bat bugün düdaha adet olmadım bikaç saat daha dursun bari listede adım
e kımler kmusmuyo abla zten dkatımı cektı acık olduğunda arıyıp duruyom senı ama orda ble olmuyodun. 7 gun once yaptım test ama ckmmstı yarn sağlık ocgnamı gtsem kıııııı
bebegm ağlama ltfen brbrmzı en ıyı bz anlarız bıdahakı aya olmassa nolcak neden bu kadar karamsar oluyosun cnmn ıcı yapma byle bk bzıde uzdun at kafandan rahat olbat bugün düdaha adet olmadım bikaç saat daha dursun bari listede adım
benimde bozuldu psikolojim
psikolojik destek almak istiyorum ama :26::26:
ilaç içip uyumak istemiyorumm bennn
((( üzülme canım hayırlısı olsun
arayan bulurmuş bak nasıl buldunabowww yarın kan vercen ben çokk umutluyum senden bu arada ben herzaman acıgım
piştttttttttt topik annesiii benide benide yaz
adı batasıca bat 12 mart
bebegm ağlama ltfen brbrmzı en ıyı bz anlarız bıdahakı aya olmassa nolcak neden bu kadar karamsar oluyosun cnmn ıcı yapma byle bk bzıde uzdun at kafandan rahat ol
sen cddımısın dalgamı gecyosun nden pskolojnı bozuyosun sakın olurmusun bııııııı ne ılacı hay allhm yeaaaaaa
hee az önce sildim tamam :26:
tamam cnm geri eklirum üzülmeee insallah hamis yazarımmmm
bebegm ağlama ltfen brbrmzı en ıyı bz anlarız bıdahakı aya olmassa nolcak neden bu kadar karamsar oluyosun cnmn ıcı yapma byle bk bzıde uzdun at kafandan rahat ol
sen cddımısın dalgamı gecyosun nden pskolojnı bozuyosun sakın olurmusun bııııııı ne ılacı hay allhm yeaaaaaa
evet canım hayırlısı şu adetim bi bitsin sonra kendime gelirim şuan tabiki içim acıyorklomen kullandın mı hiç sen? ben ilk defa kullanıyorum...
sankı adet olmıcam gbı bı hıs var ıcımde blmem kı
bilmiyorum valla çok kötüyüm eşimde yok bugün. kimsem yok dağın başında bi başıma kaldım
sankı adet olmıcam gbı bı hıs var ıcımde blmem kı
bilmiyorum valla çok kötüyüm eşimde yok bugün. kimsem yok dağın başında bi başıma kaldım
kaynım bebek ıstedgmızı blmyo gecen fala bakıtmıs ama kahve falı fln dgl yüzüne bakarak soylems bde kızı hc tanımyomus bnm adımı soylems kım dye kaynımda abımn esı dems kızda demskı martta gzel bı hber vercek kasımda sız duycaksınız dems..... kaynanamda dyokı tam 9 ay inş bılmstr dyo kaynım dyokı kız daha neler bıldı korktum kızdan dyo .... bnm drek adımı solemıs soka grdım
iyiki varsın elammmmmmm
gelmesin su adetlerr emiiiiiiiiii
klomen içtim 2 doz bende sorusu olan?
ayyy insallahh hamissindirelammmmmmmmmm umut oll banaaa
sendekı ıykı varsın hayatımmmmm inş vardr mınnak tavsanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?