Sendemi Aşılama canım benimde ilk 29 çıktı korkuttular sağlıksız falan sonra 76 oldu sonra çok sukur 1600e çıktı insana yalan geliyor demi inanamıyorgeçen cumartesi belli olduda her iki güne bir kan veriyorum ilk 43 çıktı iki gün sonra farklı merkezde 53 cıktı tekrar iki gün sonra aynı hastaneye devam etmem söylendi orada verdim tekrar 132 tektar iki gün sonrası yani bu gün 241 ikiser gün arayla devam edecem kese görünene kadar şu anda hamilelik temkinli bir şekilde ilerliyor diyor doktorlar ama ben yinede keseyi kalp atışını duymadan tam alıştırmıyorum kendimi ateş basmaları bulantılar tiksinmeler başladı ara ara baş dönmelerim var iki güne bir kan veriyorum zaten histereskopi sonrası bayağı kanım düşmüştü kansızlıktanmı nedir baş dönmelerim akıntım hiç durmadı zaten aşılamadan sonra iki gündürde baş ağrısı hormonlar değiştiği içinmiş migrende var göğuslerim oldu top şiş ve hassas işte öyle devam ediyoruz bakalım hayırlısı tabi hala var gibi gelmiyo yalan gibi
crescent2425 ********** 4 nisan beklemede
Pinkhouselife61 ********** 7 nisan beklemede
C crescent2425 @Pinkhouselife61 ne yaptınız kızlar?
Inşallah canım ya. Ama kahverengi akıntıyı hep tutunma esnasında bebiş rahim duvarına girerken bazen kılcal damarlara denk getirir ise o damarlardan gelen kanamadır derler. Kan gibi gelmemiş. Kahverengi olurmuş. Sen biraz daha bekle. İnşallah ilk aklımıza gelen bu durum olmuştur sende deCanım; Benim düne kadar güzel gidiyordu dün yoğun bir gün geçirdim eve geldiğimde belim kopuyor gibiydi ağlayacaktım neredeyse.. Midem bulanmaya başladı başım falan da fena dönüyordu adet oluyorum sandım nitekim gece kahverengi su gibi akıntım oldu ama sabah kesilmiş
(afedersiniz) yine temiz akıntım geliyor şuan..
Anlayamadım inanın ya dün o kahverengi akıntı neydi o zaman o bel ağrısıyla beraber uff... Eşime de söylemedim daha umutsuzluğa düşmesini istemiyorum... Gece o kadar ağladım ki nolur dua edin bana inşaallah bebiş vardır :-(
Evet. .
14.gün belli oluyor canım. .
esesinde dediği gibi 14 gün ama benim 16 cı gün belli oldu netleşmesi 20 günü buldu halada netleştiermeye çalışıyoruz iki güne bir kan vere rek
İnşaallah hayırlısıyla hamilelik vardırKızlar ben dün dayanamadım ve gidip kan tahlili verdim. Ama hiç bir şeye yaramadı. Çünkü aşılamanın 12. Gününe kadar igne etkisi geçer sonra yapın dediler hep. Dün değer 4.79 çıktı. İlk once bu durumu hamileyim diye düşünüp uçtum. Sonra düşündükçe aklıma halen iğne etkisi olabileceği geldi. Çünkü ben aşılama yapıldığı gün rahatsızlanıp hastaneye gitmiştim. Karnımın içinde su birikmiş. İlaçların yan etkisiyle. O arada tahliller yapılmıştı. Beta hcg 123 çıkmıştı. Çatlatma olarak verilen iğne hcg olduğundan yükseltirmiş. Yani sonu olarak 4.79 o ilk gün ki 123 den kalan mı yani daha sıfıranmadı mı yoksa sıdırlandı da sonra yeniden yükseldide hamilemiyim. Her şey havada kaldı. Ne güzel sabrediyordum. Daha iyiydi. Eşime haberi önce veriyim diye heyecan yaptım. Şimdi durum ortada. Eşim de bende bu iki günü nasıl geçiririz diye düşünüyoruz.
