slm canım nar suyu kalınlastırıyomus bide progestan adlı ilaç.ben onu kullandım.benimkide inceydi 5,1mm idi.
benimki dagınık degil hatta bende daha düzenliama getir götürü bitmiyo.anladım canım ben tek kalyom evde korkuyom acıkcası tek kalınca
insallah birgün kısmet olur tanısmak ..
seninle tanısmayı cok isterim ..
Alanyaya göçün kocişine söyle de
cook sevdim seni kızkardesim bnm
sevamda gelmior onu da cok sevmistim
Ya evet felakettı camlarm batdı okadar sılmıstm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nar suyunu içiyorum ama pazartesi aşılama olucak o zamana kadar bi faydası olurmu acaba benimde 4 mm normalin yarısı internetten biraz araştırdım 6 mm de hamile kalan varmış
ayy benımkınınde dağınıklığı beter getır götürü o kadar yok allah için hatta ben isterim bazen o bana taşırayy kuzumm gel beraber kalalım..aslında benım hemen alt katımda kaynanamlar tek yatabıılırımde annem öldüğünden beri heyheylendim tek tırsıyorummm :18::18::18::18::18:
inşallah gülümm bende çok isterim tanışmayı..belki bi yaz yolumuz düşer antalyaya kısmett allah büyüktür..ama antalyada bı kızkardeşim olduğuna çok sewınıyorumm
kızlar birşey sorcam ama utanıyorum
haydiii sorrrr sorrrrrrrrrrrrr :26::26::26::26:
insallah beklerim her zmn kapım acık sana ..
bu asil laz kızını cok sevdimmmmmm..
aynı sekılde benımde sana kapım açık herzamann antalyaa güzelimm
belim ağrıyor .. normal mi ? :26:
ne güzel ..olsun kızcem kazanıolar önüne hazırlamak kolayyy :13:
ben yeni evliyken 3 gün afyona gitti ayy ne zormus yalnız kalmak anladım
haklısın kuzum sende
ben napaım sabah ta görmüom kocisi
aksam 9 10 kacta gelirse artık :2::2:
merhaba cnm benımde rahım ıncelıgım vardı doktor progestaran hap vermşti..nar suyunun kalınlaştırdığını duydum inşallah faydsı olur sana
tabi gülüm Allaha sükür kazanıyolar.ben yemek yapmayı cok süper bilmediğim için zorlanıyom bide benimkinin annesi ascı kızı süper yemekler yapıyor.bende güzel yapmak istiyom tabi ondan zorlanıyom acıkcası.bidefa patlıcan musakka yaptım yemedi yaglı olmus birazpatlıcandan tiksindirdim bi ay yiyemedi patlıcan megersem kızartınca süzmem gerekiyomus:))1 gün hadi neyse iyi olyo evi topluyom ütümü yapıyom yemek yapıyom pasta yapıom ama 3 gün bende dayanamam :98::98::98::98::98:
bunun nesinden utanıyon kuzumhmm adetin yeni bitti dimi neden ağrıyor acaba :26:
kızlar birşey sorcam ama utanıyorum
kızlarrr 1 sanıye önce davulcu geçti 1 saniye dıyorum çünkü arabanın arkasında güm güm ıkı davul sesı geldi kayboldu gittiiibune bıcım davulcu anlamadım
Hadi sor merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?