canım benim tedavi olacak esin amelyat basit bir amelyatmıs benim esimde olacak 3 ayda degrler düzeliyo insallah hiç moralini bozma hallolacak insallah
ailemn yanına gidicem istnbula 13 saatlik yol annesi 5 gün kal gel diyo bna eşimde onaylıyo ben gitmişken ay kalıyım diyom hem annemde has. yatıcakmış bnm eşimde hemen dön diyo annesinn 2 ağlamasına 2lafına kanıyo bnada istnbuldan gel kendine çeki düzen ver olmuyo böle dedi
öyle dme canımm benim sakin düşünmeye çalış niye kayınvaliden için yuvanı bozasınki
bence sen gidince eşine özler seni hatasını anlarrr
hepimizin sıkıntılı olduğu eşlerin birbirini anlamadığı zamanlar oluyorrrrr
bu ne saçmalık ya sen ailenn tek evladısın bildiğim kadarıyla yanlış hatrlmıysm annen has yatackmş yanında olucaksın ailenle vakit geçirecksn tabi annesi niye ağlıyrmuşki cadıııı 13 saatlik yol tabikide en az 15 gün kalmalıısn eşin kendine çeki düzen versin annesnn sözyle sana konuşmasın
annesi dolduruyo eşimi eşimde annesine aşırı düskün annesi öl dese o dakka ölür valla o derece yani asla çıkmaz anesinn sözünden bnda istnbl dönüşü kendine çeki düzen ver dedi ben naptım ki anlamadm
çok üzüldüm canımm biz burdan ne desek boşşş sorunu senin çözmen lazımm
bence tavrını göster ama sakin bi şekilde annemi hastenede bırakıp gelemem de hem o kadar yol gideceğim en azından 10 15 gün kalıyım
eminimki sen gideceksin eşin seni arayacak hatasını anlıyacak benim anlamadığım neden eşin seninle gelmiyorrrr bir ay ayrı kalmanız hoş değil
eşimin işyeri izin vermez sürekli mersine gidip geliyo
kaynanamın babannesi bizde bn bakıyorm 2 aya yakındır gidersem bakan olmucak diye hemen dön diyolar bnada
nasıl insanlar bunlarrrr yaaa sen bakıcı mısın
boşver sen git ailenin yanına
duruma göre dönersin eşin iyi bi dersi hakediyorrrr
öyle konuşma canım üzme kendini konuşmazlarla konuşmasınlar sende annenlere git kafanı dinle seni seviyorsa peşinden gelir sevmiyosada yolu açık olsun demi allh yardımcın olsun canımaynen öle bnden başka kimseleri yok
annesi dünden beri bnle konuşmuyo eşimde konuşmuyo
şeytan diyo öl git
gidicem zaten dönüşm olurmu allah bilir
öyle konuşma canım üzme kendini konuşmazlarla konuşmasınlar sende annenlere git kafanı dinle seni seviyorsa peşinden gelir sevmiyosada yolu açık olsun demi allh yardımcın olsun canım
olur olurrr üzme kendini ailenede anlatırsın eşinle konuşurlarr
tek neden babaanneye bakman için miı sırf ondan mı kalmanı istemiyorlarr
bilmiyorum ya çok korkuyorum.acaba sadece sayı düşük olabilirmi yani sayı düşükse kesin varikosel midir olmayadabilir dimi
bide bayram temizliği varmış sanki bayram geldide temizliği kldı
bahane bahane başka birşey değil
bu sefer gtimezsen ailene her gitmek istediğinde böyle yapacaklarrr
bahane bahane başka birşey değil
bu sefer gtimezsen ailene her gitmek istediğinde böyle yapacaklarrr
aynen öle anne oğul oturup bahane üretiyorlar sadece başkada yaptıkları bişey yok
ben bu akşam konuşurm ama annesi köye gitti nasılsa nasıl kendime çeki düzen vericekmişim detaylı öğrenirim
eşinle güzelce konuş bitanem -canım diyerek annesini kötülemeden tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?