- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Birsenimmm Sağol ..Eses07 cnm deden olmuş yeni okudum başın sağolsun allah başka acı vermesin
Birsenimmm Sağol ..
Canım benim nasılsın ..
nasıl gidiyor bebiş az kaldı zaman ❤✔
Amiiiinnnn İnşallah kuzum. .Ah gel bide bana sor cnm zor geçiyor yatıyorum sürekli uykusuz geceler ağrılar yinede şükür halimize rabbim en yakın zamanda sizlerede yasatsin inşallh
Off kuzum ♡Yeni bat 05.Şubat..
Off kuzum ♡
Sperm testimi?15dk ya da eşimin sonuçları çıkacak.. aslında biz aldık sonuçu da neyse
Sperm testimi?
Off rabbim sen dualarımızı kabul et. .
Hem o hemde hasar testi. Temmuzda başladık kaan hocada. Ozaman dna hasarimiz %21 çıktı sayı 2mil hız %10 .. Kaan hoca bize bir aylık ilaç yazdı ve kontrol için tekrar ankara genarta test yaptirmamizi söyledi.
Ilactan bir ay sonra sonuç dna hasarı %42 oldu sayimiz 1mil. Ve hız %0 düştü..
İlacı kesti bu sefer iğne verdi ve tekrar bir ay kullanınız genarta gelin tahlil verin dedi. Ok bunu da yaptık.. Sonuç dna hasarı %28 sayı 4mil hiz %10..
Igneye bir 6 hafta daha devam edin dedi ve bugün sonuç çıkacak..
Bakıyorum da biz hiç ilerleyemedik..maddi yönden büyük çöküş git gel şehir dışına.. tahlil yap her ay 250tl ilaçlar 3 katı.. manevi yönden zaten yerlerdeyiz
Hem o hemde hasar testi. Temmuzda başladık kaan hocada. Ozaman dna hasarimiz %21 çıktı sayı 2mil hız %10 .. Kaan hoca bize bir aylık ilaç yazdı ve kontrol için tekrar ankara genarta test yaptirmamizi söyledi.
İlacı kesti bu sefer iğne verdi ve tekrar bir ay kullanınız genarta gelin tahlil verin dedi. Ok bunu da yaptık.. Sonuç dna hasarı %28 sayı 4mil hiz %10..
Bakıyorum da biz hiç ilerleyemedik..maddi yönden büyük çöküş git gel şehir dışına.. tahlil yap her ay 250tl ilaçlar 3 katı.. manevi yönden zaten yerlerdeyiz
Bizde o test bile yapılamıyor canım...Doktor onu belirleyecek kadar sperm sayısı yok dedi.Düşün...Ne yapalım.Allahım sen sabır ver .. dna hasarimiz %48 çıktı 6 aydır tedavideyiz ve başladığımızda hasarimiz %21'di...
Bizde o test bile yapılamıyor canım...Doktor onu belirleyecek kadar sperm sayısı yok dedi.Düşün...Ne yapalım.
Bende de yok yok zaten bir sürü sorun var ama bak ben bile umutluyum ne yapayım...Bırakma kendini.Allah'ım ol derse olacak.Yoksa da vardır bir hayır.Ne diyeyim.Başka şeyler düşünürsem kafayı yerim...Ah canım.biz azo dan döndük bin kere şükür ama tek bir kere iyi bir şey oldu tedavi boyunca oda çıkış olmasi .. ondan sonra hep çöküş
Bende de yok yok zaten bir sürü sorun var ama bak ben bile umutluyum ne yapayım...Bırakma kendini.Allah'ım ol derse olacak.Yoksa da vardır bir hayır.Ne diyeyim.Başka şeyler düşünürsem kafayı yerim...
Olmaz mı canım,insanız sonuçta...Duygularıımız var ve bu yaşananlar çok çok ağır.Haklısın. Işte hepimizin ara sıra yaşadığı sesli yıpranmış ,çöküş ,özlem ,hasret '..hiç olmayacak mı' korkusu.
Tevekkül edip sabır ile börünmek düşer bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?