infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

cnm hayırlı cumalarr
okuyalım ama daha 1gün daha müsait değilim..
Pazartesi baslayalım mı cumaya kadar..
Yada simdi basla sen pzt.okurum gene..

datlum farketmes benım ıcın dun persembe gecesıydı bugunde cuma gunı ya aklıma geldı elımden geldıgınce okumaya calsıyorum bn de kula kula yaptıgı dua daha makbuldur ınanıyorum herkes ıcten samımı bır sekılde dua edıyo topluca yaptıgımızda cunkku bızı bızden daha ıyı anlayan hıc kımse yok

günaydın tatlımm nasılsınnnnnnn
hayırlı cumalar,selam ve dua iLe ;

hamd olsun yaradana iyiyim sen nasılsın kardeşimi askere yolladık bu aksam annemleri memlekete uğurlıcaz kuşadasına 2 gecelik tatile gidicez arkadaşlarla stres atmaya

kesinlikle öylee,inancımız tamm ..
Sen basla birikince sayısını yaz kuzum..
Bende pzt.baslarımm okudukca yazarım..
Yasin okumak isteyenler yazsınlar kızlar

Canim hizi iyi 25 ten yuksek ama sayisi az en az 20 milyon olmali varikosel dedimi doktor bi muayane olsun urologa ultrason ve elle muayane olsun
Morfolojide iyi %60 dan yuksek.sadece sayi az ama en onemlisi once sayi sonra hiz sonra morfoloji

yok muayene olamadı doktora sonuçları bile gösteremediki.hemen dönmek zorunda kaldık.sayı keçiboynuzu kürüyle yükseliyo diye duymuştum.eşim şimdi doktoru aramışta oda sayı düşük demiş.15 gün sonra bidaha tekrarlayalım testi demiş olmazsa ameliyat olucaksın demiş

Canim varikosel vardir ondan amelyat olacakktir benim esimdede var bizimde hizi yuzde 3.sanirim bizimkide amelyat olacak.sende bir sorun varmi peki.Allah yardimcimiz olsun amelyat olursa duzelir insallah
Amelyat en dogrusu varikoselde ilerliyebilyo cunku

Son düzenleme:
Hayirli cumalar gulum ugrasiyom sen napiyosun

afiyet olsun canım anneye slmlar olsun

hamd olsun yaradana iyiyim sen nasılsın kardeşimi askere yolladık bu aksam annemleri memlekete uğurlıcaz kuşadasına 2 gecelik tatile gidicez arkadaşlarla stres atmaya

iyiki varsınız kızcelerimm

ohh sndz tatil ii gelecek sana deniz havası

bende arabamı bakıma verdim,annemle oturuoz..

kızcelerimm annemle kahwe içiyoruz..
şöyle bi dolaşıp alısweris yapalım dedikkk ..
Görüşürüz öpüyorumm sizleriiii..

tamam canım,sende katıl yasineee ..
insallah asılaman tutarrrr

Iyiyim cnm sen nasilsin bana dua edin aşılama için gün sayiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım günaydın,
bugün için 10 tane yasin-i şerif demiştim, okudum ben onları haberin olsun

ooo masallahh kuzumm sanaaa
10 yasinimiz geldi bile masallah süphanallahh

yasin okuyanlar bana yazabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…