infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh
poc hastamısınız bide nasıl oldu bebiş tüplemi

amın canım amın rabbım kucagına hayırla almayı da nasıp eylesın

ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh
poc hastamısınız bide nasıl oldu bebiş tüplemi

Hayır canım ne tüpbebek nade aşılama sadece kontrol amaçlı gitmiştim doktor hanım bir kezde ben deniyim dedi serophane diye ilaç verdi kullandığım ay Hamile kaldım çok şükür

Hayır canım ne tüpbebek nade aşılama sadece kontrol amaçlı gitmiştim doktor hanım bir kezde ben deniyim dedi serophane diye ilaç verdi kullandığım ay Hamile kaldım çok şükür

ne güzel bende poc var maleseffff kilo nuz varmıydı acaba bide nasıl bi ilaçmş ne için veri doktr
çok soru sordum kusura bakamyınnn
bende 5senedir uğraşıyorum oyüzden

ne güzel bende poc var maleseffff kilo nuz varmıydı acaba bide nasıl bi ilaçmş ne için veri doktr
Merhaba canım. serephone yi sormuşsun ben cevaplıyayım . Klomenin aynısı canım yumurta oluşturuyor.

Evet canım kilom vardı tiroid hastasıyım oyüzden endokrinci bana motofin şeker ilaci vermişti kilo vermeme yardımcı oldu onunda etkisinin olduğuna inanıyorum yaklaşık 4 ay falan kullandım bu ilacıda insilün direncini düşürüyor canım paços için cok önemli seropone yumurtlama ilacı mevlam hepinize nasip etsin inş.

Niye ne olduki bacısı

kısaca söylemem gerekirse dün bi hocaya gittik eşimle ama adam dalga geçer gibi konuştu ayak üstü özelbi yer olmasına ve saatlerce baklamamize rağmen10 dakika dinlemedi bizi çok üzüldüm çok kızdımmmm
ağzımı açıp birşey demedim neden bilmiyorummmm
Allah iyilerle karşılaştırsın işte bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…