infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

HAYIRLI OLSUN Canımmmm çok sevindim hadi bakalım sağlıklı bi gebelik ve sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. .izmirde nerde yaptırdın Canım aşılamanı?
amin hayırlıysa canım saol ALLAH razı olsun yarın gidicem bakalım cumartesiden bu güne katlandımı değerler bide ben istanbulda yaşıyorum izmirde deil istanbulda zeynepkamilde yapildı aşılamam bu üçüncü aşılamam iki ne gatif aşılama sonrası histereskopi ile polip aldılar sonrası üçüncü denemem bakalım gelişme yapıp ilerleye bilcekmi hepimizin hakkımızda hayırlısı neyse onu versin mevla

kan vermeye gıdemedım 1 gun daha duruyum dye
Aslında beklemek en iyisi, sonra kalp atışı için bekle yok cinsiyet öğrenmek için bekle çook beklenicek şey var ne kadar geç öğrenirsek o kadar iyi, kâr
Ama sabredemiyoruz ayrı
Önceki aylarda sabırsızlıktan evde yaptığım testlerin haddi hesabı yok, ve ne yazıkki hayal kırıklığının :-(
Ama inşaallah Hamileyizdir bu ay canım benim dua edelim çokk nolur
Sakın hafta sonuna kalma bizi merakta bırakma

tam tamına benı anlatmıssın gercekten

sebp yok ise neden direk tüp bebek olduğunu düşündün ki. Aşılama yaptırdın da olumsuz mu oldu yoksa.
evet cnm aşılama yaptirdim olumsuz gonal f ile igne tedavisi klomen tedavisi de gördüm 2 yılda sadece 1 kere kimyasal gebelik oldu kendilginden o kadar. rahim filmi, hormonlar, spermiyogram hepsi iyi çıktı

evet cnm aşılama yaptirdim olumsuz gonal f ile igne tedavisi klomen tedavisi de gördüm 2 yılda sadece 1 kere kimyasal gebelik oldu kendilginden o kadar. rahim filmi, hormonlar, spermiyogram hepsi iyi çıktı
Anladım canım hayırlısı o zaman. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat versin de aşılama veya tüp bebek.

Hiçbir aşamada değilim. .
Yerimde sayıyorum. .
Sen ne yapıyorsun canım. .

Amin inşallah canım ❤
Neden peki cnm asilama tüp bebek neden denemiyorsunuz ben tüp bebek yaptirmistim hatirlarsan oğlum 6 aylik oldu darisi siz bekleyenlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…