:-D:-Diyi geceler kuzum
anammm çokkk sewerimmm pekkk severimmm uçarak gelirim..keşkee oraya ışınlanabilsem
kuzumm inşallah hamişsindır de ben değilim ama benım gözler şaşı oldu bileeee :111::111::111:
aaaa menüye bak ..hamaratsın kızım hamarattttttttttttttttttttt
acıktırıyosun adamı haaaaaaa masallah sana kıscemm kuzummmmmmmm:125::125::125::125:
Demiiibazlamada yapackmis bizeee bayilirimmmm :-*
sen gel kuzum
yaparım ben sana kiiiiiiiiiiiiii
aaaa menüye bak ..hamaratsın kızım hamarattttttttttttttttttttt
acıktırıyosun adamı haaaaaaa masallah sana kıscemm kuzummmmmmmm:125::125::125::125:
ışınlanma olsa bende ilk ankaraya uçardımm
hergün gider gelirdim .. bi fincan kahwe içmek için
ewtt hazırln gıdelım ayşecim..ee sende ne vardı ıftarda
aşkımm bılıorum ben sen yaparsındaa ben gelemiyorum iştee :84::84::84:
sendee öylesin cnm hem titiz hem hamarat 10 parmaında 10 marıfett
kim var ankara da kuzu :26:
:-D:-D
Kz sen bu ackmayla sahurda rahat 2 ekmegı götrürsün:-D:-D
aşkımm bılıorum ben sen yaparsındaa ben gelemiyorum iştee :84::84::84:
sendee öylesin cnm hem titiz hem hamarat 10 parmaında 10 marıfett
kim var ankara da kuzu :26:
Ben warm bna gelcek:-D:-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:-D:-D
Kz sen bu ackmayla sahurda rahat 2 ekmegı götrürsün:-D:-D
;60: bune tatlm teldn grym sembl ckmyo
;60: bune tatlm teldn grym sembl ckmyo
gülücük askım sana öpücüklerr :)
Way senım menü tam benlıkmıs bayldm ellerne saglık. 3 ablam war kv gıl annemgl bukadar kısı cgrcam bebegm
sağol kuzum
canım ben böyle kalabalık cagırdıgım zaman orman kebabı yapıyorum çok bereketlı oluyor hemde cok begenılıyor çıkarıyım sana hemen bi menü
istanbulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aa kocişin istanbula götürme sözü vardı bana dur bi daha hatırlatayım ama yıllık izin vermio bu sene
Ay bebegm bnım y;60: bune tatlm teldn grym sembl ckmyo
gülücük askım sana öpücüklerr :)
sağol kuzum
canım ben böyl:-D:-*e kalabalık cagırdıgım zaman orman kebabı yapıyorum çok bereketlı oluyor hemde cok begenılıyor çıkarıyım sana hemen bi menü
Warya süper olur orman kebb nasl oluyodu:-D
ohhh ısrarr et çıkınnn çıkınn gelinnnnnnnnn
orman kebabını eti kavurup sebzeleri öylemi koyuyosun ?
fırında mı tencerede mi? bilmediklerimizi öğrenelim hamarattan
cnm fırında yapıyorum ama malzemeler önce elimden gecıyor bir..öncelikle eti kavuruyrum cnm suyunu cekıncede soğanı ekleyip tekrar yağda kavuruyorum az bıraz salca koyup uzerını gecene kadar su koyuyorum ve orta ateşte pişiriyorum bi saate yakın..o arada ıkı orta boy patatesı kup kup kesıp yağda azcık kızartıyorum..sonra yıne ıkı det havucu kup kup kesıp kızartıyorum sonra ıkı tane kabak yıne kup kup kesıp kızartıyorum borcama en alta etlerımı heryere sıgıcak skılde döküyorum..tencerede etlerın suyuda oluyor onuda eklıyorum..sonra kızarttığım patateslerı havucu kabağı ve patlıcanı eklıyorum en ustune ıstege göre bezelyede bıraz serpebılırsınız sonra ustune domates bıer koyup fırına verıyorum mükemmel oluyor etlerde yumuşacık oluyor
Ay bebegm bnım y
Warya süper olur orman kebb nasl oluyodu:-D
bak yukarda esese yazdım cnm çok bereketlı bı yemektır..bi çorba pilav salata çeşitleri yaparsın yanına..tatlı olarakta bugun yaptığım tatlı cok güzel oldu istersen onun tarıfınıde verırım
istanbul harbiye ordu evinde yapmıs kocisim askerliği .. sözü var o beni istanbula bende onu canakkaleye götürcem ..
ama ne zmn .. nasip olmadı kıscem .. birde ben ayder yaylasını cok istiorum .. rize,trabzon .. offfffffffffffff
hadi inşallah en yakın zamanda gelırsınız kuzum..Çanakkale cok güzel hele şehitlik ben bi hafta kendıme gelememiştim çanakkaleden geldikten sonra
bayramdan sonra tbzna gıdıyoz hadı cık gel orda görüşelim
Ayyy ne zormus yahu telden yazmak bende burdan yazayim brsncim iftarda kaynanamdaydim eltimde orda hala ordayim bu aradamenude mercimek corbasi pide et guvec cacik dolma sarma salata meyve tatli tulumba tavuk gogsu nohut cesit bol bu arada BURSAYADA beklerim canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?