Tabiki de Rabbim bilir ama bende bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum her ay boşa üzülüyorsunSadece benim istememle olmuyor canım. .
İnşallah tekrar gideceğim. .
Boşver kuzum herkesin kendi seçimi ve hayatı. Senin kadar herkes güçlü olup mucadeleci olamaz. Bende açıkçası tuhafsıyorum doktora gitmeden etmeden bu kadar üzülmesine. Ondan zaten artık bu duruma birşey söylemek istedim.Ya bırak es-es Allah aşkına sen önce bi yolu devam et RABBİM tüp bebek olmadan da nasip eder kimse milyoner değil ama eldeki imkanlarla ve daha da fazla fedakarlık la çaba harcıyor
Dogru söylüyorsun bitanem haklisin herkesin kendi kararı kendi bilir çaba harcama dan sızlanma da ne kadar doğru herşeyde para var kaç yıldır tanışıyoruz gezmeler tozmalar yazışmalar bunları sende bende çok iyi biliyoruz ama tedavi diyince korkuyorum para yok diyor biz neler yaşıyoruz ama buraya bakıyorum bizden daha çok ağlıyor sizlaniyor dualar istiyo biyerde yazma gereği duyuyor insanBoşver kuzum herkesin kendi seçimi ve hayatı. Senin kadar herkes güçlü olup mucadeleci olamaz. Bende açıkçası tuhafsıyorum doktora gitmeden etmeden bu kadar üzülmesine. Ondan zaten artık bu duruma birşey söylemek istedim.
Evet demek istediğim de bu zaten. Cabalamadan armut piş ağzıma düş. Kuru kuru övünmek olmaz icraat lazım. Neysee allah bu yolda çabalayan yorulan mücadeleden caymayan herkeslere nasip etsin inşallah bebeğim benimDogru söylüyorsun bitanem haklisin herkesin kendi kararı kendi bilir çaba harcama dan sızlanma da ne kadar doğru herşeyde para var kaç yıldır tanışıyoruz gezmeler tozmalar yazışmalar bunları sende bende çok iyi biliyoruz ama tedavi diyince korkuyorum para yok diyor biz neler yaşıyoruz ama buraya bakıyorum bizden daha çok ağlıyor sizlaniyor dualar istiyo biyerde yazma gereği duyuyor insan
Aminnn kıscem RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasınEvet demek istediğim de bu zaten. Cabalamadan armut piş ağzıma düş. Kuru kuru övünmek olmaz icraat lazım. Neysee allah bu yolda çabalayan yorulan mücadeleden caymayan herkeslere nasip etsin inşallah bebeğim benim
Oh ohh maşallah süphanallah canım benim :)kızlarrr kan testim beta hcg 230,8 prolaktin 60çıktı cuma tekrar test yaptır dedi kendi doktorum salı da muayneye gidicem Rabbim inşallah herkese bu duyguyu tatdırsın kimseye aratmasın inşallah
Oh ohh maşallah süphanallah canım benim :)
Rabbim sağlık sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşaallah <3
Kaç yıllık evliydin?
Herhangi bir şey yaptın mı ?
Merak ettim bize ışık olur belki
Oh ohh maşallah süphanallah canım benim :)
Rabbim sağlık sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşaallah <3
Kaç yıllık evliydin?
Herhangi bir şey yaptın mı ?
Merak ettim bize ışık olur belki
bi de istiğfar ve salavat çektim canım sürekli aklıma ne zaman gelirse
Ayyyyy ben yanlış tarih vermişim yanlışlıkla:)27 nisan batım"Rabbi heb lî mine's-sâlihîn."
Ey Rabbim!
Bana salihlerden olan bir çocuk hediye et.
(Sâffât:100)
AMİN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN BU DUYGULARI CANIM BENİM.
3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz. bi çok doktora gittim son doktoruma kadar kimse pko olduğumu söylemedi.
son doktorum sabah akşam 2 şer tane inofolic şase verdi adetin 5.günü klomen kullandım klomen bitince estrofeme başladım yumurta kontrolünden sonra ovitrelle oldum estrofemi kesip progestan kullanmaya başladım. 3.ayım da inşallah hamileyimdir hala kesin diyemiyorum kendi doktoruma muayneye salı gidicem öyle dedi doktorum. bu arada ılık süte yarım tatlı kaşığına yakın toz tarçın atıp karıştırıp içtim yumurta oluşsun diye. duş için özellikle sabah olsun diye yattım hep. bazen belime yastık koydum. yada ayaklarımı yukarıda tuttum inşallah bunlarda yardımcı olabilir sizlere
doktorum bana sorular sordu ve rahim filmine gerek olmadığını söyledi ona güvendim ve çektirmedim.
bu ayda olmasaydı tedaviye bir ay ara vermeyi düşünüyordum spora başlıcaktım nasipmiş heralde hala inanamıyorum
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. .kızlarrr kan testim beta hcg 230,8 prolaktin 60çıktı cuma tekrar test yaptır dedi kendi doktorum salı da muayneye gidicem Rabbim inşallah herkese bu duyguyu tatdırsın kimseye aratmasın inşallah
Ayyyyy ben yanlış tarih vermişim yanlışlıkla:)27 nisan batım
Merhaba arkadaşlar. Sizi takipteyim.
Biz de Bebek istiyoruz. Hic çocuğum yok. Allah nasip etmedi.
2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemesi var.
yaş 37 .
inanıyorum ki bu bizim sınavimiz. Bu sınavı kazanmak için mücadele ediyoruz. Allah Sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah
Merhaba arkadaşlar. Sizi takipteyim.
Biz de Bebek istiyoruz. Hic çocuğum yok. Allah nasip etmedi.
2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemesi var.
yaş 37 .
inanıyorum ki bu bizim sınavimiz. Bu sınavı kazanmak için mücadele ediyoruz. Allah Sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?