- 16 Ocak 2014
- 668
- 889
- 108
canim Üzülme inşallah olur Rabbim verecek ama zamanı gelmedi demekki artık bende her ay beklemekten usandim
Ah canım benim duygularima tercüman oldun ne olacak bizim bu halimiz yorgun bitkin yaralı
oooo cok olmuş cnm ya olursun inşşş o zaman benmki bu konuda hiç beni yanıltmıyo geliyo gününde3 ay oldu benim söktürücü de içtim bugün 4 gün oldu gelmiyor
Ahahahaha ben en çok da şu yalandan hamilelik rolü yapanlara sinir oluyorum kocislerini kandiranlardanSelmacım aynı inanki... Benim aklımda hep bu gebelik konusu var ya, sanki herkes bunu sormak istiyor da soramıyor gibi geliyor, hiçkimseyi görmek istemiyorum bu aralar...
Sorma kuşum ben çıkamıyorum artık bu işin içinden, ağlak birisi oldum çıktım... Dizilerde hamile kalanlara dahi sinir oluyorumgaliba deliriyorummmmmm
Keşke benimde öyle olsa bebek olmadığında gününde gelse niye böyle oluyo offfff vallahiii patliycammmmmm bugünde gelmediii 5 gun olduuuuoooo cok olmuş cnm ya olursun inşşş o zaman benmki bu konuda hiç beni yanıltmıyo geliyo gününde
Bugün kırmızılar geldi yine...
Kızlar içimde sönmek bilmeyen bir yangın var, her şeyin Rabbinden geldiğini bilip de kendini engelleyememek neyin nesi...
Kendimi durduramıyorum, çok istediğim çok üzüldüğüm için korkuyorum da Rabbim isyan mı anlar, hayırsız evlat verip çektirir mi diye (Allahım korusun)...
Artık kürleri, kovalamacaları bıraktım, tamamen Rabb'ime sığındım esasında..
Sosyal medyaya vs kestim artık, kaldıramıyorum, resmen kıskanıyorum, çocuk görsem çocuklu birini görsem bin defa maşallah diyorum nazar atmayım diye çünkü iç geçiriyorum Allah biliyor...
Duygularımın hepsi içiçe girdi; annelik hisi, duygusallık, hırs, geç kalmışlık psikolojisi en kötüsü kıskançlık ve yetersizlik duygusu.. Toparlayamıyorum... Eşimi ikna edip aşılama yaptırcam inşallah en azından gebelik şansı biraz artıyor..
Uzun oldu ama döküldüm işte canlar, hiçkimseye anlatmıyorum bunları
İnsanlara laf vermemek, annemi üzmemek için anlatmıyorum... Daha erken olduğunu vb söylüyorlar ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar derler, her ay aynı bekleyiş ve hayalkırıklığını ancak çeken bilir...
Şükür cnm sen nasılsınEsess cim merhaba nasılsın. ?
Selmacım aynı inanki... Benim aklımda hep bu gebelik konusu var ya, sanki herkes bunu sormak istiyor da soramıyor gibi geliyor, hiçkimseyi görmek istemiyorum bu aralar...
Sorma kuşum ben çıkamıyorum artık bu işin içinden, ağlak birisi oldum çıktım... Dizilerde hamile kalanlara dahi sinir oluyorumgaliba deliriyorummmmmm
hamilelik durumun olabilir mi cnm test yaptın mıKeşke benimde öyle olsa bebek olmadığında gününde gelse niye böyle oluyo offfff vallahiii patliycammmmmm bugünde gelmediii 5 gun olduuuu
Ahahahaha ben en çok da şu yalandan hamilelik rolü yapanlara sinir oluyorum kocislerini kandiranlardan
Canım merak etme hepimizin duyguları seninle aynı
bende ve eşimde doktorlara göre bir sorun yok ama olmuyor 13 ay oldu eltimin oğlu 1 yaşına girdi ikinci yapıcam diyo o öyle deyince rabbim biliyo kötü niyet değil ama kıskanıyorum kesin bu 2. yı de yapar benim üstüme diyorum ne yapalım bu da bizim sınavımız bende artık doktora gitmeyi bıraktım bu aydan sonra
Artık bende yoruldum sorulardan canım yok mu demelerinden bi oturma oluyo tedavi goruyonmu sorulardan biktim
BİZİ BİRTEK AYNI DURUMDA OLANLAR ANLIYO ÇOK BAŞKA BİR DUYGU RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN ...
Bizi bu diziler mahvetti zaten , ha deyince olacak zannettik korundum ben bir yıla yakın hemen isteyince olacak zannettimnapalım olmuşla ölmüşe çare yok, giden zaman gelmiyor maalesef...
Benimde sağım solum, önüm arkam gebe-çocuklu canım, psikolojim bozuldu gerçekten, ama Allah'a sığınıyorum çözüm onda sadece.. Bizde de bir problem yok ama geç yaklaşık 13.-14. ayda hamile kaldım, kalbi durdu kürtaj oldum 7 ay geçti olmuyor canım.. Hsg çektirmediysen çektir derim çünkü ben ondan 2 ay sonra gebe kaldım demekki az da olsa yapışıklık vb bişey varmış
Memleketteyim ama kimseye görünmek istemiyorum bu soruları sormasınlar diye.. İnsanlar kötü niyetli değil belki ama kaldıramıyorsun bir yerden sonramillet yüzümden önce karnıma bakıyor
Söktürücü kullandım canım canım doktora gittim yok dedi verdi söktürücü içtim günde 3 defa bırakali bugüne birlikte 6 gün oldu gelen giden yokhamilelik durumun olabilir mi cnm test yaptın mı
Ne yaptın ki canım normal tedavi surecimi yoksa aşılama falan mi üzülme bu ayda nasip değilmiş umudumuz yeni aylarabugun 11. gunn ve test negatfff
Ne yaptın ki canım normal tedavi surecimi yoksa aşılama falan mi üzülme bu ayda nasip değilmiş umudumuz yeni aylara
İnsalllah vardır canım daha erken bekle bakalim 14 günü duam seninle canım bende aşılama yapicam ilk olcak benimdeasılama yapmsmt ılktı cnm..
KizzZ bu arada ben seni bi an taniyamadim ismin değişik senin adın neydi hangi kızcesinıger topkte bı arkadas 12. gn test yaptı negatftı.. 14. gn yanı dun aksam kan verı ve pozıtıffff.... keske yapmasaydm pısman oldm smdıde bole umt ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?