infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Hosbulduk canim topik annemiz senmissin hayirli olsun tatlim

Amin bebisim amin insallah sen test yapmadin bgun daha
yok bebegm herkes merakta
zaten ona güvenip ağlaya ağlaya buraya girdim ya sağol canım benim
brbrmze destek olcazkı su zor zmnlarımızı çabucak atlatalım agla yetrkı ıcıne atma sakın cnm senı coook sevyoruz hep yanındayız bnu unutma asıl gzel olan sey ne blıyomusun brbrmzı tanımadgmz halde sevgyle brbrmze sahp ckmak
topik annesi ,anne olurmu ki birgünn
olcak olcak en kısa zamnda inş
Demin ne diyodun canim o bebek bu gobse girecek arkadas baska yolu yok Allah kabul olmicak duayi ettirmezmis Rabbim cok buyuk insallah hepimizin olucak
ohhhhhhh cok gzel knustun hayatım

Son düzenleme:
ne ilacı bebegim ?:26:
aminnnnnnnnnnnnnn

balım gecen ay ben kimyasal gecirdim hemen arkasındanda enfeksiyon gecirdim agır antibiyotik kulandım bu ay korunduk ALLAH korusun :18: korktum
RABBİM kimseye yaşatmasın enf çok zormuş agır gecti şükür atlatım ama lütfen kızlar bol bol su için

sağol canım benim allah razı olsun allah hepinize tez zamanda hayırlı evlatlar versin

hayırlısı canım inşallah en kısa zamnda bebişlerimiz gelir...bende ilk defa kullandım klomen...benm doktorda daha önce vermemişti doktorumu değiştrdim bakalım inşallah uğurlu gelir:)

inşallah canım inşallah hayırlısıyla gelsin bebişlerrrrr klomen ne işe yarıyordu bu arada canım .yumurta gelişmesi için miydi.

Oyyy slmmm kizlar naberr misafir geldim topige
as hg bacımm nasılsın anne bu arada başın sagolsun bacım
Hosbulduk btanem nasilsin bakalim calismalar nasil gidiyo bu ay istemiyosun sanirim bebisi bidshaki aya insallah
çok şükür iyiyim artık bacım ilaç kulandım halada kulanıyorum bu ay istemiyorum sırada siz varsınız
slmlar...
bakıyorum bizim kızlarda burda ....papatyam,azap çiçeği....nasılsınız?

asssssssssss ballımmmm sende hgg

Yapsana bebeim ben 8ine kadar beklicem bakayim

slmlar...
bakıyorum bizim kızlarda burda ....papatyam,azap çiçeği....nasılsınız?

as.hosgeldiniz kızlarr

Sen yeterki gel bitanem misafir degil temelli gel bu arada gordum o gobudu masallah supanallahh teyzesi yer onu yerrr

Tutturabilsek bi bitanem ahh ahh

sağol azapcım...
kimyasal geçirmişsin çok üzüldüm ...
ama pes etmek yok,bekliyeceğiz.

Eses canim hb...

Dilegim canim benim gördüm sizi daldim topike

Azapcicegim sagol dostlar sagolsun....

Rabbimmm kimseyi evlat hasretiyle sinamasinnn darisii sizlere kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…