infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

gideceğin yer çok uzak zaten 1 haftamı kalsaydın yani üstelik annende hastaymış Alalaa benim kaynanada Kayserili ya aynı hep bunlar

nefret ediyorm kadından görünce cilleniyorm adeta
13 saat yol gidicem 5 gün kal diyolar bna eşimde annesini tutuyor zaten istnbul dönüşü kendine çeki düzen ver böle olmuyo dedi bna

ikinizin arasındaki bir konuya yorum yapmak istemiyorum, eşini biraz ağır eleştirebilirim diye kendimden korkarım. senin adına üzgünüm, ama bunu sadece kendin çözebilirsin

çözülmüyo malesef annesinn laflarına bakıyo annesi 2 ağlasn 2 dert yansın bnm dediklerm boş yani
24 de ben gidicem ve 1 ayda kalıcam ne derse desin naparsada yapsın istersede evlilimz bitsin yeter artık

kızlar slm nbr yan komsumun torunları var sureklı bagrıs cıgrır kavga edıyolar ewde bekar bı ablada war cocuklar onunla tartısıyo (haları)sureklı kufur halındeler apartman ınlıyo ve bu sıklıkla oluyo bınalar yanyana olunca mutfak penceresınden bıle duyuluyo o kadar dıyım azonce gttım dıger apartmanlardan duyuluyo taaa dıye bırgun fena kapısıcamda zamn bılmıyom ewdekı abla kırk kusurunde hafıf catlak yanlız banada dogal olarak cıkıstı
ayıptr denırkı aaaa sesımız ta oralara gtmıs ya kusura bakma flan denır sınırden tıtrıyom resmen

bn bi istnbula gidiym ailemle konuşcm evliliğim bitersede bitsin?

öyle dme canımm benim sakin düşünmeye çalış niye kayınvaliden için yuvanı bozasınki
bence sen gidince eşine özler seni hatasını anlarrr
hepimizin sıkıntılı olduğu eşlerin birbirini anlamadığı zamanlar oluyorrrrr

hayırdr canım ne bu öfke ne olduda sen bukadr kzıdın eşine

ailemn yanına gidicem istnbula 13 saatlik yol annesi 5 gün kal gel diyo bna eşimde onaylıyo ben gitmişken ay kalıyım diyom hem annemde has. yatıcakmış bnm eşimde hemen dön diyo annesinn 2 ağlamasına 2lafına kanıyo bnada istnbuldan gel kendine çeki düzen ver olmuyo böle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…