infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

evet canım hayırlısı şu adetim bi bitsin sonra kendime gelirim şuan tabiki içim acıyor klomen kullandın mı hiç sen? ben ilk defa kullanıyorum...

en hassas dönem çok normal canım benim ama güçlü olmak zorundayız .Allah bir sonraki aya nasip etsin inşallah.ben hiç kullanmadım canım doktor vermedi ama bu ay soracağım bakalım aşılama yapsın istiyorum yada klomen versin ne bileyim bişey yapsın :)öle bekliyorum

banada doktor adetin üçüncü günü gel dedi klomen vercek sanırım niye veriyo kii tövbe yaa deneme tahtası oldum

Seninki daha guzelmis evet maledef yorucu benim esimde oyle herkesin esi gibi yardimci degil ne yalan soyleyeyim

cancazım hamile kalana kadar çalış hamilelik dönemindede eğer dayanabilirsen devam edersin doğum iznini kullanırsın sonrada istersen çıkarsın işten bebeğine bakarsın

umutsuz olmuyoruz,o bebis bu göbişe gircekk arkidaşşşş

ben bu ay istemiyorum balım ilaç kulandım :26: inşş burdaki bütün arkadaşlar bu ay hamiş olurlarda bna dua ederler ayaklarını sürürler öteki ay peşlerinden gelirim

hayırlısı canım inşallah en kısa zamnda bebişlerimiz gelir...bende ilk defa kullandım klomen...benm doktorda daha önce vermemişti doktorumu değiştrdim bakalım inşallah uğurlu gelir:)

ne ilacı bebegim ?:26:
aminnnnnnnnnnnnnn

ben bu ay istemiyorum balım ilaç kulandım :26: inşş burdaki bütün arkadaşlar bu ay hamiş olurlarda bna dua ederler ayaklarını sürürler öteki ay peşlerinden gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…