aşılama hiçbirşeyyyyy hissetmedimmmmmmmmmmmm hiçççççççççççç
canım 4.5 ay oldu evleneli o nikah tarihimiz.devlet 1 yılı doldurunca tedaviyi ödüyor ya ondan resmi nikahımızı sayıyorum 1 yıl olunca bebek tedavisine adam akıllı bir yerde baslıycaz:78:
bende hissetmm inşllh ya spekulumdan çok korkyrm
bende hissetmm inşllh ya spekulumdan çok korkyrm
kız spekulum en basiti rahim agzını genişletiyo sadece hiç korkacak bişey yok gercekten.hiç korkacagın bişey degil göbüşe yaptıgın iğneden bile basit bişi gülüm
allah seni napmaya emi
bende ondan cok tırsıyorum :18:
görntüsü korkunç duruyor ama yaa o spekulmn başını içeri iterken jel falan sürüyorlarmı söylemesi ayıp
hihi valla kocam kafama soktu bunu ben hiç düsünmemiştim doktor asılama yapabiliriz dedi ama 1 yıl doldurmadıgınız için devlet karsılamaz dedi ondan resmi nikah tarihini sayıyom gülüm...
iyi fikir kuzum ..
ee doktora 1 yıllık evliyiz desen inanmaz mı
acıtmadı ama tırsıyosun üffffffff:18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18:
evet cok tırsıyorum bende o aletten
yok kuzu görüntüsü makas gibi ya ondan
Secme hakkım olsa erkek dogardım ooff
görntüsü korkunç duruyor ama yaa o spekulmn başını içeri iterken jel falan sürüyorlarmı söylemesi ayıp
ben anestezi ayptırayım en iyisi diyorum çok tırstm spekulumdan
yok kuzum sürülmüyo ama sürenlerde var yada sen istersen sürerler.zaten vajina sulu oldugu için gerek kalmıyo akıntıdan dolayı.görüntüsü öyle ama hani kesici yada delici bir alet degil sadece vajina agzını genişletiyo oda birazcık
korkma canım ya smear testi yapıyo o aletle bişi yok onda kasma kendini gözünü kapat :).hem biraz ağrımasından biişi olmaz.doğum sancısı çekçez daha inşallah bi hamiş olsak
yokyok hicbisey hissetmiosn
Sen özelde mi olucan aslıama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?