canım dahiliye doktoruna ya da endokrin uzmanına göründün mü?T4 trioit hormonu , bir arkadaşım vardı triodi olan hamileliğe engel , arkadaşım ilaç kullanıyordu ve çocuğu oldu , çok geçmiş olsun3gunu çocuk olmaya engelmi acaba
yok gorunmedim ama bi gidiyim ozamancanım dahiliye doktoruna ya da endokrin uzmanına göründün mü?T4 trioit hormonu , bir arkadaşım vardı triodi olan hamileliğe engel , arkadaşım ilaç kullanıyordu ve çocuğu oldu , çok geçmiş olsun
Hipertiroidi ilaç içiyorum benimde tsh 51 çıktı ilk kezyok gorunmedim ama bi gidiyim ozaman
geçmiş olsun Allah herkese sağlık sihat versinHipertiroidi ilaç içiyorum benimde tsh 51 çıktı ilk kez
Amin inşallah Sağolgeçmiş olsun Allah herkese sağlık sihat versin
3 ay oldu benim söktürücü de içtim bugün 4 gün oldu gelmiyorBenm yarın geliyor hiç şaşmaz
Ah canım benim duygularima tercüman oldun ne olacak bizim bu halimiz yorgun bitkin yaralıBugün kırmızılar geldi yine...
Kızlar içimde sönmek bilmeyen bir yangın var, her şeyin Rabbinden geldiğini bilip de kendini engelleyememek neyin nesi...
Kendimi durduramıyorum, çok istediğim çok üzüldüğüm için korkuyorum da Rabbim isyan mı anlar, hayırsız evlat verip çektirir mi diye (Allahım korusun)...
Artık kürleri, kovalamacaları bıraktım, tamamen Rabb'ime sığındım esasında..
Sosyal medyaya vs kestim artık, kaldıramıyorum, resmen kıskanıyorum, çocuk görsem çocuklu birini görsem bin defa maşallah diyorum nazar atmayım diye çünkü iç geçiriyorum Allah biliyor...
Duygularımın hepsi içiçe girdi; annelik hisi, duygusallık, hırs, geç kalmışlık psikolojisi en kötüsü kıskançlık ve yetersizlik duygusu.. Toparlayamıyorum... Eşimi ikna edip aşılama yaptırcam inşallah en azından gebelik şansı biraz artıyor..
Uzun oldu ama döküldüm işte canlar, hiçkimseye anlatmıyorum bunları
İnsanlara laf vermemek, annemi üzmemek için anlatmıyorum... Daha erken olduğunu vb söylüyorlar ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar derler, her ay aynı bekleyiş ve hayalkırıklığını ancak çeken bilir...
Bende oldum olmak üzereGelmiyorrrrrr bu adetttttttt offfff patliycammmmmm
Benim hala gelen giden yok çok agrim varBende oldum olmak üzere
Benim hala gelen giden yok çok agrim var
Bugün kırmızılar geldi yine...
Kızlar içimde sönmek bilmeyen bir yangın var, her şeyin Rabbinden geldiğini bilip de kendini engelleyememek neyin nesi...
Kendimi durduramıyorum, çok istediğim çok üzüldüğüm için korkuyorum da Rabbim isyan mı anlar, hayırsız evlat verip çektirir mi diye (Allahım korusun)...
Artık kürleri, kovalamacaları bıraktım, tamamen Rabb'ime sığındım esasında..
Sosyal medyaya vs kestim artık, kaldıramıyorum, resmen kıskanıyorum, çocuk görsem çocuklu birini görsem bin defa maşallah diyorum nazar atmayım diye çünkü iç geçiriyorum Allah biliyor...
Duygularımın hepsi içiçe girdi; annelik hisi, duygusallık, hırs, geç kalmışlık psikolojisi en kötüsü kıskançlık ve yetersizlik duygusu.. Toparlayamıyorum... Eşimi ikna edip aşılama yaptırcam inşallah en azından gebelik şansı biraz artıyor..
Uzun oldu ama döküldüm işte canlar, hiçkimseye anlatmıyorum bunları
İnsanlara laf vermemek, annemi üzmemek için anlatmıyorum... Daha erken olduğunu vb söylüyorlar ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar derler, her ay aynı bekleyiş ve hayalkırıklığını ancak çeken bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?