esescim topiğin olduğunu bilmiyodummm benide eklersen sevinirim
insallah canım bende ikizleri cok severiminsallah tek olsun saglıklı olsun onada sükrümüz var.insallah olur canım tatlı ikizin bi kız bir erkek.
rabbim beklememizi uygun görmüş demekkeske.. Hemen oluverir sandık .. 2 yıl bosuna korunduk :2:
nasip kısmett kuzumyaa,kimi ilk gece hamile kalır..
Kimi doğurur yola atarkimi de bizim gibi olsa da dünyamız olsa der :2:
hayırlısı olsun kuzum ya, allah kimsenin emeklerini bosa cıkarmasın..
erkekler daha çabuk umutlanıyor yinede bi yaptrsaydın canım benimmmm
kafaya takmışız 3 kişi olunca aile olunuyor halbuki bizde bi aileyiz
daha gençler yahu, dur bakalım karamsarlık yokcanım aynen takmamak gerek ama tersleyemiyom işteen cok babamın annemin torunlarını görüp sevmelerini istiyorum.babam 65 annem 57 yasında.
daha gençler yahu, dur bakalım karamsarlık yok
haklısın gülüm baktırdım deger 75 e düsmüs iğneden yani.aynen ama bebekleri görüncede dayanamıyoruminsanlar daha 4 aylık evlisin takma diyolar ben niye bu kadar takar oldum bilmiyorum hep cocuk arzum vardı evlenmeden öncede.ama doktorlar hep cocuk için bekleme bekleme deyip durdular genc kızlıktan beri cocugum olmayacakmı diye korkuyodum hep.o zamandan basladı bu korku.yas geldi 29 a...kısmet takdir Allahın.insallah bizlerinde olacak diyetisyene ve spora git gülüm verince daha kolay gelecek bebişler.benimde vermem gerek:26:insalalh hamiş olursun ve doktor gidip bakkkkkkkkkkkkkkk dersin insallah
insallah gülüm:))Minnaklarımız olsun insallah ankarada fırtına cıktı bu arada
eskişehirdede kopmak üzere
bugün hacettepeye gittim sonuc almak için yakınımın.kadın dogum bölümüne bi bakayım dedim kalabalıktı sıra aldım dedim gürkan hocaya görüneyim.beklerken cıktı hoca gördüm.bende eve geldim geri.ama bi gün gidicem bir yıl olsa hic cekinmeden giderdim
bnde anlamadım valla babannesi bizde kalıyo ben bakıyorum 88 yaşnda bnm annemde has. nede yatıcakmış babam aradı söledi bnde tek çocuğum biletimi aldım 24de gitcm annemn yannda kalcm dedim tmm dediler 1 ay kalırım dedim dün akşam yok diye 1 ay az 4 5 ayda bizim için kal o kadar kalınırmı dedi babannesine bakacm ya anamın yanında kalamıyım diye babannesinden banane yaannem varken onamı bakıcam bide
daha 4aylık mı evlisinnnn bilmiyordum şok oldummmm
aama anlıyorum seni bende hep anne olmak isterdim çoçukları çok severimmm
bekarken komşuların çoçuklarına bakardım hatta 4ay önce bıraktım 2sene bebek baktımmm
hep anasınıfı öğretmeni olmak isterdimm
gidecem canım benim zayıflamam şartttt
inşallah bebeişim olurda bu kötü günler geride kalırrrrr
bende 27 olacağımmmm
evet canım 4 aylık evliyim.insan istiyor yasımda 29 oldu.3 cocuk istiyorum bide:))ne güzel bende anaokulu ögretmenliğini cok severim.nasip demekten baska bişey gelmiyor elden.zayıfla gülüm tabi hem saglıgın için en basta.bende vereyim zayıflayalım gülüm.hoca tatlıydı küçük duruyodu evet:)) 1 yılı doldurunca mutlaka gidicem insallah gerek kalmazsanada sifa olsun insallah canım oyyy kıyamam sana sen hep gül emi....mutlaka doktora git tedavine devam et asla vazgecme.belki bu kez tutacak bebiş demi
kuzumm senin kistleri nasıl yok etcez :2:
oohh oohhh .. Bende annemin arkadasları geldi cay servisi,oturduk ..
Gittiler simdi ıturuoruz annemle kızcem,sen naptınn bebemmmm
amiiinn kuzum ...
bende 1 bcuk yıldır olmuo ocakta asılama oldum tutmaadıı
???? Anlamadım kiii ..
aaaa öyle hemen 2 ayda pes etmek yookk ..
hepimiz anne olacağız Allahın izniyle kuzumm..
Ya aslında pes etmek falan yok ama her ay başı sinirlerimde bi çökme söz konusu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evetde kaynanamla yaşıyorm ben 1 ay kalcam dedim dün akşam dünden beri konuşmuyo bnle hatta git 4 5 ay kal istersen gelme dedi
gideceğin yer çok uzak zaten 1 haftamı kalsaydın yani üstelik annende hastaymış alalaa benim kaynanada kayserili ya aynı hep bunlar
nbr canım nası gıdıyoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?