infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

AMİN CANIM BENİM YA İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE RABBİM ARATMASIN HİÇ EVLAT HEP ÖYLE DİYORUM BENDE ÇOK KİLO ALDIM YA ;(

benım kardeşim benden sonra evlendi aramızda 3 yaş var 34 yaşındayım kardeşim 98 kilo çok zor kist var sende yumurta tembeliğide var üstelik cocuk düşündügünüz zaman gel tedavi ile yardımcı olalım demişlerdi oda düşünmediği için rahattı amaaaaaa Rabbim 2. ayda ona evlar nasip etti. Maşallah.yani demem o-ki ne kilo ne belli rahatsızlık yeterki nasibimizde yer alsın . al ne olcak hiççç umursama 2 aya bakar sıkı bi diyet iraz yürüyüş hatta bellimi olur bebişini alırsın bebek arabasına onu gezdirirken yürüyüş yapar aldıgın kilolarıda catır catır verirsin inşallah canım üzme sıkma kendini tek derdimiz kilo olsun ..

AMİN CANIM BENİM YA İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE RABBİM ARATMASIN HİÇ EVLAT HEP ÖYLE DİYORUM BENDE ÇOK KİLO ALDIM YA ;( bi de veremiyorum ya bi değişik durumlar ilaçlar beni de bozdu yani ama Rabbim büyük tabiki vardır bi hikmeti ama imreniyorum hamile annelere çocuğu olanlara eşim bi de çocukları çok seviyor böyle onu da görünce gözlerim doluyor
inşallah hayırlı evlat eylesin bebişi

inşallah canım benim ya ahh ahh o yemelere dikkat etmeler yürüyüşler ama tık yok hayırlısı ya

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. .
İnşallah tutar canım benim. .
Bizimde 5yıl oldu yok daha . .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .
İnşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. .
İnşallah tutar canım benim. .
Bizimde 5yıl oldu yok daha . .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .
İnşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
Inşallah canım ben prosedür gereği 4.asilamayi oldum çok umutlu diilim açıkçası olmadı tüp bebek deniyces devlette

durulavinya
Bende patlamak üzereyim bekliyorum kırmızıları . .
Nasip kısmet canım benim ❤
Selam can'ım benim naber nasılsın? Esra kız o kadar zamandır tanışıyoruz sen bence tahlillerini tekrarla ve aşılama yada tüp bebek tedavisi için başlasana. Anlattığına göre maddi durumunuz iyi aileni anlatmıştın ya. En azindan tedavi başlamış olursun boşa üzüleceğine

Evet bencede senle bayadir tanışıyoruz esracım tedavi diyince para yok diyosun kendinle celisiyosun bildiğim kadarıyla bi tane aşılama yaptın devlette daha bi suru hakkın var tekrar baslayabilirsin

Evet bencede senle bayadir tanışıyoruz esracım tedavi diyince para yok diyosun kendinle celisiyosun bildiğim kadarıyla bi tane aşılama yaptın devlette daha bi suru hakkın var tekrar baslayabilirsin
Aynen Antalya'da ailemde eşimin de durumu bayağı iyi diyordun yani üzüleceğine başlaman daha iyi olur

Aynen Antalya'da ailemde eşimin de durumu bayağı iyi diyordun yani üzüleceğine başlaman daha iyi olur
Aynen yaa en son bırakayım telefonu dedim iki buçuk gibi uyuya kalmışım artık Bari Bebişimiz olsaydı Onla ilgilenirdik yav

Arkadaşlar elhamdulillah iyi şükür. .
Kendim tedavi olmak istemedim ama haklısınız doğal yolla olmuyor. .
Tekrar gitneyi düşünüyorum baska bir doktora. .
Devlete değil hep özele gidiyorum. .

Bende hep ozel e gittim sonra dedim ki devlette hakkım var yaşı doldurmadan birde devleti deniyim ve başladım yaşım 36 prosedür gereği 1 aşılama yapılacak ve sonra tüp bebek ve şunu anladım boşuna ozel e gitmisim drlar çok şeker sadece evrak işleri zaman alio sonrası ip söküğü gibi gelio ve ilk defa asilamam sıkıntılı gecti yani rahim ağzım çok darmis aşağıya çektiler rahmimi oncekilerde bole bisi olmamıştı biraz uzattım kızlar kusura bakmayın ve kalktığımda hiç sperm akmadi oda bu degisik geldi hoşuma gitti bakalım hayırlısı 10 gün sonra inşallah tupe gerek kalmadan müjdeli haberi alırım

Kizlar test yap boyle cikti acaba bebis olabilir mi ovitrelle olali bugun 15.gunum

Eklentiler

• 20160419_180949-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20160419_180935-1.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…