Bat ne zaman senide eklerim istersen canım listemize?İnşallah edelim birbirimize dua
Bat 27 Mayıs tabiki memnun olurumBat ne zaman senide eklerim istersen canım listemize?
Tamam canım ekledim o zamanBat 27 Mayıs tabiki memnun olurum
30 nisan canım tsk ederimEklerim tabi bat ne zaman?
İnşallah kuzum Sağol ❤❤❤
Bebekimsin umutla beklemekte çok tatlisin30 nisan canım tsk ederim
Inşallah asilaman pozitif olur arkadaşım herkese dua ediorum inşallahBat 27 Mayıs tabiki memnun olurum
Yok hani niye gitmiyordun diyince para yok diyosun ondan yani. Madem anlattığın kadar durumun iyi boşa üzme kendini. Bir çok insan daha yoklukta yapıyorArkadaşlar elhamdulillah iyi şükür. .
Kendim tedavi olmak istemedim ama haklısınız doğal yolla olmuyor. .
Tekrar gitneyi düşünüyorum baska bir doktora. .
Devlete değil hep özele gidiyorum. .
Yok hani niye gitmiyordun diyince para yok diyosun ondan yani. Madem anlattığın kadar durumun iyi boşa üzme kendini. Bir çok insan daha yoklukta yapıyor
Amin inşallah canım nasılsın hoşgeldin ☺kızlar, allah hepinizin yardımcısı olsun
gönlünüze göre hakkınızda hayırlı olanı versin.
şükür çok iyiyim. :=) sen nasılsın?Amin inşallah canım nasılsın hoşgeldin ☺
İnşallah Allah kabul etsinInşallah asilaman pozitif olur arkadaşım herkese dua ediorum inşallah
şükür çok iyiyim. :=) sen nasılsın?
afiyet olsun. 07 de havalar nasıl?Şükür bende iyiyim çay içiyorum
Uyy yemişim arabayı kız evlat hasretiyle yaniyorsun burda tabi ki sen bilirsin yinede zamansız olmuş benceCanım kendimiz arabayı değiştirdik ondan öyle diyorum
Sıcak ..afiyet olsun. 07 de havalar nasıl?
Uyy yemişim arabayı kız evlat hasretiyle yaniyorsun burda tabi ki sen bilirsin yinede zamansız olmuş bence
ehh fena değil. allah hepınızın gönlüne göre versın. güzel bi zamanı var onu beklıyorSıcak ..
Terleme mod başlangıcı. .
Oralar nasıl
İnşallah kuzum. .ehh fena değil. allah hepınızın gönlüne göre versın. güzel bi zamanı var onu beklıyor
hepinizin bebeklerınızın ruhları hazırda sizi beklıyor, sadece zaman gerek biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?