- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Bana hap falan vermediki pazartesi aşılama yapıcak herhalde ondan vermedi aşılamam iptal olmadı diye sevinirken şimdi bu çıktı rabbim şu mübarek günlerin hürmetine hepimizin yüzünü güldür sun insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nar suyunu içiyorum ama pazartesi aşılama olucak o zamana kadar bi faydası olurmu acaba benimde 4 mm normalin yarısı internetten biraz araştırdım 6 mm de hamile kalan varmış
kuzum bilemedim ki neden agrıor ..:2:
kilo mu alıorum gene 2 gündür agrıyor
yeni bitti sayılır , 1 hafta oluyo :44:
davulcular ölmüş burda yasak ! rahatsızlık oluyuormus ..aman
bilemedimki kuzum ters hareket ettın belkı ondan ağrıyordur ya da yumurtlama zamanındamısın acaba :26:
olabilir kuzum :26:
ters hareket etmiş olabilirim
aman çok biliyolarmış..siz onların gece kulübünden gelen seslerinden rahatsız olmuyormusunuzz
cnm banada aşılamadan sonra vermişti crinonel jel ya da progestaran olarak verııyor..yumurtan kaç mm şuanda doktor bana bi kere rhmim 6 mm fln cıkmıstı ozaman bı yerde buyuk yumurta vardır rahmın böyle kalınlaştıysa demişti :26:
aynen kuzum ya ..
aa olurmu gökyüzünü delcekler yakında ..
iyiki varsın kuzumm seni cook seviyorummm
bekarken yapmaz mıydın yemek? öğrenirsin kuzum .. yemek yapmak kolayy ..
Rabbim ayrılık vermesin demii kıscemm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım al iç tabi neden fayda etmesin şifa olsun insallah klomenmi içtin o inceltiyo
allah ıslah etsin valla bu mübarek aylarda..
Benim biri 16 mm biri 17.5 mm biride 22 mm dedi otekiler daha küçükmüş ne kadar olduğunu söylemedi
sordum kıscem ..
belim agrıor neden :26:
ayy benımkınınde dağınıklığı beter getır götürü o kadar yok allah için hatta ben isterim bazen o bana taşırayy kuzumm gel beraber kalalım..aslında benım hemen alt katımda kaynanamlar tek yatabıılırımde annem öldüğünden beri heyheylendim tek tırsıyorummm :18::18::18::18::18:
inşallah gülümm bende çok isterim tanışmayı..belki bi yaz yolumuz düşer antalyaya kısmett allah büyüktür..ama antalyada bı kızkardeşim olduğuna çok sewınıyorumm
evet Allah ayrılık vermesin amin.esim begenmemezlik yapmaz yani söylenmez ama ben takıyorum kafama güzel olsun istiyorum.kaynanam mantılar lahmacunlar gözlemeler herseyi yapıyo masallah.yapıyodum gülüm ama öyle zor yemekler yapmıyodum ögrencilikte basit seyler hep makarna menemen pilav sulu yemekler falan.biraz daha iyiyim ama ilk evlendiğim aylara göre.aynen gülüm Allah ayrılık vermesin amin...
Fazla iş falan yaptıysan ondanda agriyo olabilir
canım benim Allah razı olsun düsünmen yeter.nöbette oldugu zamanlar cok gec yatıyom korkudan acıkcası.bazen ses duyunca esimi arıyom bişe olursa gelsin diye.mecbur kimsem yok tek kalıyom Allah korusun.Allah rahmet eylesin gülüm Allah razı olsun kaynanandan.
hmm cnm bana yumurtam 20 mm ken rahmın kalınlaşmış demişti..benımaskpastamın dedıgı gıbı klomenmı kullanıyorsun bana o rahmımı ıncelttı onunla berber başka ılacta kullanılması gerekiyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?