evet canım hayırlısı şu adetim bi bitsin sonra kendime gelirim şuan tabiki içim acıyorklomen kullandın mı hiç sen? ben ilk defa kullanıyorum...
azap cicegi listemize hosgeldin ekledim cnmmm
dilerim ugurlu gelir hep beraber hamis kalırızzzz
Hosbulduk canim topik annemiz senmissin hayirli olsun tatlim
Rabbim bizlere de verrrrrrrrrr
hosgeldin dilekcim
hsgeldın bebegmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu topık canlı inş hep bole olur
kmsem yok deme bozulurum haaaaaaaaaaaaaaabız varız ama dımı
çokk tşk ettim balımmmm inşşşşşşşşşş inşş bu ay umudum yok inş da hamiş olmam :26:
Amin bebisim amin insallah sen test yapmadin bgun daha
zaten ona güvenip ağlaya ağlaya buraya girdim yasağol canım benim
en hassas dönem çok normal canım benim ama güçlü olmak zorundayız .Allah bir sonraki aya nasip etsin inşallah.ben hiç kullanmadım canım doktor vermedi ama bu ay soracağım bakalım aşılama yapsın istiyorum yada klomen versin ne bileyim bişey yapsın :)öle bekliyorum
Amin bebisim amin insallah sen test yapmadin bgun daha
zaten ona güvenip ağlaya ağlaya buraya girdim yasağol canım benim
ballı böregim hg canım
Seninki daha guzelmis evet maledef yorucu benim esimde oyle herkesin esi gibi yardimci degil ne yalan soyleyeyim
umutsuz olmuyoruz,o bebis bu göbişe gircekk arkidaşşşş
banada doktor adetin üçüncü günü gel dedi klomen vercek sanırım niye veriyo kii tövbe yaa deneme tahtası oldum
topik annesi ,anne olurmu ki birgünn
en hassas dönem çok normal canım benim ama güçlü olmak zorundayız .Allah bir sonraki aya nasip etsin inşallah.ben hiç kullanmadım canım doktor vermedi ama bu ay soracağım bakalım aşılama yapsın istiyorum yada klomen versin ne bileyim bişey yapsın :)öle bekliyorum
ben bu ay istemiyorum balım ilaç kulandım :26: inşş burdaki bütün arkadaşlar bu ay hamiş olurlarda bna dua ederler ayaklarını sürürler öteki ay peşlerinden gelirim
evet ttt biz varız burda bukilim üzme sen kendini yaz yaz içini dök tamam
ama klomen yumurtlama olmayınca verilmiyomuyduki :44:öyle düşünme canım benim belki hayırlı olan ,sana bebeğini getirecek olan tedavi o dur öyle düşün rahatla
ballı böregim hg canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?