infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Canım arkadaşlarım,13 haziranda adetimin 3.günü gitmiştim dr.bana klomen vermişti ve ogün itibariyle hergün 1tane tok karnına ve aynı saatte 5gün kullandım.bugün kontrole gittim ve yumurtacıklarım büyümüş,sağda 2tane 17 ve 14mm büyüklüğünde sol tarafta da 1tane 27mm olmuşlar.bu akşam pregnyl 5000iğnesi olmam gerektiğini fakat 2kutu almam gerektiğini ,ilaçlardan 2tanesinin tozu tekinin suyla karıştırılıp vurulacağını söyledi.Çok mutlu oldum.Fakat şimdi merak ediyorum siz bu iğneden kaç saat sonra ilişkiye girdiniz.bana saat vermedi,gün verdi.beni aydınlatırsanız sevinirim:))

merhaba canım gün aşırı .. 36 saat sonra devamm

merhaba canım .. ne güzel,sevindim hsg normal cıkmasınaaa ..
insallah bebisin seninledir .. insallah annis oluruz canımmm .. :13:

Evet canım çok şükür normal çıktı şimdi bekliyoruz bakalım geçen hafta izindeydim uğrayamadım buralara. Bi de ramazan geliyor çalışmalar zor olacak

ya bende hem hizmetçi hem çalışan ikisi bir arada ona ne diyorsun?

Evet canım çok şükür normal çıktı şimdi bekliyoruz bakalım geçen hafta izindeydim uğrayamadım buralara. Bi de ramazan geliyor çalışmalar zor olacak

yok ya evde zaman gecmiyor .. en güzeli calısmak bence ..
dilediğim gibi bir iş bulamadım ben çalısmıorum ..
havalar sıcak, gün uzun Rabbim yar ve yardımcımız olsun ramazanda insallah ..

batı gelenler naptılar ?

Nargazeli ***** ******* 16 haziran beklemede
lilitiy ******** ***** 17 haziran beklemede
bestla ******* ******* 18 haziran beklemede
brsn61 ******* ******* 19 haziran beklemede
selinda ****** ******** 20 haziran beklemede
duacicegi ****** ***** 20 haziran beklemede
kardelennnn ****** ***** 23 haziran beklemede

valla benim sat 21 mayıstı
batı 25 haziran yazdırdım
test 27 haziranda
Allah'ım yardım et :18::18::18:

Bana yardım edin dün klomenim bitti cuma günü iğne olmaya gidicem ama bugün koyu kahverengi lekelenmem oluyo neden anlamıyorum

Bana yardım edin dün klomenim bitti cuma günü iğne olmaya gidicem ama bugün koyu kahverengi lekelenmem oluyo neden anlamıyorum

sen hamile olmayasın !!!
yada kist olusmustur .. doktorunuza gidin

Seni siviyorum eses07💋bi ara seni yok ettiler,çok üzülmüştüm,iyiki varsın...Rabbim bu ay minik keseciklerimiz olur inşallah👣👣

bende seni seviyorum kıscem ..
saolasın .. aminn .. bat neydi senin kızcem

kuzum beni umutla beklemede yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…