infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yihhuuuuuu bütünn kızlarrr toplandıkkk toplandıkkkkk

ewt kuzumm yaa bi masa hazırladım bayıldılar ama çok yoruldum..ohh sen hazıra konumuşsun ne güzel ne yaptı sana kaynanacıgın bakalımm

Tarcnlı yenıbharlı tavklu pırnc plav , frn patts kfte tarhana cor salata karpuz cack ırmk helva dondurmalı. Kv mın yemeklerıne baylyorum ama. Bebekım sn neler yaptn bnd msafr cgrcam ablalarm aneler falan fkr olsun bna:-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ooff yemeden edemiorm .. simdide karpuz
siz gelin bana sahura pişiler,bazlamalar yaparım hepsini ki
yakın olsakta toplansak aradaa nolur du ki simdi ooffffffffff :2:
Bncde toqlansak bı kahvlt etsek süper ya:-( kz karpuz yıme sahurda yıyemen sısersın wallahı:-D
ewt sahurdaa esesteyızz hazırlasın bize mangal hepimizin gözü kaldıııı :125::111:
Şahsen benım gzûm kald hamılemym neym:-D
Burdayiz kuşummmm sahurda sendeyiz biz anlamayiz ne yapacksin bakalim bize :-D:-D:-D:-D

Evet karısmayız bgun esesdyız kzlar ona gre

ımmmm menü süper gözüküyor kuzum afiyet şeker olsun yarasın..
kimi çagırcaksın bakalım..ben mercimek çorbası , patatesli sulu köfte yemeği..fırında sebzelı tavuk yanında pilav cacık salata karpuz üzüm..tatlı olarakta irmikli parmak tatlısı yaptım

sen gel usagum köfteler aldım bugun ..:125::125::125::125:
kuzu sis .. tavuk but,kanatt .. senle yerizzzzzz

Twuk mu but mu kuzu mu kanat mı yeaaa ck acktm gdym cy koyum yumurta haslcm

aaaa menüye bak .. hamaratsın kızım hamarattttttttttttttttttttt
acıktırıyosun adamı haaaaaaa masallah sana kıscemm kuzummmmmmmm:125::125::125::125:

canalrım ben yatıyorum sahurumu yaptım yarın iş bası hepinizi öpüyorum

iyi geceler kuzum

sen gel usagum köfteler aldım bugun ..:125::125::125::125:
kuzu sis .. tavuk but,kanatt .. senle yerizzzzzz

anammm çokkk sewerimmm pekkk severimmm uçarak gelirim..keşkee oraya ışınlanabilsem

kuzumm inşallah hamişsindır de ben değilim ama benım gözler şaşı oldu bileeee :111::111::111:

Way senım menü tam benlıkmıs bayldm ellerne saglık. 3 ablam war kv gıl annemgl bukadar kısı cgrcam bebegm

Way senım menü tam benlıkmıs bayldm ellerne saglık. 3 ablam war kv gıl annemgl bukadar kısı cgrcam bebegm

ayyy 4 kız mısınız ? ne kadar güzel ablaların olması ..
keske benimde ablam yada abim olsaydı .. iki kız kardesim var dünyalar güzelleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…