- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
evet canım hizmet bitmiyoki cay tatlısıydı meyvesiydi cereziydi....o nöbetteyken ayaklarımı uzatıyorum ohhhhhhhhh tvyi acıyorum gel keyfim gelllllllll :78::86::87::126::126::126::126::126::131: o kadınlar klubüne girdiğimdede kızıyo.benle ilgilen diyo karısıyo.bilgisayarımı kapatıyo bende telden giriyom gizlice seninkide vardiyaya gidiyo demi sende bendensin
Atlama tatlm byere ama kılo wer bıan önce nasl rahatlarsn emın ol bn hc 70 falan hc ckmadm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy aynen kuzumm yaa çeneleri hiç üstüne gelmiyor bunların onu getır bunu getir..ayy benım kociş bide dagınıkkı sorma..hee benımkıde ıkı hafta geceleri olmuyor ama ben evde kalmıyorum kaynanamda yatıyorum
Küstmbnd ruh esınızm
kızcem kanım kaynadı sana ısınıverdim kardesim gibi ..
cok seviyorum seni balımmmm
buraya iyiki üye oldum iyiki tanıdım sizleri mutluyum ..
yok kız kocişim olsun ben hazırlarım öyle deme yaaaa
benimki de diyo ki kk nın içine düşşşşşşşş
tm düşerim diorm .. birsenim beni davet edio köfteler yapmıs diorm tm kısmetse gideriz dio gülüo
kesin benim hatun kafayı yedi dior kocis banaaaaaaaaaa
sen cok iyi bir gelinsin kıscem
Bncede ama wer wer sana hep karısan ark ward burda karısmymu artk:-Dahh kuzum evlenmeden bende 60 dım ..
evlilik asırı yaradı ..
yagmur mu
alanya yanıyooo
buraya da yollaaaa
aaa balımm küsmee sende karpuz sevıyomuşsun sende ruh eşimizsin bacımızsınn
aynen balım kalp kalbe karşı benım kardeşim yok hepınızı kardeşim gibi seviyorum ( gerçi yolda bıtane geliyor oda ayrı bı dert ya) bende ıyıkı uye oldum bılmedıgım o kadar çok şey vardıkı hepsını sızler sayesınde öğrendim bu site bana ayna oldu hepiniz bacımsınızzz
bu arada köfte muhabbetine koptumm
nerden anladın kızçemmm
Bncede ama wer wer sana hep karısan ark ward burda karısmymu artk:-D
Hemd ne yagmurdu warya
aaa balımm küsmee sende karpuz sevıyomuşsun sende ruh eşimizsin bacımızsınn
aynen balım kalp kalbe karşı benım kardeşim yok hepınızı kardeşim gibi seviyorum ( gerçi yolda bıtane geliyor oda ayrı bı dert ya) bende ıyıkı uye oldum bılmedıgım o kadar çok şey vardıkı hepsını sızler sayesınde öğrendim bu site bana ayna oldu hepiniz bacımsınızzz
bu arada köfte muhabbetine koptumm
nerden anladın kızçemmm
Hemd ne yagmurdu warya
buraya da yollayın
offf yanıozzzzzzzzzzzz
Hc küseblrmym sze bea
köftelerin nefis .. insallah yemek kısmet olur birgün ..
iyi bir gelinsin anlattıklarından tanıdım seni ..
Hc küseblrmym sze bea
ayyy aynen kuzumm yaa çeneleri hiç üstüne gelmiyor bunların onu getır bunu getir..ayy benım kociş bide dagınıkkı sorma..hee benımkıde ıkı hafta geceleri olmuyor ama ben evde kalmıyorum kaynanamda yatıyorum
sağol balım bizim bacılarımızın hepsi iyi gelinn
ahh bidee diğer yemeklerımı yesen genelde begenılır yemeklerım elım lezizdir inşallah kısmet olur kuzum
insallah birgün kısmet olur tanısmak ..
seninle tanısmayı cok isterim ..
Alanyaya göçün kocişine söyle de
cook sevdim seni kızkardesim bnm
sevamda gelmior onu da cok sevmistim
kızcem kanım kaynadı sana ısınıverdim kardesim gibi ..
cok seviyorum seni balımmmm
buraya iyiki üye oldum iyiki tanıdım sizleri mutluyum ..
yok kız kocişim olsun ben hazırlarım öyle deme yaaaa
benimki de diyo ki kk nın içine düşşşşşşşş
tm düşerim diorm .. birsenim beni davet edio köfteler yapmıs diorm tm kısmetse gideriz dio gülüo
kesin benim hatun kafayı yedi dior kocis banaaaaaaaaaa
Bnmde kalın aksine incelticek bişey yokmu.
benimki dagınık degil hatta bende daha düzenliama getir götürü bitmiyo.anladım canım ben tek kalyom evde korkuyom acıkcası tek kalınca
canım benim o isin sakası ama calısıyom ya bazen cok yorgun oluyorum gercekten nöbeti oldugu gün dinleniyorum evi temizliyorum.ama hafta sonları kötü oluyor adamı adam akıllı göremiyorumzaten yorgun geliyo hafta içi 7 de geliyo 9 da uyuya kalıyo yorgunluktan.hafta sonları bir adam akıllı beraber oluyoruz oda bu aralar yogun hafta sonlarınada nöbet yazıyolar
dene kuzum güzel oluo .. hem yagı az hem güzel ..
kızartmadıgım halde obez olduk ppff ..
gerci senin kilo sorunun yok
deniyorum canım simdi pişiyor:)) benim olmazmı gülüm 70 oldum 60 idim.doktor kilo ver dedi göbüşümden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?