selamun aleykum değerli kader arkadaşlarım umudunuzu asla ve asla yitirmeyin tam 14 yıldır bebeğim olmuyordu berat kandilinde yüce ALLAHIM bebeğimin müjdesini nasip etti inşallah sonuna kadar devam eder çok ağır paços hastasıydım birçok tedavi gördüm ama sonuç alamadım ama demekki vakti zamanı varmış RABBİM bu duyguyu tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah sakın ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlarim tüm dualarim sizlerle tez vakitte hepiniz hamiş kalın inşallah
selamun aleykum değerli kader arkadaşlarım umudunuzu asla ve asla yitirmeyin tam 14 yıldır bebeğim olmuyordu berat kandilinde yüce allahım bebeğimin müjdesini nasip etti inşallah sonuna kadar devam eder çok ağır paços hastasıydım birçok tedavi gördüm ama sonuç alamadım ama demekki vakti zamanı varmış rabbim bu duyguyu tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah sakın ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlarim tüm dualarim sizlerle tez vakitte hepiniz hamiş kalın inşallah
slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr
nezamandır görüşemedik nasılsın canımmm benimmmm
aynn görüşemedik iyim cnm sen nasılsın
ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh
poc hastamısınız bide nasıl oldu bebiş tüplemi
bende iyi olmaya çalışıyorum işte
neler yaptın görüşmüyeli
ne zman gidiyorsun anneciğine
Hayır canım ne tüpbebek nade aşılama sadece kontrol amaçlı gitmiştim doktor hanım bir kezde ben deniyim dedi serophane diye ilaç verdi kullandığım ay Hamile kaldım çok şükür
bnde iyi olmaya çalışıyorm cnm ayın 24 dünde inş.
azzz kalmış sağ salim git canım benimmm
bol bol hasret gider
Merhaba canım. serephone yi sormuşsun ben cevaplıyayımne güzel bende poc var maleseffff kilo nuz varmıydı acaba bide nasıl bi ilaçmş ne için veri doktr
çok soru sordum kusura bakamyınnn
bende 5senedir uğraşıyorum oyüzden
inş. cnm inş. fazla kalamıcama benziyo ama
Merhaba canım. serephone yi sormuşsun ben cevaplıyayım. Klomenin aynısı canım yumurta oluşturuyor.
neden 1ay kalacaktın hani
İyiyim teşekkür ederim bitanem sen nasılsınmerhaba tatlımmm
hım öylem, ben hep klomen kullandım o yüzden bilmiyorun nasılsın bakalım
evetde kaynanamla yaşıyorm ben 1 ay kalcam dedim dün akşam dünden beri konuşmuyo bnle hatta git 4 5 ay kal istersen gelme dedi
İyiyim teşekkür ederim bitanem sen nasılsın
Niye ne olduki bacısıbende işte iyi olmaya çalışıyorum dün berbat bi gün geçirdim bugün iiyiyim şükürrr
ne güzel bende poc var maleseffff kilo nuz varmıydı acaba bide nasıl bi ilaçmş ne için veri doktr
çok soru sordum kusura bakamyınnn
bende 5senedir uğraşıyorum oyüzden
Niye ne olduki bacısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?