Bende iyiyim kuzum saolasin kardeşinin nisanini yapmışsın hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin inşallahiyi aksamlar semacım sükür seni sormalı
Bende iyiyim kuzum saolasin kardeşinin nisanini yapmışsın hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin inşallah
Hepinizden razı olsun insallah datlimAllah razı olsun cook tesekkürler canım :)
KİMİN NİŞANI CANIM ???ayşemm nişan telaşesi derken atlattık çok şükür ..
KİMİN NİŞANI CANIM ???
hayırlı olsun bebeğiiim Allah tamamına erdirsin inşaAllahkız kardeşimin cnm ..
sen neler yapıosun bakalım ..
Kuzummmnn kimin nişanı bu ALLAH mutlu mesut etsin inşallah mutluluklar daim olsunayşemm nişan telaşesi derken atlattık çok şükür ..
Günaydın kızlar. Salı gününe özel hastaneden randevu aldım vajinal muayene için. İnş. Yaptırabilirim. 13 aylık evliyim daha önce hiç yaptıramadım yaptıramıyorum. Hormon tahlillerim hep iyi çıktı. Eşimin sperm testi de iyi çıktı. artık rahimde bir problem var diye düşünmeye başladım. İnş cesaretli olup yaptırabilirim. Dua edin bana lütfen.
Canım korkulacak bişey yok emin ol bende ilkinde çekinerek gittim ama hiç acı falan hiç bişey hissetmiyosun rahat ol bebişin içinn
Canım bende aynı oluyorum ama mecbur çıkıyorum korma rahat bırak kendini eninde sonunda çıkcaz daha doğum yapmaz bana doktorum böyle demiştiCanım cok tuaf bi duygu ya o masaya cıkamiyorum. Utanmışlıkmı korkumu icimdeki duyguyuda bilmiyorum. Cok strese girdimya. Allah im bana cesaret ver.
Kuzummmnn kimin nişanı bu ALLAH mutlu mesut etsin inşallah mutluluklar daim olsun
hayırlı olsun bebeğiiim Allah tamamına erdirsin inşaAllah
bende iyiyim ev alıcaz araştırma yapıyorum hergün telaş
Günaydın kızlar. Salı gününe özel hastaneden randevu aldım vajinal muayene için. İnş. Yaptırabilirim. 13 aylık evliyim daha önce hiç yaptıramadım yaptıramıyorum. Hormon tahlillerim hep iyi çıktı. Eşimin sperm testi de iyi çıktı. artık rahimde bir problem var diye düşünmeye başladım. İnş cesaretli olup yaptırabilirim. Dua edin bana lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?