infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

14haziran 6.27
16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
Kızlar beta hcg değerlerim bunlar sonucum nasıl kızlar yavaş mı ilerliyor bi sorun mu var ki neden az artıyor hala sevinemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pofffff ama ama olamazsın
hayırlısı canım ya

bencede olamam
rüyamda teste gitmişim, pozitif çıkmış, allaaaah bi havai fişek atıp madalya takmadıkları kalıyo doktorun hemşirenin, tebrikler,tebrikler,glen giden öpüyo beni hastahanede böyle bir şenlik havası görsen
ama rüyalar terse çıkar diyorlar değilmi

canım nme oyle ılk bı konusmustuk hatırlar mısn bılmem ıyı dusun ıyı oldun demıstık ama

:13: sağolasııınnn
naber nasılsın? galiba ben regl olacağım, karnım ağrıyo geceden beri

iyiyim iş güç aynen devam değişiklik yok, sen nasılsın? dur bakalım ya ne zamandı geldimi günü.. her karın ağrısını ona yormayalım, hamilelik belirtilerinde de yok mu karın ağrısı var diye biliyorum..:26::26:

:13: sağolasııınnn
naber nasılsın? galiba ben regl olacağım, karnım ağrıyo geceden beri
şom ağızlı mısın kuzum sen iyi düşün iyi olsun hem karın ağrısı da hamilelik belirtisidir...ki daha erken bence regl için bu arada ne güzel rüyalarda görmüşsün hemmm öle düşünmeee evrene poztif enerji sal

sat 21 mayıstı
inşallah belirtidir

sağol tatlım yaa, inşallah öyledir, kendi kendime nazar ettim, stresim yok, sakinim derken, şimdi kafam oldu kazan

sağol tatlım yaa, inşallah öyledir, kendi kendime nazar ettim, stresim yok, sakinim derken, şimdi kafam oldu kazan
aferin sana sil at kötü düşünceleri kafadan insna stresli olduğunda olmuyor ben onu anladım sen ne güzel maşallah rahat sakindin eski haline geri dön

aferin sana sil at kötü düşünceleri kafadan insna stresli olduğunda olmuyor ben onu anladım sen ne güzel maşallah rahat sakindin eski haline geri dön
yağmur nasıldı ? valla ben tırstım, istanbul'da da hortum çıkmış dün

acayipti yağmurrr şimdi yine başladı garip bir haziran yaşamaktayız =)

evrene pozitif enerji yollama fikrine katılıyorum canımcım =) bazen enerji kalmıyor yollamaktan ama pes etmek yoook
:119::119::119:evrene kuru yaprakları yolluyorum o zaman

sakarya caddesinde mahsur kaldım,karşıdan karşıya geçemedim yağmurda

İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabırlı olduğunda, en iyi şeyler vazgeçmediğinde gelir.
kızlar tam bizi anlatıyor bu cümle

gündüz çok kötüydü arkadaşlarla yemeğe gittik 2 dakikalık yolu yagmurdan çıkamadık şuan yine var yagmur ((( dursada çıksam diye bakıyorum
saat beşte kaçıp gitmek yok küçük hanım , benim daha 2,5 saat mesaim var :95::95:

valla eşimde bişey demiyo istnbulda kalma fazla dön diyo
istnbul dönüşüde kendine çeki düzen verdi bna
böle olmuyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…