem
sana günaydın,naber nasılsınn
esessım nasılsın canım :) bende hala tık yok sanırım yıne kıstım oldu nolucak halım yya
12iydi uyandığımda oda hastaneden aradılarda öyle uyandım yoksa yatardm heralde daha
markete gitcem oyalanıyoum öyle sen nördün
evet aynen rannim daha fazla bekletmez inşallah ben vanda oturuyorum 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır tedavi olurum daha bi sonuç alamadım malesef
keşke bu topikte olmasaydı, ama hoşgeldin
hepimiz dua edip bekliyoruz, inşallah gelecek bebişlerimiz
Esescim benden gene kırmızılar geldi sen en iyisi beni listeden çıkar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani infertilite başlığı altında olmasaydı demek istedim canım , keşke bizde uğraşmadan normal insanlar gibi bebeklerimize kavuşabilseydik???? Anlamadım kiii ..
sen yine iyi almıssın 80 massallahh.,
benim arkadas 85 aldı mülakatta kaldı daktiloda ..
acı ama tatlı yemekten bıkmazsınhihi koydum kuzum
selamun aleykum değerli kader arkadaşlarım umudunuzu asla ve asla yitirmeyin tam 14 yıldır bebeğim olmuyordu berat kandilinde yüce ALLAHIM bebeğimin müjdesini nasip etti inşallah sonuna kadar devam eder çok ağır paços hastasıydım birçok tedavi gördüm ama sonuç alamadım ama demekki vakti zamanı varmış RABBİM bu duyguyu tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah sakın ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlarim tüm dualarim sizlerle tez vakitte hepiniz hamiş kalın inşallah
amin darsı bize inş. :)
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsn inş. cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?