tabıkı canm ne nedemek hep duamdasın askısı
offf esra offf bı mınısımız olaydı ıyıydııSağol tatlım benim
amin hayırlıysa canım saol ALLAH razı olsun yarın gidicem bakalım cumartesiden bu güne katlandımı değerler bide ben istanbulda yaşıyorum izmirde deil istanbulda zeynepkamilde yapildı aşılamam bu üçüncü aşılamam iki ne gatif aşılama sonrası histereskopi ile polip aldılar sonrası üçüncü denemem bakalım gelişme yapıp ilerleye bilcekmi hepimizin hakkımızda hayırlısı neyse onu versin mevlaHAYIRLI OLSUN Canımmmm çok sevindim hadi bakalım sağlıklı bi gebelik ve sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. .izmirde nerde yaptırdın Canım aşılamanı?
kan vermeye gıdemedım 1 gun daha duruyum dyeSaat kaçta randevun
Ay ben çatlarım sabaha kadar nası beklicezvalla üç günüm kaldı benimde bat a olcam diye ödüm kopuyo
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda . bu arada sabretmek ne güzel. allah sabrınızı mükafatlandırır inşallah.kan vermeye gıdemedım 1 gun daha duruyum dye
amın ınsallah canm cok saolhadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda . bu arada sabretmek ne güzel. allah sabrınızı mükafatlandırır inşallah.
Aslında beklemek en iyisi, sonra kalp atışı için bekle yok cinsiyet öğrenmek için bekle çook beklenicek şey varkan vermeye gıdemedım 1 gun daha duruyum dye
tam tamına benı anlatmıssın gercektenAslında beklemek en iyisi, sonra kalp atışı için bekle yok cinsiyet öğrenmek için bekle çook beklenicek şey varne kadar geç öğrenirsek o kadar iyi, kâr
Ama sabredemiyoruz ayrı
Önceki aylarda sabırsızlıktan evde yaptığım testlerin haddi hesabı yok, ve ne yazıkki hayal kırıklığının :-(
Ama inşaallah Hamileyizdir bu ay canım benim dua edelim çokk nolur
Sakın hafta sonuna kalma bizi merakta bırakma
Darısı başımıza inşallah ✔Maşallah hamile sayısı artıyor mu ne
AmiiiinDarısı başımıza inşallah ✔
Cnm nasilsin ne asamadasin merak ettim seni uzun zamandir görmemiştim KK yaDarısı başımıza inşallah ✔
Cnm nasilsin ne asamadasin merak ettim seni uzun zamandir görmemiştim KK ya
AmiiiinSaglıcakla, tez zamanda olsun insallaah
sebp yok ise neden direk tüp bebek olduğunu düşündün ki. Aşılama yaptırdın da olumsuz mu oldu yoksa.Merhabalar ne infertiliteymis arkadaş yaaavvv 2 sene olcak ne bi sebep bulabildiler ne bebiş oldu. gidişat tüp bebek gibiben gibi olanlarla azcik dertleseyim dedim
evet cnm aşılama yaptirdim olumsuzsebp yok ise neden direk tüp bebek olduğunu düşündün ki. Aşılama yaptırdın da olumsuz mu oldu yoksa.
Anladım canım hayırlısı o zaman. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat versin de aşılama veya tüp bebek.evet cnm aşılama yaptirdim olumsuzgonal f ile igne tedavisi klomen tedavisi de gördüm 2 yılda sadece 1 kere kimyasal gebelik oldu kendilginden o kadar. rahim filmi, hormonlar, spermiyogram hepsi iyi çıktı
Neden peki cnm asilama tüp bebek neden denemiyorsunuzHiçbir aşamada değilim. .
Yerimde sayıyorum. .
Sen ne yapıyorsun canım. .
Amin inşallah canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?