infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hepimizin sınavı evlat hasreti demek..
Aramıza hosgeldin canımm nerden?yas kac? Kac yıllık evlisin?

hepimizin sınavı evlat hasreti demek..
Aramıza hosgeldin canımm nerden?yas kac? Kac yıllık evlisin?
evet aynen rannim daha fazla bekletmez inşallah ben vanda oturuyorum 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır tedavi olurum daha bi sonuç alamadım malesef

canım bilemeyiz her ay beta hcg yaptırmıyoruz belkıde tup bebklerın de oyle olmustur bildiğim kadarıyla eşindede sendede cok ciddi sorunlar yok bencede bı arastır bende arastırıyorum kayınvalıdeme sorayım

olabilir canım sen bi konu hakkında bişeyler öğrenirsen bana da söyle bende netten bi bakıyım etrafımada sorayım
eşimin sayıları düşük ama bizden daha düşük sayılarla hamile kalan çokta bayan var okuduğum kadarıyla kk da

evet aynen rannim daha fazla bekletmez inşallah ben vanda oturuyorum 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır tedavi olurum daha bi sonuç alamadım malesef

keşke bu topikte olmasaydı, ama hoşgeldin
hepimiz dua edip bekliyoruz, inşallah gelecek bebişlerimiz

kuzumm senin kistleri nasıl yok etcez :2:
esessım nasılsın canım :) bende hala tık yok sanırım yıne kıstım oldu nolucak halım yya

12iydi uyandığımda oda hastaneden aradılarda öyle uyandım yoksa yatardm heralde daha
markete gitcem oyalanıyoum öyle sen nördün

oohh oohhh .. Bende annemin arkadasları geldi cay servisi,oturduk ..
Gittiler simdi ıturuoruz annemle kızcem,sen naptınn bebemmmm

amiiinn kuzum ...
bende 1 bcuk yıldır olmuo ocakta asılama oldum tutmaadıı

keşke bu topikte olmasaydı, ama hoşgeldin
hepimiz dua edip bekliyoruz, inşallah gelecek bebişlerimiz

???? Anlamadım kiii ..

Esescim benden gene kırmızılar geldi sen en iyisi beni listeden çıkar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaa öyle hemen 2 ayda pes etmek yookk ..
hepimiz anne olacağız Allahın izniyle kuzumm..

slm canım hosgeldınnn nsılsın aynı sekıldeyız 3 yılı dewırdım ben ama 2 yıldr tedawı tedawı poffffffff cok sıkıcı

selamun aleykum değerli kader arkadaşlarım umudunuzu asla ve asla yitirmeyin tam 14 yıldır bebeğim olmuyordu berat kandilinde yüce ALLAHIM bebeğimin müjdesini nasip etti inşallah sonuna kadar devam eder çok ağır paços hastasıydım birçok tedavi gördüm ama sonuç alamadım ama demekki vakti zamanı varmış RABBİM bu duyguyu tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah sakın ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlarim tüm dualarim sizlerle tez vakitte hepiniz hamiş kalın inşallah

amin darsı bize inş. :)
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsn inş. cnm

üzülme yaradan umudu en çaresiz zamnlarda gönderir
sayısız kapın var hayırlı olanı aç yarabbim aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…