- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
Erken hamilelik belirtileri de adet belirtilerine benziyorEses07 canım benim de olacakmış gibi belirtilerim var ya fenayım göğüsler dolgun karın şiş uyku mod
Erken hamilelik belirtileri de adet belirtilerine benziyorEses07 canım benim de olacakmış gibi belirtilerim var ya fenayım göğüsler dolgun karın şiş uyku mod
Erken hamilelik belirtileri de adet belirtilerine benziyorinşaallah hamilesindir
gelen yok ama gelecek gibi canım yadurulavinya canm senin bat dün değilmydi gelen yok inşallah
YARIN SABAHTAN İDRAR TESTİ YAP BNCE CNM YA 2 GÜN GEÇMŞ OLACAK benm bata 6 gün var daha bu ay bel ağrım çok haffkasık ağrm var ama boşa çıkacak biliyorummmgelen yok ama gelecek gibi canım yagögüslerim varya yürürken bile acıyor karnım şiş uyku halim var kasık sancım var progestan biticek yarın çarşambaya kadar beklicem bakalım ne olacak olmazsa baştan idrar testi sonra da kan yaptırcamhayırlısı senin durumlar nasıl
Kalp krizi canım sağol canımGeçmiş olsun hayırdır?
Bende iyiyim elhamdulillah. .
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah. .❤Kalp krizi canım sağol canım
Benimde adet belirtisi arttı geldi geliyorYARIN SABAHTAN İDRAR TESTİ YAP BNCE CNM YA 2 GÜN GEÇMŞ OLACAK benm bata 6 gün var daha bu ay bel ağrım çok haffkasık ağrm var ama boşa çıkacak biliyorummm
suzansu
52)suzansu ********* 52.Hamişimiz
Kaç aylık hamilesin ..
Bizlere umut olduğun için senide ekledim izninle. .
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. .
nasip canım ya belli olmaz ki hayırlısı olsun inşallah Rabbim bizlere de evlat nasip etsinYARIN SABAHTAN İDRAR TESTİ YAP BNCE CNM YA 2 GÜN GEÇMŞ OLACAK benm bata 6 gün var daha bu ay bel ağrım çok haffkasık ağrm var ama boşa çıkacak biliyorummm
aynen canım ya hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin bize Rabbim de
Çok teşekkür ederim tatlım ☺Teşekkür ederim benıde mutlu edecek guzel haberlerini bekliyorum bu listede bekleemede olan tum kardeşlerimin ..
4 hafta 4 gun teyzesi daha bizde yeniyiz.
en son gecen sene girmiştim sanırım bu konuydu yine boyle bir liste vardı benım gibi 4 arkadaşım vardı ikisi çok şükür gecen sene evlatlarını kucakladı ..bende hep Rabbim benımde boyle adımın yazılmasınınasip et diyerek dualar ederdim Sizinle olacakmış benım listem nasibim buymuş çok çok şükür Rabime ..
Hamile olan anneleri rabbim esirgesin evlarlarını korusun bekleyen annelerimizinde hayırlı haberlerini bizede duyursun inşallahhhh Allah (c.c).
aynen canım ya hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin bize Rabbim de
sürekli hormon ala ala fena oldum ya iğne hap iğne hap
nasip canım ya belli olmaz ki hayırlısı olsun inşallah Rabbim bizlere de evlat nasip etsin
benim de şaftım kaydı iyice hormon hormon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?