Şükür cnm sen nasılsınnasılsın canımEses07
Merhaba canım hoşgeldin..Merhaba arkadaslar 1,5 yillik evliyim henuz bebegim yok. Bir düsügüm var uzerinden 1 yil gecmesine ragmen hamile kalamadim.Rabbim isteyen herkeze tez zamanda hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin insallah.
Şükür cnm sen nasılsın
Memnun oldum. .22 yasindayim istanbul eyupte oturuyorum canim. :)
Hayırlısı olsun. .Merhaba canim biz tup bebek yaptiracaz malesef esim azospermi oldugundan
❤❤bede iyiyim canım çok şükür
Cok sagol canim bizim degerler 0 cikti tese ameliyati olcak sperm bulunursa o da kesin degil bnde keci boynuzu, macun, sut, findik yedirmeye basladim bakalim. Sizede tup bebek mi dedi doktorHayırlısı olsun. .
Canım değerleri nasıl?
Bizimde biraz düşük ..
Cok sagol canim bizim degerler 0 cikti tese ameliyati olcak sperm bulunursa o da kesin degil bnde keci boynuzu, macun, sut, findik yedirmeye basladim bakalim. Sizede tup bebek mi dedi doktor
sayisi iyiymis varikosel tedavisi vardi sanirim. insallah olur canimYok bize olur dedi ..
%12 ileri hız. .
116 milyon sayı . .
Varikosel. .
Ameliyat oldu ama çok bir değişiklik yok ve hiç hamile kalmadımsayisi iyiymis varikosel tedavisi vardi sanirim. insallah olur canim
Rabbim dualarımızı kabul etsin bizlere de hayırlı evlatlar versin. . Duâ eder duâ beklerim. .Bende memnun oldum,insallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?