hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pofffff ama ama olamazsın
hayırlısı canım ya
bencede olamam
rüyamda teste gitmişim, pozitif çıkmış, allaaaah bi havai fişek atıp madalya takmadıkları kalıyo doktorun hemşirenin, tebrikler,tebrikler,glen giden öpüyo beni hastahanede böyle bir şenlik havası görsen
ama rüyalar terse çıkar diyorlar değilmi
:13: sağolasııınnn
naber nasılsın? galiba ben regl olacağım, karnım ağrıyo geceden beri
şom ağızlı mısın kuzum sen iyi düşün iyi olsun hem karın ağrısı da hamilelik belirtisidir...ki daha erken bence regl için bu arada ne güzel rüyalarda görmüşsün hemmm öle düşünmeee evrene poztif enerji sal:13: sağolasııınnn
naber nasılsın? galiba ben regl olacağım, karnım ağrıyo geceden beri
iyiyim iş güç aynen devam değişiklik yok, sen nasılsın? dur bakalım ya ne zamandı geldimi günü.. her karın ağrısını ona yormayalım, hamilelik belirtilerinde de yok mu karın ağrısı var diye biliyorum..:26::26:
şom ağızlı mısın kuzum sen iyi düşün iyi olsun hem karın ağrısı da hamilelik belirtisidir...ki daha erken bence regl için bu arada ne güzel rüyalarda görmüşsün hemmm öle düşünmeee evrene poztif enerji sal
aferin sana sil at kötü düşünceleri kafadan insna stresli olduğunda olmuyor ben onu anladımsağol tatlım yaa, inşallah öyledir, kendi kendime nazar ettim, stresim yok, sakinim derken, şimdi kafam oldu kazan
tamam yaa unutuyorum:13:aferin sana sil at kötü düşünceleri kafadan insna stresli olduğunda olmuyor ben onu anladımsen ne güzel maşallah rahat sakindin eski haline geri dön
iyiyim iş güç aynen devam değişiklik yok, sen nasılsın? dur bakalım ya ne zamandı geldimi günü.. her karın ağrısını ona yormayalım, hamilelik belirtilerinde de yok mu karın ağrısı var diye biliyorum..:26::26:
yağmur nasıldı ? valla ben tırstım, istanbul'da da hortum çıkmış dünaferin sana sil at kötü düşünceleri kafadan insna stresli olduğunda olmuyor ben onu anladımsen ne güzel maşallah rahat sakindin eski haline geri dön
yağmur nasıldı ? valla ben tırstım, istanbul'da da hortum çıkmış dün
tamam yaa unutuyorum:13:
acayipti yağmurrr şimdi yine başladı garip bir haziran yaşamaktayız =)
:119::119::119:evrene kuru yaprakları yolluyorum o zamanevrene pozitif enerji yollama fikrine katılıyorum canımcım =) bazen enerji kalmıyor yollamaktan ama pes etmek yoook
gündüz çok kötüydü arkadaşlarla yemeğe gittik 2 dakikalık yolu yagmurdan çıkamadık şuan yine var yagmuryağmur nasıldı ? valla ben tırstım, istanbul'da da hortum çıkmış dün
saat beşte kaçıp gitmek yok küçük hanımgündüz çok kötüydü arkadaşlarla yemeğe gittik 2 dakikalık yolu yagmurdan çıkamadık şuan yine var yagmur((( dursada çıksam diye bakıyorum
benim bitti mesai an itibari ile ama çıkamıyorum dışarı sucuk gibi olurum walla :)))) yarında mis gibi ohhh tatil :)))) hahahahasaat beşte kaçıp gitmek yok küçük hanım, benim daha 2,5 saat mesaim var :95::95:
benim bitti mesai an itibari ile ama çıkamıyorum dışarı sucuk gibi olurum walla :)))) yarında mis gibi ohhh tatil :)))) hahahaha
hahahAHAH seviyorum seni şaka yapıyorummpuuuu yazıklar olsun, nispet heee,, görürsün sen
aaa kendi baksın canım öyle şey olurmu zaten senede birkez gidiyorsun sonuçta ailene
hem yaşlıya bakmak zordurrr
hemde annen hastane ye yatacakmış kızı olarak onunla ilgilenmen lazımmm
eee eşin birşey demiyormuuuuu boşver takama git anne bak canın ne zaman istersede dö
eğer bu sefer gitmezsen hep alışır ne zaman gitmek sitesen birşeyler çıkartır ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?