infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yok gorunmedim ama bi gidiyim ozaman

Gelmiyorrrrrr bu adetttttttt offfff patliycammmmmm

Bugün kırmızılar geldi yine...

Kızlar içimde sönmek bilmeyen bir yangın var, her şeyin Rabbinden geldiğini bilip de kendini engelleyememek neyin nesi...
Kendimi durduramıyorum, çok istediğim çok üzüldüğüm için korkuyorum da Rabbim isyan mı anlar, hayırsız evlat verip çektirir mi diye (Allahım korusun)...
Artık kürleri, kovalamacaları bıraktım, tamamen Rabb'ime sığındım esasında..

Sosyal medyaya vs kestim artık, kaldıramıyorum, resmen kıskanıyorum, çocuk görsem çocuklu birini görsem bin defa maşallah diyorum nazar atmayım diye çünkü iç geçiriyorum Allah biliyor...

Duygularımın hepsi içiçe girdi; annelik hisi, duygusallık, hırs, geç kalmışlık psikolojisi en kötüsü kıskançlık ve yetersizlik duygusu.. Toparlayamıyorum... Eşimi ikna edip aşılama yaptırcam inşallah en azından gebelik şansı biraz artıyor..

Uzun oldu ama döküldüm işte canlar, hiçkimseye anlatmıyorum bunları
İnsanlara laf vermemek, annemi üzmemek için anlatmıyorum... Daha erken olduğunu vb söylüyorlar ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar derler, her ay aynı bekleyiş ve hayalkırıklığını ancak çeken bilir...

Arkadaşlar merhaba benim değerlerim de
E2 28
Fsh 6.67
Prolaktin 19.7
Progesteron 23.4
Amh 4.84 hormon tetkikleri konusunda tecrübeliler yorum yapabilir mi doktora haftaya gideceğim pcos olabilir dendi moralim çok bozuk...7 aydır Bebek istiyoruz...

Ah canım benim duygularima tercüman oldun ne olacak bizim bu halimiz yorgun bitkin yaralı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…