- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
selam canım 3 sene üst üste o horman takviyesi ilaç igne 18 kilo aldım ... Bedenen çok yıprandım amaaaa inan buna deydi çok şükür keza sen ve diyer arkadaşım içinde aynısı gecerli bunlara deyecek evlatlarımıza giden yolda bunlarsa üstümüze düşen yaparız yaptık yapıcazda diyeceğiz . Yeterki onlar bize geliyorum desinMoralinizi bozmayın tam olmadı dediğiniz yerde Yine Rabbim değilmidir olduran .. Ölüyü dirilten o Değilmidir. bende hep olmadı yine olmaı olmucak dedim moralimi bozdum bunlar boşa dedim aslında değilmiş işte sizler içinde oyle guclu olun lütfen özellikle umutlu Rabbimden umut kesilmez Şerrin bile hayırlısını veren o .Allah (c.c ) güzel mujdesini size tez zamanda versin inşallah .
Hayırlısı olsun canım benim ❤aynen canım ya hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin bize Rabbim de
sürekli hormon ala ala fena oldum ya iğne hap iğne hap
AMİN CANIM BENİM YA İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE RABBİM ARATMASIN HİÇ EVLAT HEP ÖYLE DİYORUM BENDE ÇOK KİLO ALDIM YA ;( bi de veremiyorum ya bi değişik durumlar ilaçlar beni de bozdu yani ama Rabbim büyük tabiki vardır bi hikmeti ama imreniyorum hamile annelere çocuğu olanlara eşim bi de çocukları çok seviyor böyle onu da görünce gözlerim doluyorselam canım 3 sene üst üste o horman takviyesi ilaç igne 18 kilo aldım ... Bedenen çok yıprandım amaaaa inan buna deydi çok şükür keza sen ve diyer arkadaşım içinde aynısı gecerli bunlara deyecek evlatlarımıza giden yolda bunlarsa üstümüze düşen yaparız yaptık yapıcazda diyeceğiz . Yeterki onlar bize geliyorum desinMoralinizi bozmayın tam olmadı dediğiniz yerde Yine Rabbim değilmidir olduran .. Ölüyü dirilten o Değilmidir. bende hep olmadı yine olmaı olmucak dedim moralimi bozdum bunlar boşa dedim aslında değilmiş işte sizler içinde oyle guclu olun lütfen özellikle umutlu Rabbimden umut kesilmez Şerrin bile hayırlısını veren o .Allah (c.c ) güzel mujdesini size tez zamanda versin inşallah .
benım kardeşim benden sonra evlendi aramızda 3 yaş var 34 yaşındayım kardeşim 98 kilo çok zor kist var sende yumurta tembeliğide var üstelik cocuk düşündügünüz zaman gel tedavi ile yardımcı olalım demişlerdi oda düşünmediği için rahattı amaaaaaa Rabbim 2. ayda ona evlar nasip etti. Maşallah.yani demem o-ki ne kilo ne belli rahatsızlık yeterki nasibimizde yer alsın . al ne olcak hiççç umursama 2 aya bakar sıkı bi diyet iraz yürüyüş hatta bellimi olur bebişini alırsın bebek arabasına onu gezdirirken yürüyüş yapar aldıgın kilolarıda catır catır verirsin inşallah canım üzme sıkma kendini tek derdimiz kilo olsun ..
Kızlar merhaba beni de aranıza alır misiniz bende 5.5 senelik evliyim 5 sene olucak bebek yok 15 nisanda 4.asilamami oldum inşallah bu sefer olur ama hiç umutlu diilim esimdede bendede sorun yok adamın spermleri bile süper ama olmayınca olmuo rabbim hepimizin yüzünü guldurur insallah
Inşallah canım ben prosedür gereği 4.asilamayi oldum çok umutlu diilim açıkçası olmadı tüp bebek deniyces devletteMerhaba canım hoşgeldin aramıza. .
İnşallah tutar canım benim. .
Bizimde 5yıl oldu yok daha . .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .
İnşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınInşallah canım ben prosedür gereği 4.asilamayi oldum çok umutlu diilim açıkçası olmadı tüp bebek deniyces devlette
Amin canım aminRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Aynen yaa en son bırakayım telefonu dedim iki buçuk gibi uyuya kalmışım artık@Pinkhouselife61 senide mi uyku tutmadı
Selam can'ım benim naber nasılsın? Esra kız o kadar zamandır tanışıyoruz sen bence tahlillerini tekrarla ve aşılama yada tüp bebek tedavisi için başlasana. Anlattığına göre maddi durumunuz iyi aileni anlatmıştın ya. En azindan tedavi başlamış olursun boşa üzüleceğine
Evet bencede senle bayadir tanışıyoruz esracım tedavi diyince para yok diyosun kendinle celisiyosun bildiğim kadarıyla bi tane aşılama yaptın devlette daha bi suru hakkın var tekrar baslayabilirsinSelam can'ım benim naber nasılsın? Esra kız o kadar zamandır tanışıyoruz sen bence tahlillerini tekrarla ve aşılama yada tüp bebek tedavisi için başlasana. Anlattığına göre maddi durumunuz iyi aileni anlatmıştın ya. En azindan tedavi başlamış olursun boşa üzüleceğine
Aynen Antalya'da ailemde eşimin de durumu bayağı iyi diyordun yani üzüleceğine başlaman daha iyi olurEvet bencede senle bayadir tanışıyoruz esracım tedavi diyince para yok diyosun kendinle celisiyosun bildiğim kadarıyla bi tane aşılama yaptın devlette daha bi suru hakkın var tekrar baslayabilirsin
Aynen Antalya'da ailemde eşimin de durumu bayağı iyi diyordun yani üzüleceğine başlaman daha iyi olur
Aynen yaa en son bırakayım telefonu dedim iki buçuk gibi uyuya kalmışım artıkBari Bebişimiz olsaydı Onla ilgilenirdik yav
Selam can'ım benim naber nasılsın? Esra kız o kadar zamandır tanışıyoruz sen bence tahlillerini tekrarla ve aşılama yada tüp bebek tedavisi için başlasana. Anlattığına göre maddi durumunuz iyi aileni anlatmıştın ya. En azindan tedavi başlamış olursun boşa üzüleceğine
Arkadaşlar elhamdulillah iyi şükür. .Evet bencede senle bayadir tanışıyoruz esracım tedavi diyince para yok diyosun kendinle celisiyosun bildiğim kadarıyla bi tane aşılama yaptın devlette daha bi suru hakkın var tekrar baslayabilirsin
Kizlar test yap boyle cikti acaba bebis olabilir mi ovitrelle olali bugun 15.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?