infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bu ne saçmalık ya sen ailenn tek evladısın bildiğim kadarıyla yanlış hatrlmıysm annen has yatackmş yanında olucaksın ailenle vakit geçirecksn tabi annesi niye ağlıyrmuşki cadıııı 13 saatlik yol tabikide en az 15 gün kalmalıısn eşin kendine çeki düzen versin annesnn sözyle sana konuşmasın

annesi dolduruyo eşimi eşimde annesine aşırı düskün annesi öl dese o dakka ölür valla o derece yani asla çıkmaz anesinn sözünden bnda istnbl dönüşü kendine çeki düzen ver dedi ben naptım ki anlamadm

aynen öle bnden başka kimseleri yok
annesi dünden beri bnle konuşmuyo eşimde konuşmuyo
şeytan diyo öl git

çok üzüldüm canımm biz burdan ne desek boşşş sorunu senin çözmen lazımm
bence tavrını göster ama sakin bi şekilde annemi hastenede bırakıp gelemem de hem o kadar yol gideceğim en azından 10 15 gün kalıyım
eminimki sen gideceksin eşin seni arayacak hatasını anlıyacak benim anlamadığım neden eşin seninle gelmiyorrrr bir ay ayrı kalmanız hoş değil

Son düzenleme:

eşimin işyeri izin vermez sürekli mersine gidip geliyo
kaynanamın babannesi bizde bn bakıyorm 2 aya yakındır gidersem bakan olmucak diye hemen dön diyolar bnada

eşimin işyeri izin vermez sürekli mersine gidip geliyo
kaynanamın babannesi bizde bn bakıyorm 2 aya yakındır gidersem bakan olmucak diye hemen dön diyolar bnada

nasıl insanlar bunlarrrr yaaa sen bakıcı mısın

boşver sen git ailenin yanına
duruma göre dönersin eşin iyi bi dersi hakediyorrrr

aynen öle bnden başka kimseleri yok
annesi dünden beri bnle konuşmuyo eşimde konuşmuyo
şeytan diyo öl git
öyle konuşma canım üzme kendini konuşmazlarla konuşmasınlar sende annenlere git kafanı dinle seni seviyorsa peşinden gelir sevmiyosada yolu açık olsun demi allh yardımcın olsun canım

bilmiyorum ya çok korkuyorum.acaba sadece sayı düşük olabilirmi yani sayı düşükse kesin varikosel midir olmayadabilir dimi

canım varikoselden kaynaklanıyor genelde.varikoseli biz,im doktor elle muayanede saptadı ultrasonda cıkmadı.korkma canım olsun amelyatını

bahane bahane başka birşey değil
bu sefer gtimezsen ailene her gitmek istediğinde böyle yapacaklarrr

aynen öle anne oğul oturup bahane üretiyorlar sadece başkada yaptıkları bişey yok
ben bu akşam konuşurm ama annesi köye gitti nasılsa nasıl kendime çeki düzen vericekmişim detaylı öğrenirim

aynen öle anne oğul oturup bahane üretiyorlar sadece başkada yaptıkları bişey yok
ben bu akşam konuşurm ama annesi köye gitti nasılsa nasıl kendime çeki düzen vericekmişim detaylı öğrenirim

eşinle güzelce konuş bitanem -canım diyerek annesini kötülemeden tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…