infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kız spekulum en basiti rahim agzını genişletiyo sadece hiç korkacak bişey yok gercekten.hiç korkacagın bişey degil göbüşe yaptıgın iğneden bile basit bişi gülüm

görntüsü korkunç duruyor ama yaa o spekulmn başını içeri iterken jel falan sürüyorlarmı söylemesi ayıp

hihi valla kocam kafama soktu bunu ben hiç düsünmemiştim doktor asılama yapabiliriz dedi ama 1 yıl doldurmadıgınız için devlet karsılamaz dedi ondan resmi nikah tarihini sayıyom gülüm...

iyi fikir kuzum ..
ee doktora 1 yıllık evliyiz desen inanmaz mı

görntüsü korkunç duruyor ama yaa o spekulmn başını içeri iterken jel falan sürüyorlarmı söylemesi ayıp

yok kuzum sürülmüyo ama sürenlerde var yada sen istersen sürerler.zaten vajina sulu oldugu için gerek kalmıyo akıntıdan dolayı.görüntüsü öyle ama hani kesici yada delici bir alet degil sadece vajina agzını genişletiyo oda birazcık

kenarları resimdeki gibi keskinmi peki sanki vajinamı parçalayacak gibi görünüyor kenarları

korkma canım ya smear testi yapıyo o aletle bişi yok onda kasma kendini gözünü kapat :).hem biraz ağrımasından biişi olmaz.doğum sancısı çekçez daha inşallah bi hamiş olsak

ben değil cnm arkadaş korkuo ..
nur naber bayagadır yoksun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…