infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

iyi geceler kuzum

anammm çokkk sewerimmm pekkk severimmm uçarak gelirim..keşkee oraya ışınlanabilsem

kuzumm inşallah hamişsindır de ben değilim ama benım gözler şaşı oldu bileeee :111::111::111:
:-D:-D
aaaa menüye bak .. hamaratsın kızım hamarattttttttttttttttttttt
acıktırıyosun adamı haaaaaaa masallah sana kıscemm kuzummmmmmmm:125::125::125::125:

Kz sen bu ackmayla sahurda rahat 2 ekmegı götrürsün:-D:-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demiii bazlamada yapackmis bizeee bayilirimmmm :-*

ewtt hazırln gıdelım ayşecim..ee sende ne vardı ıftarda

sen gel kuzum
yaparım ben sana kiiiiiiiiiiiiii

aşkımm bılıorum ben sen yaparsındaa ben gelemiyorum iştee :84::84::84:

aaaa menüye bak .. hamaratsın kızım hamarattttttttttttttttttttt
acıktırıyosun adamı haaaaaaa masallah sana kıscemm kuzummmmmmmm:125::125::125::125:

sendee öylesin cnm hem titiz hem hamarat 10 parmaında 10 marıfett

ışınlanma olsa bende ilk ankaraya uçardımm
hergün gider gelirdim .. bi fincan kahwe içmek için

kim var ankara da kuzu :26:

Ben warm bna gelcek:-D:-D

aşkımm bılıorum ben sen yaparsındaa ben gelemiyorum iştee :84::84::84:

sendee öylesin cnm hem titiz hem hamarat 10 parmaında 10 marıfett

kim var ankara da kuzu :26:

istanbulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aa kocişin istanbula götürme sözü vardı bana dur bi daha hatırlatayım ama yıllık izin vermio bu sene

Way senım menü tam benlıkmıs bayldm ellerne saglık. 3 ablam war kv gıl annemgl bukadar kısı cgrcam bebegm

sağol kuzum

canım ben böyle kalabalık cagırdıgım zaman orman kebabı yapıyorum çok bereketlı oluyor hemde cok begenılıyor çıkarıyım sana hemen bi menü

sağol kuzum

canım ben böyle kalabalık cagırdıgım zaman orman kebabı yapıyorum çok bereketlı oluyor hemde cok begenılıyor çıkarıyım sana hemen bi menü

orman kebabını eti kavurup sebzeleri öylemi koyuyosun ?
fırında mı tencerede mi? bilmediklerimizi öğrenelim hamarattan

ohhh ısrarr et çıkınnn çıkınn gelinnnnnnnnn

istanbul harbiye ordu evinde yapmıs kocisim askerliği .. sözü var o beni istanbula bende onu canakkaleye götürcem ..
ama ne zmn .. nasip olmadı kıscem .. birde ben ayder yaylasını cok istiorum .. rize,trabzon .. offfffffffffffff

orman kebabını eti kavurup sebzeleri öylemi koyuyosun ?
fırında mı tencerede mi? bilmediklerimizi öğrenelim hamarattan

cnm fırında yapıyorum ama malzemeler önce elimden gecıyor bir..öncelikle eti kavuruyrum cnm suyunu cekıncede soğanı ekleyip tekrar yağda kavuruyorum az bıraz salca koyup uzerını gecene kadar su koyuyorum ve orta ateşte pişiriyorum bi saate yakın..o arada ıkı orta boy patatesı kup kup kesıp yağda azcık kızartıyorum..sonra yıne ıkı det havucu kup kup kesıp kızartıyorum sonra ıkı tane kabak yıne kup kup kesıp kızartıyorum borcama en alta etlerımı heryere sıgıcak skılde döküyorum..tencerede etlerın suyuda oluyor onuda eklıyorum..sonra kızarttığım patateslerı havucu kabağı ve patlıcanı eklıyorum en ustune ıstege göre bezelyede bıraz serpebılırsınız sonra ustune domates bıer koyup fırına verıyorum mükemmel oluyor etlerde yumuşacık oluyor

Ayyy ne zormus yahu telden yazmak bende burdan yazayim brsncim iftarda kaynanamdaydim eltimde orda hala ordayim bu arada menude mercimek corbasi pide et guvec cacik dolma sarma salata meyve tatli tulumba tavuk gogsu nohut cesit bol bu arada BURSAYADA beklerim canlarrr

nefiss ellerine sağlık ..
cok benzerini yapıorum bende ..

sahur için bugün ;

kızarmıs yumurtalı ekmek
cay
kahwaltılıklar
karpuz

evet telefonddan cok zor kıscem ..
insallah bursa ulu cami ye de nasip olur gelmek. ..
sende gel kıscem alanyaya denize tatileeeee ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…