İnşaallah öyle olmuştur canım :-(Inşallah canım ya. Ama kahverengi akıntıyı hep tutunma esnasında bebiş rahim duvarına girerken bazen kılcal damarlara denk getirir ise o damarlardan gelen kanamadır derler. Kan gibi gelmemiş. Kahverengi olurmuş. Sen biraz daha bekle. İnşallah ilk aklımıza gelen bu durum olmuştur sende de
Aynen bakalm hayırlısı ne ise o olsun. Dualarımdasınız. İnşallah hepimiz hayırlısı ile bebislerimize kavuşuruz.İnşaallah hayırlısıyla hamilelik vardır
Evet beklemek çok zor birşey gerçekten iki gün iki yıl gibi gelir şimdi size, Rabbim isteyen herkesede bize de versin inşaallahbirbirimize bol bol dua edelim bu dönemde
evet üçüncü aşılama arada birde histereskopi ile polip ameliyatı geçirdim bide iki güne bir veriyom kanı öyle dediler bu günde öğrendimki iki üç gün içinde ikiye katlayacakmış iki buçuk günde katlıyor zaten senin belli arlıklardamı bu kadar yükseldi yoksa ikişer gündemiSendemi Aşılama canım benimde ilk 29 çıktı korkuttular sağlıksız falan sonra 76 oldu sonra çok sukur 1600e çıktı insana yalan geliyor demi inanamıyor
tabii ki dualarım kendime deil herkeze tek başına sevinç olmuyor mevla herkezi sevindirsin canım ayrıca dua topikleri var hep bir birimize dua edip dualarımızı paylasıyoruz arkadaşlarımızla kimin duasının kabul olacağını bilmiyoruz ama müslümanın müslümana gıyabında ettiği duğa kabul olurmuş derler benimki kabul olmaz seninki kabul olur bilinmez ama beni dualaşmak çok mutlu ediyor huzur veriyor
geçen cumartesi belli olduda her iki güne bir kan veriyorum ilk 43 çıktı iki gün sonra farklı merkezde 53 cıktı tekrar iki gün sonra aynı hastaneye devam etmem söylendi orada verdim tekrar 132 tektar iki gün sonrası yani bu gün 241 ikiser gün arayla devam edecem kese görünene kadar şu anda hamilelik temkinli bir şekilde ilerliyor diyor doktorlar ama ben yinede keseyi kalp atışını duymadan tam alıştırmıyorum kendimi ateş basmaları bulantılar tiksinmeler başladı ara ara baş dönmelerim var iki güne bir kan veriyorum zaten histereskopi sonrası bayağı kanım düşmüştü kansızlıktanmı nedir baş dönmelerim akıntım hiç durmadı zaten aşılamadan sonra iki gündürde baş ağrısı hormonlar değiştiği içinmiş migrende var göğuslerim oldu top şiş ve hassas işte öyle devam ediyoruz bakalım hayırlısı tabi hala var gibi gelmiyo yalan gibi
Dualarımızı seninle canım. .Canım; Benim düne kadar güzel gidiyordu dün yoğun bir gün geçirdim eve geldiğimde belim kopuyor gibiydi ağlayacaktım neredeyse.. Midem bulanmaya başladı başım falan da fena dönüyordu adet oluyorum sandım nitekim gece kahverengi su gibi akıntım oldu ama sabah kesilmiş
(afedersiniz) yine temiz akıntım geliyor şuan..
Anlayamadım inanın ya dün o kahverengi akıntı neydi o zaman o bel ağrısıyla beraber uff... Eşime de söylemedim daha umutsuzluğa düşmesini istemiyorum... Gece o kadar ağladım ki nolur dua edin bana inşaallah bebiş vardır :-(
saol canım ne biliym testte çıktı geçen cumartesi o gün bu gündürde iki güne bir kan veriyorum ikiye katlamasada yakın değerlere katlıyo şimdilik hamile görünüyorum ama kese ve kalp atışını görene kadar net hamileyim de diyemiyorum ne eşim ne ben konuşuyoruz bu konuda o kadarki alıştırmıyoruz kendimizi
Cuma vermiştim 29 çıkmıştı pazartesi tekrar verdim 76 çıktı sorun yok dediler normal katlaması 6 gün sonra yanı adetim 3 gün geçince 1600 çıktı dunde keseyi gordum çok sukur CANIMevet üçüncü aşılama arada birde histereskopi ile polip ameliyatı geçirdim bide iki güne bir veriyom kanı öyle dediler bu günde öğrendimki iki üç gün içinde ikiye katlayacakmış iki buçuk günde katlıyor zaten senin belli arlıklardamı bu kadar yükseldi yoksa ikişer gündemi
ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımCuma vermiştim 29 çıkmıştı pazartesi tekrar verdim 76 çıktı sorun yok dediler normal katlaması 6 gün sonra yanı adetim 3 gün geçince 1600 çıktı dunde keseyi gordum çok sukur CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?