Netten bi arastr canim varikosel.olup hamile kalanlar bazen bu bitkisel seylerde ise yariyoAmeliyat oldu ama çok bir değişiklik yok ve hiç hamile kalmadım
Tamam canım inşallah güzel haberlerle gel
Amin inşallah canım benim ♡Rabbim tez zamanda bebislerimize kavustursun canim.Bol bol dua edelim birbirimize.
Arkadaşımın eşi 2kere ameliyat oldu 5yıl sonra hamile kaldı ..Netten bi arastr canim varikosel.olup hamile kalanlar bazen bu bitkisel seylerde ise yariyo
E bizim batlar aynı. Bakarsın ikimize de bir guzel haber gelirAynı bende cnm ..
Kursa gidiyorum. .
Insallah nasip eder Allah biran once ..Arkadaşımın eşi 2kere ameliyat oldu 5yıl sonra hamile kaldı ..
Bizim 5yıl bitti 2013den beri istiyorum bakalım. .
Amin inşallahE bizim batlar aynı. Bakarsın ikimize de bir guzel haber gelir
Hoşgeldin canım. .Benide eklermisin umutla bekleyenler listesine 2.5 yıldır 2.bebişimizi istşyoruz.Kızım 7 yaşında Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bi Kardeşi olsun bu hayatta istiyoruz.bu ay yumurtlama günüm ayın 23.deydi inşallah hayırlısıyla tutmuştur.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Bu arada bat 10 Mart
E bizim batlar aynı. Bakarsın ikimize de bir guzel haber gelir
Aminnn Canım inşallahHoşgeldin canım. .
Rabbim inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
Aminnn Canım inşallah
Benim Bat da aynı :) Rabbim güzel haberlerle sevindirsin hepimizi inşallahAmin inşallah
Amin inşallah. .Benim Bat da aynı :) Rabbim güzel haberlerle sevindirsin hepimizi inşallah
benimde 10 mart ama artık üstüne düşmüyorum bakalım hayırlısıAmin inşallah. .
10 mart mı ..
Toplu bekleyelim. .
benimde 10 mart ama artık üstüne düşmüyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?