infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ayyy aynen kuzumm yaa çeneleri hiç üstüne gelmiyor bunların onu getır bunu getir..ayy benım kociş bide dagınıkkı sorma..hee benımkıde ıkı hafta geceleri olmuyor ama ben evde kalmıyorum kaynanamda yatıyorum

Atlama tatlm byere ama kılo wer bıan önce nasl rahatlarsn emın ol bn hc 70 falan hc ckmadm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh kuzum evlenmeden bende 60 dım ..

evlilik asırı yaradı ..

sen cok iyi bir gelinsin kıscem

Küstm bnd ruh esınızm

aaa balımm küsmee sende karpuz sevıyomuşsun sende ruh eşimizsin bacımızsınn

aynen balım kalp kalbe karşı benım kardeşim yok hepınızı kardeşim gibi seviyorum ( gerçi yolda bıtane geliyor oda ayrı bı dert ya ) bende ıyıkı uye oldum bılmedıgım o kadar çok şey vardıkı hepsını sızler sayesınde öğrendim bu site bana ayna oldu hepiniz bacımsınızzz

bu arada köfte muhabbetine koptumm

sen cok iyi bir gelinsin kıscem

nerden anladın kızçemmm

köftelerin nefis .. insallah yemek kısmet olur birgün ..
iyi bir gelinsin anlattıklarından tanıdım seni ..

Bncede ama wer wer sana hep karısan ark ward burda karısmymu artk:-D

Hemd ne yagmurdu warya

evet ya bitirim meleketine gitti demi ..
girmioo ahh bitirim bitirmiştin benii haaaaa

Hc küseblrmym sze bea

“Kim, faziletine inanarak ve karşılığını yalnızca ALLAH’tan bekleyerek Ramazan orucunu tutarsa, geçmiş günahları bağışlanır.”

hoşgeldin Ya Şehri_Ramazan“

köftelerin nefis .. insallah yemek kısmet olur birgün ..
iyi bir gelinsin anlattıklarından tanıdım seni ..

sağol balım bizim bacılarımızın hepsi iyi gelinn
ahh bidee diğer yemeklerımı yesen genelde begenılır yemeklerım elım lezizdir inşallah kısmet olur kuzum

Hc küseblrmym sze bea

afferımm ablaya küsmek yok ben senin ablanımm

benimki dagınık degil hatta benden daha düzenli ama getir götürü bitmiyo.anladım canım ben tek kalyom evde korkuyom acıkcası tek kalınca

Son düzenleme:

canım benim o isin sakası ama calısıyom ya bazen cok yorgun oluyorum gercekten nöbeti oldugu gün dinleniyorum evi temizliyorum.ama hafta sonları kötü oluyor adamı adam akıllı göremiyorumzaten yorgun geliyo hafta içi 7 de geliyo 9 da uyuya kalıyo yorgunluktan.hafta sonları bir adam akıllı beraber oluyoruz oda bu aralar yogun hafta sonlarınada nöbet yazıyolar

benimki dagınık degil hatta bende daha düzenli ama getir götürü bitmiyo.anladım canım ben tek kalyom evde korkuyom acıkcası tek kalınca

ne güzel .. olsun kızcem kazanıolar önüne hazırlamak kolayyy :13:
ben yeni evliyken 3 gün afyona gitti ayy ne zormus yalnız kalmak anladım

haklısın kuzum sende
ben napaım sabah ta görmüom kocisi
aksam 9 10 kacta gelirse artık :2:
:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…