Rabbim emeklerinizi boşaçıkarmasın canım benim. .Bende hep ozel e gittim sonra dedim ki devlette hakkım var yaşı doldurmadan birde devleti deniyim ve başladım yaşım 36 prosedür gereği 1 aşılama yapılacak ve sonra tüp bebek ve şunu anladım boşuna ozel e gitmisim drlar çok şeker sadece evrak işleri zaman alio sonrası ip söküğü gibi gelio ve ilk defa asilamam sıkıntılı gecti yani rahim ağzım çok darmis aşağıya çektiler rahmimi oncekilerde bole bisi olmamıştı biraz uzattım kızlar kusura bakmayın ve kalktığımda hiç sperm akmadi oda bu degisik geldi hoşuma gitti bakalım hayırlısı 10 gün sonra inşallah tupe gerek kalmadan müjdeli haberi alırım
İnşallah olacak inanıyorum canım benim ❤❤Aynen yaa en son bırakayım telefonu dedim iki buçuk gibi uyuya kalmışım artıkBari Bebişimiz olsaydı Onla ilgilenirdik yav
Eses07 iki yildir ilk defa boyle oldu bilmiyorum ki aslinda yarin yapacaktim dayanamadim esim tekrar test almaya gitti
Eses07 iki yildir ilk defa boyle oldu bilmiyorum ki aslinda yarin yapacaktim dayanamadim esim tekrar test almaya gitti
Hemen git kan ver kız ..O da silik cikti yine
canım benimde bat 14 nisan eklermisin benide... geçen ay klomen kullandım .olmadı ...bu ay ilaçsız denicez.ranakaya *********** 13 nisan beklemede
Hijyenik ********** 14 nisan beklemede
durulavinya *********** 17 nisan beklemede
@ranakayaHijyenik durulavinya
Hoşgeldin canım aramıza. .canım benimde bat 14 nisan eklermisin benide... geçen ay klomen kullandım .olmadı ...bu ay ilaçsız denicez.
14 nisan geçmedi mi canım ?canım benimde bat 14 nisan eklermisin benide... geçen ay klomen kullandım .olmadı ...bu ay ilaçsız denicez.
valla ben pek bat bilmiyorum ...bu ay 14 nisanda hastalandım o anlamda dedim...o zaman 15 mayıs mı dicez14 nisan geçmedi mi canım ?
Beklenen adet mi ?
Olmadı mı ?
35 yaşındayım 6 yıldır evliyim ama daha önce korunduk hep...korunmayı bırakalı 5 yada altı ay oldu ama düzenli ilişkide bulunmadık..iş şartlarından dolayı...geçen ay gittim doktora kan tahliller iyi eşiminde değerleri iyi...klomen verdi destek için 4 yumurta oluştu ve regl bitiminden sonra iki günde bir ilişkide bulunduk ama olmadıHoşgeldin canım aramıza. .
Kaç yaşındasın?
Kaç yıllık evlisiniz?
Evet tatlım tamam düzenliyorumvalla ben pek bat bilmiyorum ...bu ay 14 nisanda hastalandım o anlamda dedim...o zaman 15 mayıs mı dicez
35 yaşındayım 6 yıldır evliyim ama daha önce korunduk hep...korunmayı bırakalı 5 yada altı ay oldu ama düzenli ilişkide bulunmadık..iş şartlarından dolayı...geçen ay gittim doktora kan tahliller iyi eşiminde değerleri iyi...klomen verdi destek için 4 yumurta oluştu ve regl bitiminden sonra iki günde bir ilişkide bulunduk ama olmadıbu ay ilaç vermedi..ilaçsız denicez artık inşallah olur bu sefer
valla ben pek bat bilmiyorum ...bu ay 14 nisanda hastalandım o anlamda dedim...o zaman 15 mayıs mı dicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?