Demin ne diyodun canim o bebek bu gobse girecek arkadas baska yolu yok Allah kabul olmicak duayi ettirmezmis Rabbim cok buyuk insallah hepimizin olucak
diloşum hgg bacım
yok bebegm herkes meraktaHosbulduk canim topik annemiz senmissin hayirli olsun tatlim
Amin bebisim amin insallah sen test yapmadin bgun daha
brbrmze destek olcazkı su zor zmnlarımızı çabucak atlatalım agla yetrkı ıcıne atma sakın cnmzaten ona güvenip ağlaya ağlaya buraya girdim yasağol canım benim
olcak olcak en kısa zamnda inştopik annesi ,anne olurmu ki birgünn
ohhhhhhh cok gzel knustun hayatımDemin ne diyodun canim o bebek bu gobse girecek arkadas baska yolu yok Allah kabul olmicak duayi ettirmezmis Rabbim cok buyuk insallah hepimizin olucak
ne ilacı bebegim ?:26:
aminnnnnnnnnnnnnn
Oyyy slmmm kizlar naberr misafir geldim topige
yok bebegm herkes merakta
brbrmze destek olcazkı su zor zmnlarımızı çabucak atlatalım agla yetrkı ıcıne atma sakın cnmsenı coook sevyoruz hep yanındayız bnu unutma asıl gzel olan sey ne blıyomusun brbrmzı tanımadgmz halde sevgyle brbrmze sahp ckmak
hayırlısı canım inşallah en kısa zamnda bebişlerimiz gelir...bende ilk defa kullandım klomen...benm doktorda daha önce vermemişti doktorumu değiştrdim bakalım inşallah uğurlu gelir:)
as hg bacımm nasılsın anne bu arada başın sagolsun bacımOyyy slmmm kizlar naberr misafir geldim topige
çok şükür iyiyim artık bacım ilaç kulandım halada kulanıyorum bu ay istemiyorum sırada siz varsınızHosbulduk btanem nasilsin bakalim calismalar nasil gidiyo bu ay istemiyosun sanirim bebisi bidshaki aya insallah
slmlar...
bakıyorum bizim kızlarda burda ....papatyam,azap çiçeği....nasılsınız?
brbrmze destek olcazkı su zor zmnlarımızı çabucak atlatalım agla yetrkı ıcıne atma sakın cnmsenı coook sevyoruz hep yanındayız bnu unutma asıl gzel olan sey ne blıyomusun brbrmzı tanımadgmz halde sevgyle brbrmze sahp ckmak
olcak olcak en kısa zamnda inş
ohhhhhhh cok gzel knustun hayatım
olcak olcak en kısa zamnda inş
ohhhhhhh cok gzel knustun hayatım
balım gecen ay ben kimyasal gecirdim hemen arkasındanda enfeksiyon gecirdim agır antibiyotik kulandım bu ay korunduk ALLAH korusun :18: korktum
RABBİM kimseye yaşatmasın enf çok zormuş agır gecti şükür atlatım ama lütfen kızlar bol bol su için
slmlar...
bakıyorum bizim kızlarda burda ....papatyam,azap çiçeği....nasılsınız?
Sen yeterki gel bitanem misafir degil temelli gel bu arada gordum o gobudu masallah supanallahh teyzesi yer onu yerrr
as hg bacımm nasılsın anne bu arada başın sagolsun bacım
çok şükür iyiyim artık bacım ilaç kulandım halada kulanıyorum bu ay istemiyorum sırada siz varsınız
asssssssssss ballımmmm sende hgg
sağolun canlarım benim.eminimki hepiniz zor günler geçiriyosunuz ama kimse benim kadar kötü olamaz dağın başında kaldım öylece bu dertlerde bi taraftan
as hg bacımm nasılsın anne bu arada başın sagolsun bacım
çok şükür iyiyim artık bacım ilaç kulandım halada kulanıyorum bu ay istemiyorum sırada siz varsınız
asssssssssss ballımmmm sende hgg
sağol canım benim allah razı olsun allah hepinize tez zamanda hayırlı evlatlar versin
ama klomen yumurtlama olmayınca verilmiyomuyduki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?