infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

annemdeyim yemeklerimi yaptım kızcelerimm
kocişimi alıp gelcem,sizler napıyosunuz bakalımm
kaynatmıssınız ben yookkkennn

nefret ediyorm kadından görünce cilleniyorm adeta
13 saat yol gidicem 5 gün kal diyolar bna eşimde annesini tutuyor zaten istnbul dönüşü kendine çeki düzen ver böle olmuyo dedi bna

hasbinallah eşinde annesini tutuyosa dahada bişey demiyorum o onun annesiyse diğeride senin annen ne yani napıcakmışsın çeki düzen ver diyo yani eşinle konuşman lazım ciddi ciddi annen rahatsız olmasa bile özlenemezmi yani gurbettesin zaten valla bende uzak olduğum için ailemden okadar iyi anlayabiliyorumki seni benimkide öyleydi 3 gün gider geliriz oda yalnız değil eşimle beraber ama ben bu sefer çektim resti valla bayramdan 1 hafta önce izne ayrılıyorum 15 gün kalcam memlekette bayramımıda geçircem eşimde kızdığı yerine tuz bassın napiyim valla her bayram onun ailesiyle geçirmek zorundamıyım benim anam babam yokmu evlendiğimizden beri bikez ellerini öpemedim annemle babamın( ben böyle karar alınca buseferde bende izne ayrılcam senle gelcem diyo Allahım yarabbim gülermisin ağlarmısın çocuk gibi yaa :103:

bnde gitmiyorm bayramları onn ailesiyleyiz malesef
annemleri çok özledim onlarda beni 13 saatlik yol gidicem 5 gün kal diolar ben 1 ay diye düşnmüştm ama olmucak galba bnde 20gün kalırm

bnde gitmiyorm bayramları onn ailesiyleyiz malesef
annemleri çok özledim onlarda beni 13 saatlik yol gidicem 5 gün kal diolar ben 1 ay diye düşnmüştm ama olmucak galba bnde 20gün kalırm

hımm hayırlısı artık canım eşinede hesap sorcam diye kötü davranma sert konuşma alttan gir üstten çık ikna et nasılsa bugün yalnızmışsınız evde

kuzummm ya üzüldüm şimdi :2:
Eşinle konuş umarım düzelir canım benim

günaydın hatunlar, ben işteyim alooooooooooo,,
uyanın artık adamı hasta etmeyin

günaydın kızcemcamasırımı astım ..
kahwaltımı hazırladım pc basındayım ..
nasılsın güzel haftasonlarımız olsun insallahh ..

yaylaya gitcez pazar günü ailecek ..
daha diğer yaylanın yorgunluğu çıkmadı pffff ..

bi ömür uykum oluyo bazennn offfffffffff

tatlım raamazan geldi,anneannem yaylaya gitmişti ..
artık bayrama gideiliriz nasip olursa ondan öyleee ..
ona ziyarettt .. geçen de diğer tarafa gitmiştik eşimin ..
yayla olayını çok anlamadım, akraba ziyareti yani
hoplayıp zıplama oralarda, ayağını belini üşütme,yerlere oturma

yayla olayını çok anlamadım, akraba ziyareti yani
hoplayıp zıplama oralarda, ayağını belini üşütme,yerlere oturma

bizim alanya sahil . yayyla dağların arkası yüksek serin
anladın mı kuzum yazın bazı insanlar göçerler anneannem gibi ..
biz göçmeyiz alanyadayız sahil sıcak bunaltıcı,paso klima

tm kızcem üsütmem günü birlik zaten aksama insallah burdaım

tmm şimdi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…