idrar testinde negatif de olsa hamile olma ihtimaliniz var bence biraz daha bekleyin derim...
temizlige giristim dipten camlar tuller.. vucdm hammis vallaa agridan uyuyamiyorum.. yumurtlama donemim yaklasiyor bayadir aklimdaydi kurtuldum bi sure
kuzum ohh miss hijyenn
Aynen esimede dedim sigara icme diye ama bklm ne kdr dikt edicek
İstnabuldayım yaş 38 bebiş benim ilk çocuğum ikincisi olmuyor maalesefben değil cnm zeynep ..
hosgeldin sen yenisin sanırım , bu bebis kim ?
nerden , kac yasındasın , ne kadarlık evlisin hg ..
İstnabuldayım yaş 38 bebiş benim ilk çocuğum ikincisi olmuyor maalesefevlilik 6 yıl oldu 1. hemen oldu ama ikinci için hiç korunmadığım halde olmuyor yarn dr randevumuz var bakalım ne diyecek
stresten olabilir kansızlıkdan olabilir canım eğer kapalıysan havasızlıkdan olabilir elma sirkesini saç kremi gibi uyguluyorsun canım ama dediğim gibi organik olacak zeytinyağda çok iyi geliyoNasıl uygulaniyorki saça asitli degilmi sirke sac derimizi sızlatmaz mı. Saclarim cok dökuluyorya acaba stresten mi
esessssssssssssssssss hiç ayshe nasılsın nabıyorsun sormak yoksigarada koku yapıyor yaa
inşallah etrafta çok varmış ikinciyi tedavi sonucu doğurabilen insan başına gelince dikkat kesiliyor etrafabu da cok ilginc ..
bitane oluyor sonra olmuyor ..
Allahım cagın sorunu mu bu ..
insallah cnm olur tekrardan ..
esessssssssssssssssss hiç ayshe nasılsın nabıyorsun sormak yok
inşallah etrafta çok varmış ikinciyi tedavi sonucu doğurabilen insan başına gelince dikkat kesiliyor etrafa
iyiyim canımcım özledim yahu senn nasılsın nerelerden geliyorsun ?kuzum anca evime,kendime geliyorum..
nasılsın ayşemmmmmmmmmmmmm ..
oğlum kardeş istiyor herşey onun için hergün soruyor okuldan gelince "anne kardeşim karnına geldi mi" üzülüyorum ben de onun için....
iyiyim canımcım özledim yahu senn nasılsın nerelerden geliyorsun ?
inşallah hayırlı haberler alırız dr dan yarın yazarım dr dönüşü durumları şimdilik hoşçakalın iyi gecele...
Iyi geceler hatunlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?