infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hosgeldin aramıza aysecimm
tabi eklerim canım kendinden bahsetsene
birde bat nedir

esescim topiğin olduğunu bilmiyodummm benide eklersen sevinirim

insallah canım bende ikizleri cok severim insallah tek olsun saglıklı olsun onada sükrümüz var.insallah olur canım tatlı ikizin bi kız bir erkek.

ayy insallahh bi kız bi erkek yeterr ikizlerimmm
kayınlarım ikiz benimm .. Olur belki aminnnnn

erkekler daha çabuk umutlanıyor yinede bi yaptrsaydın canım benimmmm
kafaya takmışız 3 kişi olunca aile olunuyor halbuki bizde bi aileyiz

bugün hacettepeye gittim sonuc almak için yakınımın.kadın dogum bölümüne bi bakayım dedim kalabalıktı sıra aldım dedim gürkan hocaya görüneyim.beklerken cıktı hoca gördüm.bende eve geldim geri.ama bi gün gidicem bir yıl olsa hic cekinmeden giderdim

daha 4aylık mı evlisinnnn bilmiyordum şok oldummmm
aama anlıyorum seni bende hep anne olmak isterdim çoçukları çok severimmm
bekarken komşuların çoçuklarına bakardım hatta 4ay önce bıraktım 2sene bebek baktımmm
hep anasınıfı öğretmeni olmak isterdimm
gidecem canım benim zayıflamam şartttt
inşallah bebeişim olurda bu kötü günler geride kalırrrrr
bende 27 olacağımmmm

gördünmü hoca ama çok genç gösteriyor zaten bu özel hastneleri olan doktrlar hep hacettepe mezunu
çok gülen biri değil ama vicdanlı birisi ben ağlamıştım üzülme dedi ben ümit olmayana söylüyorum sıkma canını yaşın genç para konusundada yardım edrim size dediben elinden geleni yaptığına eminim opuya falanda o giriyor transferde insanı rahatlatıyo çok görmüyorsun ama istersen görüşüyo

aaa kendi baksın canım öyle şey olurmu zaten senede birkez gidiyorsun sonuçta ailene
hem yaşlıya bakmak zordurrr
hemde annen hastane ye yatacakmış kızı olarak onunla ilgilenmen lazımmm
eee eşin birşey demiyormuuuuu boşver takama git anne bak canın ne zaman istersede dö
eğer bu sefer gitmezsen hep alışır ne zaman gitmek sitesen birşeyler çıkartır ortaya

evet canım 4 aylık evliyim.insan istiyor yasımda 29 oldu.3 cocuk istiyorum bide:))ne güzel bende anaokulu ögretmenliğini cok severim.nasip demekten baska bişey gelmiyor elden.zayıfla gülüm tabi hem saglıgın için en basta.bende vereyim zayıflayalım gülüm.hoca tatlıydı küçük duruyodu evet:)) 1 yılı doldurunca mutlaka gidicem insallah gerek kalmazsanada sifa olsun insallah canım oyyy kıyamam sana sen hep gül emi....mutlaka doktora git tedavine devam et asla vazgecme.belki bu kez tutacak bebiş demi

benim eşimde 4 çoçuk istiyorrrrr
daha bizde briri yokkkk
seviyoruz kalabalık aileyi eşim 4 ben 3 kardeşiz
inşallah canım benimmmm beraber hamile kalır doğururuz bebişlerle buluşuruzzz

Ya aslında pes etmek falan yok ama her ay başı sinirlerimde bi çökme söz konusu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızcelerim ben yemeğimi yapıp geliyorummm görüşürüzzzz

evetde kaynanamla yaşıyorm ben 1 ay kalcam dedim dün akşam dünden beri konuşmuyo bnle hatta git 4 5 ay kal istersen gelme dedi

gideceğin yer çok uzak zaten 1 haftamı kalsaydın yani üstelik annende hastaymış Alalaa benim kaynanada Kayserili ya aynı hep bunlar

adet günüme 2 gün var... ne karnım ağrıyor ne de göğüslerde hassasiyet var ama kahverengi akıntı geliyor... bu ne olabilir sizce yardım eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…