infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

slm canım nar suyu kalınlastırıyomus bide progestan adlı ilaç.ben onu kullandım.benimkide inceydi 5,1mm idi.

Nar suyunu içiyorum ama pazartesi aşılama olucak o zamana kadar bi faydası olurmu acaba benimde 4 mm normalin yarısı internetten biraz araştırdım 6 mm de hamile kalan varmış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimki dagınık degil hatta bende daha düzenli ama getir götürü bitmiyo.anladım canım ben tek kalyom evde korkuyom acıkcası tek kalınca

ayy benımkınınde dağınıklığı beter getır götürü o kadar yok allah için hatta ben isterim bazen o bana taşır ayy kuzumm gel beraber kalalım..aslında benım hemen alt katımda kaynanamlar tek yatabıılırımde annem öldüğünden beri heyheylendim tek tırsıyorummm :18::18::18::18::18:

insallah birgün kısmet olur tanısmak ..
seninle tanısmayı cok isterim ..
Alanyaya göçün kocişine söyle de
cook sevdim seni kızkardesim bnm

sevamda gelmior onu da cok sevmistim

inşallah gülümm bende çok isterim tanışmayı..belki bi yaz yolumuz düşer antalyaya kısmett allah büyüktür..ama antalyada bı kızkardeşim olduğuna çok sewınıyorumm

merhaba cnm benımde rahım ıncelıgım vardı doktor progestaran hap vermşti..nar suyunun kalınlaştırdığını duydum inşallah faydsı olur sana

insallah beklerim her zmn kapım acık sana ..
bu asil laz kızını cok sevdimmmmmm..

ne güzel .. olsun kızcem kazanıolar önüne hazırlamak kolayyy :13:
ben yeni evliyken 3 gün afyona gitti ayy ne zormus yalnız kalmak anladım

haklısın kuzum sende
ben napaım sabah ta görmüom kocisi
aksam 9 10 kacta gelirse artık :2:
:2:

tabi gülüm Allaha sükür kazanıyolar.ben yemek yapmayı cok süper bilmediğim için zorlanıyom bide benimkinin annesi ascı kızı süper yemekler yapıyor.bende güzel yapmak istiyom tabi ondan zorlanıyom acıkcası.bidefa patlıcan musakka yaptım yemedi yaglı olmus birazpatlıcandan tiksindirdim bi ay yiyemedi patlıcanmegersem kızartınca süzmem gerekiyomus:))1 gün hadi neyse iyi olyo evi topluyom ütümü yapıyom yemek yapıyom pasta yapıom ama 3 gün bende dayanamam:98::98::98::98::98:

kızlarrr 1 sanıye önce davulcu geçti 1 saniye dıyorum çünkü arabanın arkasında güm güm ıkı davul sesı geldi kayboldu gittiii bune bıcım davulcu anlamadım

merhaba cnm benımde rahım ıncelıgım vardı doktor progestaran hap vermşti..nar suyunun kalınlaştırdığını duydum inşallah faydsı olur sana

Bana hap falan vermediki pazartesi aşılama yapıcak herhalde ondan vermedi aşılamam iptal olmadı diye sevinirken şimdi bu çıktı rabbim şu mübarek günlerin hürmetine hepimizin yüzünü güldür sun insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bekarken yapmaz mıydın yemek? öğrenirsin kuzum .. yemek yapmak kolayy ..
Rabbim ayrılık vermesin demii kıscemm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrr 1 sanıye önce davulcu geçti 1 saniye dıyorum çünkü arabanın arkasında güm güm ıkı davul sesı geldi kayboldu gittiii bune bıcım davulcu anlamadım

davulcular ölmüş burda yasak ! rahatsızlık oluyuormus .. aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…