- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
evet bu seferki aşılama hapla olsun dedi klomen verdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet klomen kullandım zaten sonradan olmuş klomen kullanmadan önce böyle bişey dememiş ti pazartesi gidince sorucam artık bi ilaç falan bişey versin
yagmur mu
Alanya yanıyooo
Buraya da yollaaaa
Birsen cook güzelsin bacımmmmm
klomen inceltiyo gülüm işte ama endişe etme doktorun progestan veririr yüzde doksan o vermesede sen söyle canım mutlaka
ewt cnm benımde klomenden sonra oldu sor doktoruna bana öyle bısey demedı sonrakı gıttıgım doktor dedı klomenle bırlıkte başka hap kullanman gerekırdı dıye şimdi iğne ile yumurta gelıstırıyoruz ama pek kalınlaşmıyor yıne..1 ay önce hısteroskopi oldum bakalım farkı olucakmı
canım bura serin vallabenim memlekette sıcaktı bura serin ama öglen yanıyo burada
görebildinmi esocan profılım gizliydi benim
Nar suyu bulabilirsen sende iç inşallah bi faydasını görürüz şimdi mevsimi olmadığı için pek bulunmuyo
memleket nere kuzum ..
Alanya yaz kıs sıcakk ..
evet görülmüyo kızcem
olsunn uzaktan baktımm
evet kızlar bu ayda o kara güne yaklaştık öylesine soruyorum sen bu ay hamilesin diye hisseden varsa nolur yazsın :) :)
ewt cnm pek yok nar kndın alıp sıkman yada yemen daha sağlıklıymış sanırım..ben amelıyat oldum cnm rahmımı düzelttim cuma kont. vr bakalım ne durumda rahmim..
çaycıyı açayımda çayımı demleyeyim ..
sonra 3 te kocişimi kaldırayım ..
neler var sahura kızlarrr
corba cay&kahwaltılıklar bugun
benimde beyın uykum gerçekleşmek üzere yaa basım ağırdı..gidiyim bende hazırlıyım da yesin eşim..kahvaltılık karpuz ıstedı başka bısey ıstemedı eşim ben yemıorum zaten tatıldeyım
kızlrr ben yemek hazırlamaya gıdıyrum ordanda yatarım hepinze ii sahurlar..bol bol dua edelım bırbırımız için rabbım bu saatte yapılan duaları gerı sevırmez..ii sahurlar kızçeler
kuzum uykusuzluktan mı oldu ki :26:
ilaç al çok kötüysen,yada uyuuu
bende koyayım çayımı demi artık
çaycıyı açayımda çayımı demleyeyim ..
sonra 3 te kocişimi kaldırayım ..
neler var sahura kızlarrr
corba cay&kahwaltılıklar bugun
yok kuzum oyle cok degıl herhalde bu saate kadar uyumadım dıye oldu alışkın degıl bünye alışır ama bı kaç günekoy kuzum afıyet olsun
Patts hasladm salatlık dmts pynr zytn karpuz cy ydı kocs yatd bn cy ıcym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?