infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ikincil kısırlık diye bir durum varmış bir çocuğun olup olamamasının bir etkisi yokmuş yeni öğrendim oğlum 5 yaşında deli gib kardeş istiyor herşey onun için

cevap için teşekkürler hoşbulduk bu arada :)

canım netim gitti giremedim uzun zamn şimdide ev almak isstiyoruz o yuzden koşuşturuyorum istediğim gibi biyer bulmak için sen nabıyorsunnn bakalım nasılsın
Simdiden hayırlısı olsun canım napayım kocisim le tv izliyorum sen ne yapıyorsun bakalım

Canim bana cildiye dedinya ben gittim. Ozel bi sampuan yazdi. 1 haftadir kullaniyorum. Ama fayda etmedi henuz. 1 ay kullanmam lazimmis.
Ben mi dedim hiç hatırlamıyorum canım ya ne zamn dedim ki

II deilm ya bi leke geliyo 2 gün gelmiyo sıkıldım artık bu duzensizliklerden bebeğe mi canımı sıkıym adet olamama mi affff allahm afff

ooff off insallahh bebisindir kuzum ya ne diyim ki hepimiz aynı sıkıntılardayız yaa

canım kardesin nisanlandı sanırım hayırlı olsun bir ömür mutlu olsunlar insallah

cok saol kıscem amin insallah cok tesekkür ederim balımmmmmm
annisim nasıl gidio kac aylık oldu acaba cinsiyeti neeeeeeeeeeee ..
rabbim sagsalim almanı nasip etsin kuzummmmmmmm saanada ..

temizlige giristim dipten camlar tuller.. vucdm hammis vallaa agridan uyuyamiyorum.. yumurtlama donemim yaklasiyor bayadir aklimdaydi kurtuldum bi sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…