Ya bırak es-es Allah aşkına sen önce bi yolu devam et RABBİM tüp bebek olmadan da nasip eder kimse milyoner değil ama eldeki imkanlarla ve daha da fazla fedakarlık la çaba harcıyor
Ya bırak es-es Allah aşkına sen önce bi yolu devam et RABBİM tüp bebek olmadan da nasip eder kimse milyoner değil ama eldeki imkanlarla ve daha da fazla fedakarlık la çaba harcıyor
Benim eşim in su anda hiç bir problemi yok ama o benden daha umutlu ve beni motive eden de o ALLAH bin kere razı olsun ondan cokkkkkk yanlış dusunuyosun es-es cokkkkkİleri hız düşük olmasa daha ümitli olabilirdim. .
Ümitlerim kırıldı sanırım ,çabuk pes ettim. .
Tekrar başlayacağım inşallah. .
Dualarınızı esirgemeyin. .
Benim eşim in su anda hiç bir problemi yok ama o benden daha umutlu ve beni motive eden de o ALLAH bin kere razı olsun ondan cokkkkkk yanlış dusunuyosun es-es cokkkkk
Es es seni yorumlarından seviyorum konunada senin için girdim :) Rabbim izin verirse hamileym daha çok yeni 10 haftalk ve hamilelerin duası kabul olur derler ona sığınarak sana dua ediyorum RABBIM INSALLAH EN EN EN KISA ZAMANDA SANA GUZEL BI BEBEK NASİP EDERTest yaptım negatif
Es es seni yorumlarından seviyorum konunada senin için girdim :) Rabbim izin verirse hamileym daha çok yeni 10 haftalk ve hamilelerin duası kabul olur derler ona sığınarak sana dua ediyorum RABBIM INSALLAH EN EN EN KISA ZAMANDA SANA GUZEL BI BEBEK NASİP EDER
Sende sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim ❤Es es seni yorumlarından seviyorum konunada senin için girdim :) Rabbim izin verirse hamileym daha çok yeni 10 haftalk ve hamilelerin duası kabul olur derler ona sığınarak sana dua ediyorum RABBIM INSALLAH EN EN EN KISA ZAMANDA SANA GUZEL BI BEBEK NASİP EDER
Insallah Allahm da kabul eder duamı da bende çokk sevinirim senin için.ama bi tavsiye hic üzüntü stres yok çünku bebeginiz kesinlikle olmaz denilen ciftlerin bile artk hersey bitti dedikleri anda olurmus bebekleri hatta sana inşallah Allahm senin gibi ikiz kız bebişler verir:) cok öpuyorm Allaha emanet olTeşekkür ederim anniş Sağol
İnşallah rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin. .
Dualar için teşekkür ederim tatlım ❤
Çook teşwkkür ediyorum insallah hayırli bi evlat ve saglikli olurlar Rabbm bana tattırdı seni de unutmaz kalp nasıl konuyo daha bulamiorm ama bi sürü kalpppp :))Sende sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim ❤
Hayırlı bir evlat olsun inşallah canım benim ❤
Çook teşwkkür ediyorum insallah hayırli bi evlat ve saglikli olurlar Rabbm bana tattırdı seni de unutmaz kalp nasıl konuyo daha bulamiorm ama bi sürü kalpppp :))
Çook teşekkür ederim. .Insallah Allahm da kabul eder duamı da bende çokk sevinirim senin için.ama bi tavsiye hic üzüntü stres yok çünku bebeginiz kesinlikle olmaz denilen ciftlerin bile artk hersey bitti dedikleri anda olurmus bebekleri hatta sana inşallah Allahm senin gibi ikiz kız bebişler verir:) cok öpuyorm Allaha emanet ol
Tabi senin kadar burda isteyen herkesede nasip eder
Allah sendende razı olsun canımm insallah hersey istedigin gibi olur hep mutlu ol sağlıcakla kalÇook teşekkür ederim. .
Çook mutlu oldum canim. .
Umut verici güzel dileklerin için. .
Sağol Allah razı olsun bitanem ❤☺
Allah sendende razı olsun canımm insallah hersey istedigin gibi olur hep mutlu ol sağlıcakla kal
Sanada cnm iyi gecelrHayırlı geceler diyorum
Demedi Canım ilk gittiğim için herhalde sadece klomen verdi iğnede vermedi. Evet kadın doğum hastanesiDoktorun çekelim demedi mi ?
Devlet Hastanesine mi gidiyorsun?
Demedi Canım ilk gittiğim için herhalde sadece klomen verdi iğnede vermedi
Demedi Canım ilk gittiğim için herhalde sadece klomen verdi iğnede vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?