selam kızlar ben bu topiği görmemişim
teşekkür ederim canım
acaba üstüne görme diye bir şey varmış onu yaşıyor olma ? bu arada kan testi yaptırdın mı ?Benim yeni bat 23 mart. Dün 3 tane testim bariz pozitif di bugün regl oldum nie böyle oldu bilmiyorum
Sanmıyorum canım sabah 1-2 damla turuncu renkte başladı onla kaldı belim çok ağrıyo bir türlü tam olamadı. Test yaptım yine negatif üstüne görme falan olsaydı çıkardıacaba üstüne görme diye bir şey varmış onu yaşıyor olma ? bu arada kan testi yaptırdın mı ?
ama 3 tane pozitif dedin o yüzden dedim canımSanmıyorum canım sabah 1-2 damla turuncu renkte başladı onla kaldı belim çok ağrıyo bir türlü tam olamadı. Test yaptım yine negatif üstüne görme falan olsaydı çıkardı
Sansima 3 tane bozuk test gelip boşuna umutlandir dı. Neyse sağlık olsun zamanı değilmiş demekki dahaama 3 tane pozitif dedin o yüzden dedim canım
Üzülme canım. .Benim yeni bat 23 mart. Dün 3 tane testim bariz pozitif di bugün regl oldum nie böyle oldu bilmiyorum
çok geçmiş olsun inşallah hepimiz mucizelere kavuşuruzİKİ TÜP BEBEK DENEMEM VAR İLKİ 8. HAFTALIK HAMİLE İKEN DÜŞÜKLE SONUÇLANDIİKİNCİSİ DE 20 OCAKTA YUMURTA TOPLAMA OLDU AMA DÖLLENME OLMADI.10 ŞUBAT TA HİSTEROSKOPİ AMELİYATI OLDUM. 2 POLİP ULTRASYONDA GÖRÜNÜRKEN 6 ADET POLİP ALINMIS.
İNŞALLAH CANIMçok geçmiş olsun inşallah hepimiz mucizelere kavuşuruz
Çok geçmiş olsun canım : (İKİ TÜP BEBEK DENEMEM VAR İLKİ 8. HAFTALIK HAMİLE İKEN DÜŞÜKLE SONUÇLANDIİKİNCİSİ DE 20 OCAKTA YUMURTA TOPLAMA OLDU AMA DÖLLENME OLMADI.10 ŞUBAT TA HİSTEROSKOPİ AMELİYATI OLDUM. 2 POLİP ULTRASYONDA GÖRÜNÜRKEN 6 ADET POLİP ALINMIS.
Tamam tatlım Naber ❤
Aynı bende cnm ..İyiyim canım, kistleri bitirdik, iğnelere tekrar başladık bu ay bakalım. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?