hadi inşallah en yakın zamanda gelırsınız kuzum..Çanakkale cok güzel hele şehitlik ben bi hafta kendıme gelememiştim çanakkaleden geldikten sonra
bayramdan sonra tbzna gıdıyoz hadı cık gel orda görüşelim
Ayyy ne zormus yahu telden yazmak bende burdan yazayim brsncim iftarda kaynanamdaydim eltimde orda hala ordayim bu aradamenude mercimek corbasi pide et guvec cacik dolma sarma salata meyve tatli tulumba tavuk gogsu nohut cesit bol bu arada BURSAYADA beklerim canlarrr
nefiss ellerine sağlık ..
cok benzerini yapıorum bende ..
sahur için bugün ;
kızarmıs yumurtalı ekmek
cay
kahwaltılıklar
karpuz
evet telefonddan cok zor kıscem ..
insallah bursa ulu cami ye de nasip olur gelmek. ..
sende gel kıscem alanyaya denize tatileeeee ..
wayyy wayy wayy maşallah bi ben eksiiğim menüdeafiyet olsum kuzum..vay bursayada İskender yemeğe geliriz inşallah ne güzel heryerden bişeyler yiyoz
sen nasıl yapıyon cnm :26:
ohh daha ne olsun..
benım eşim mercimek çorbasından istedı onu ısıtıcam yanında kahvaltılık yıne
canakkale anlatılmaz .. muhtesemm .. Türk'lüğümden onur duydumm !!
insallah nasip olur kıscem cook dilerim senle tanısmayı cok sevdimmm
wayyy wayy wayy maşallah bi ben eksiiğim menüdeafiyet olsum kuzum..vay bursayada İskender yemeğe geliriz inşallah ne güzel heryerden bişeyler yiyoz
sen nasıl yapıyon cnm :26:
ohh daha ne olsun..
benım eşim mercimek çorbasından istedı onu ısıtıcam yanında kahvaltılık yıne
İnsallah canim gel ulu cami cok guzel beraber namaz kilarizsonra botanik parkta piknik yapariz cumalikiziga gotururum seni sen gel
mmm nefis afiyetler olsun kıscem ..
3 ten sonra kalkcam ben ya ..
her yerden yemesem böyle olurmuydum
eti hafif kavurup sebzeleri ekleyip domates sos fırına ..
birde et ve kasarla yaptıgım var
nasipp kısmet cnm bakarsın bı yerde karşılaşırız
gittinmi sende cnm..gerçekten degısık bı atmosfer ınsanı farklı duygulara süürüklüyor
Bursaya gelip iskender yemeden olmaz tabi tatlim :-D:-D sen hangi sehirdesin istanbul mu ?
Bursaya gelip iskender yemeden olmaz tabi tatlim :-D:-D sen hangi sehirdesin istanbul mu ?
3 ten sonramı kalkcan anlamadım kuzum..ben bı kere oyle hafıf kavurdum etler cok sert oldu o yüzden hep kavurup hem pişiriyorum lokum gibi oluyor..ımm becerıklım sendede tarıf bol desene
nihat hatıpoglunu dınlıyonuzmu kızlar düşük yapan annelerı bebeklerı kordonlarından tutup anne ve babasını cennete sokucakmıs..bundan güzel mujdemı olur dıyor..
bu arada kocalarımıza süslenmezsek günahmış
kilomdan belli olmuyormu
ooff geçen ii düşmüştüm geri aldm ..:26:
ramazanda gece yersem böle olurum demi ..
pfffffffffffffffffffffffffffffff
yoo burdann bakınca gayet güzel gozukuyon bende sana yetısmek uzereyım hıc merak etme bacımmyürüyüş bntım tam karşımda bana bakıyor daa yapan yok
evet kuzum .. ölen bebekler annelere babalara iyi anlamda yardımcı olacaklar ..
kocişlere süslenin ki evliliğiniz güzelleşsin ..ne güzel dinimiz değilmi
sen cok güzelsin kıscem .. idealsın ..
bende 5 kg versem normale döncem ..
ooff gecen ne güzel düşmüştü 4 kg ..
boğazım dursa düşcek de .. :125::125:
kesinlikle dinimiz çok ince çizgilerde gizli herşeyi ayrı bi güzellik allahıma bın şükür Müslüman olarak dünyaya geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?