infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canim Üzülme inşallah olur Rabbim verecek ama zamanı gelmedi demekki artık bende her ay beklemekten usandim

Selmacım aynı inanki... Benim aklımda hep bu gebelik konusu var ya, sanki herkes bunu sormak istiyor da soramıyor gibi geliyor, hiçkimseyi görmek istemiyorum bu aralar...

Ah canım benim duygularima tercüman oldun ne olacak bizim bu halimiz yorgun bitkin yaralı

Sorma kuşum ben çıkamıyorum artık bu işin içinden, ağlak birisi oldum çıktım... Dizilerde hamile kalanlara dahi sinir oluyorum galiba deliriyorummmmmm

Ahahahaha ben en çok da şu yalandan hamilelik rolü yapanlara sinir oluyorum kocislerini kandiranlardan

oooo cok olmuş cnm ya olursun inşşş o zaman benmki bu konuda hiç beni yanıltmıyo geliyo gününde
Keşke benimde öyle olsa bebek olmadığında gününde gelse niye böyle oluyo offfff vallahiii patliycammmmmm bugünde gelmediii 5 gun olduuuu

Canım merak etme hepimizin duyguları seninle aynı
bende ve eşimde doktorlara göre bir sorun yok ama olmuyor 13 ay oldu eltimin oğlu 1 yaşına girdi ikinci yapıcam diyo o öyle deyince rabbim biliyo kötü niyet değil ama kıskanıyorum kesin bu 2. yı de yapar benim üstüme diyorum ne yapalım bu da bizim sınavımız bende artık doktora gitmeyi bıraktım bu aydan sonra

Ahahahaha ben en çok da şu yalandan hamilelik rolü yapanlara sinir oluyorum kocislerini kandiranlardan

Bizi bu diziler mahvetti zaten , ha deyince olacak zannettik korundum ben bir yıla yakın hemen isteyince olacak zannettim napalım olmuşla ölmüşe çare yok, giden zaman gelmiyor maalesef...

Benimde sağım solum, önüm arkam gebe-çocuklu canım, psikolojim bozuldu gerçekten, ama Allah'a sığınıyorum çözüm onda sadece.. Bizde de bir problem yok ama geç yaklaşık 13.-14. ayda hamile kaldım, kalbi durdu kürtaj oldum 7 ay geçti olmuyor canım.. Hsg çektirmediysen çektir derim çünkü ben ondan 2 ay sonra gebe kaldım demekki az da olsa yapışıklık vb bişey varmış

Artık bende yoruldum sorulardan canım yok mu demelerinden bi oturma oluyo tedavi goruyonmu sorulardan biktim

Memleketteyim ama kimseye görünmek istemiyorum bu soruları sormasınlar diye.. İnsanlar kötü niyetli değil belki ama kaldıramıyorsun bir yerden sonra millet yüzümden önce karnıma bakıyor

BİZİ BİRTEK AYNI DURUMDA OLANLAR ANLIYO ÇOK BAŞKA BİR DUYGU RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN ...

hamilelik durumun olabilir mi cnm test yaptın mı
Söktürücü kullandım canım canım doktora gittim yok dedi verdi söktürücü içtim günde 3 defa bırakali bugüne birlikte 6 gün oldu gelen giden yok

ıger topkte bı arkadas 12. gn test yaptı negatftı.. 14. gn yanı dun aksam kan verı ve pozıtıffff.... keske yapmasaydm pısman oldm smdıde bole umt ararım

ıger topkte bı arkadas 12. gn test yaptı negatftı.. 14. gn yanı dun aksam kan verı ve pozıtıffff.... keske yapmasaydm pısman oldm smdıde bole umt ararım
KizzZ bu arada ben seni bi an taniyamadim ismin değişik senin adın neydi hangi kızcesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…