infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım insallah hamişsindir bu arada bende bugün basladım meryem suresine vesilemiz olsun insallah

aaay çok sevindim kuzucumm vesilemiz olsun İNŞAALLAAAAAH :) ben bugün 18.yi okucam kısmetse.. Allah kabul etsin inşallah kuzum ikimizinkini de burdaki herkesin duasını da bizim duamızı da

iyiyim canım benim ya sağolasın ramazan geldi herşey daha da güzelleşti çok şükğr bugünümüze sen nasılsınn

hamdolsun bende ramazanın bu güzel mistik kokusuna hayranımm
Rabbim bugunümüzü aratmasınn,dualarımı kabullll,günahlarımızı bağıslasın ins..

Son düzenleme:
aaay çok sevindim kuzucumm vesilemiz olsun İNŞAALLAAAAAH :) ben bugün 18.yi okucam kısmetse.. Allah kabul etsin inşallah kuzum ikimizinkini de burdaki herkesin duasını da bizim duamızı da

insallah canım bukez yarıda bırakmıycam insallah.insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh vesilemiz olsun bu mübarek günlerin hürmetine.Allah kabul etsin gülüm

kuzucuklar nasılsınız Ramazanı şerifiniz mübarek olsun nasıl gidiyor Ramazanınız

Ben burdaym hayatm sadce napym uzandm tw ızlym sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende kocişimle annemlere gittik mangal yaptık yedik içtik.. ordan dondurmacıya gittik ..
simdide eve geldik .. kocisim yattı bende müzik dinliorm burdaım kıscem .. napaım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…