infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Çok doğru eminim seni tanıyan gören bizim gibi dusunuyordur!!

Rahatsız etmesi söz konusu değil bunu biliyorsun. Ben doğumdan sonra da buradayim. Kendine haksızlık ediyorsun doktor aracı tabiki de boşa üzüldüğünü görüyorum ve uyarmak istedim

Çok doğru eminim seni tanıyan gören bizim gibi dusunuyordur!!
Teşekkür ederim kızlar. .
Beni bu kadar düşündüğünüz için . .

Neden bu kızın üzerine gidiliyor anlamadım,konuyu bilmiorum ama mutlaka bu bildiği vardır bence Eses07 ben hikayeni dinlemek isterim yazarsan ve diğer kızlar sizide yargilamiorum asla sadece konuyu anlayamiorum ve yazılanları okudukça üzülüyorum neden bu sayfada daha güzel şeyler konusulmuo die saygılar kusur ettiysem affola

Canım ben tedaviye ara verdim 2 yıldır doktora gitmiyorum. .
Arkadaşlar artık git diyorlar. .
Gideceğim zaten. .
Zamana bıraktık olmadı . .
Demek ki tekrar gideceğim. .

Canım sen yeni uyelerdensin bizse yıllardır buradayız ve esranin doktora gitmeden hiç cabalamadan bu kadar üzülmesine iclenmesine Kızıyoruz hepsi bu kimsenin üzerine gittiği ettiği yok

evet canım yasy dediği gibi biz yıllardır tanışıyoruz asranın bazen olmadığı karektere büründüğünü düşünüyoruz yasy le hem fikiriz bu konuda burda okadar zor zamanlar geciren ve evladı için cabalayan insanlar var başta ben ama pes etmedik esraysa çok üzülüyor ama hiç caba harcamıyor e bakıyoruz durumum iyi izlenimi veriyor tedaviye başla tekrar dene diyoruz bu sefer para yok diyor kendiyle celişiyor ve kac zmandır alttan alıp konuya girmiyoruz ama bi yerde batıyor ve rahatsız ediyor esranın bu tavırları özetle böle canım

Kızlar bu ne ya aranızdaki nedir bilemiyorum sorumlunuz eses mişcesine saldırmışsınız o cvp vermedikce üstüne üstüne yazmışsınız.Hayırdır bizmi yanlış yerde dert paylaşıyoruz sizmi yanlış yerde kin kusuyorsunuZ.Hiçbirinizide tanımıyorum ama dayanamadı m artık yazma gereği duydum ayıp denen bişey var ya

Son düzenleme:
Kizlar esinde sperm azligi olanlar esiniz igne tedavisi gordumu ?
merhaba. eşimde sperm azlığı ve ileri hareketliliği azdı. herhangi bir tedavi uygulamadık. doğal yollarla ceviz fındık fıstık muz falan duymuştum. yediğinde sayı arttı ama ileri hareketlisi yine yoktu. keçiboynuzu pekmezi yedi. bir süre sabah akşam yemeklerden önce bir yemek kaşığı. ama bizimkinde kan fazla olduğundan bu sefer eline diken batsa kanı durmaz olunca sadece akşam yemeğinden önce bir yemek kaşığı aldı. Şöyle söyleyim maşallah suphanallah toplam sperm sayısı 8 milyon ileri hareketlisi yokken, keçi boynuzu sonrası 95 milyon sadece ileri hareketli ile aşılama yaptık. Tavsiye ederim.

Kim kime ne için saldırmış kızım sen nediyosun? Ne kadar zamandir buradasın da konuşuyorsun ? Kimsenin bir derdi yok benim hele hiç yok. Esraya kızdığımiz nokta doktora gitmeden etmeden kendini uzmesi hepsi bu. Kin kusma durumu yok kim neyine kinlensin konuyu saptırma ortalığı karıştırma

pardonda sen kimsinde bize ayıbı öğretiyosun ve aramıza neden giriyosun ne kadardır burdasında bilip bilmeden konuyu saptırıp bize sataşıyorsun eses kimde bizim sorum lumuz olucak pardonnnnn yıllardır buradyız biz sen cok yanlış yere sataşmışsın sanamı düştü esesi savunmak kime yalakalık yapıyorsunnn kimsenin kin kustugu yok doktora gitmeden üzülüyor para var ama yok diyor bizde boşuna üzülüyorsun diyoruz hepsi bu git başka yerde oyna haydeeeeeee

çok doğru dedin bacım tercuman oluyosun sözlerime aynı şeyleri yazmaya gerek yok kimsenin ne kinlendiği var ne derdi var nede başka bişeyi

çok doğru dedin bacım tercuman oluyosun sözlerime aynı şeyleri yazmaya gerek yok kimsenin ne kinlendiği var ne derdi var nede başka bişeyi

Amannnn bırak allah aşkına ya bize dert sanki uyarmayada gerek yok eskilerden sen ve benden baska kim varki herkes bir bir gitti ugramaz oldu nedenide belli. Boşver can'ım benimm

Benimki pekmezi sevmiyor bugun küre baslicaz canim masallah sizinki iyi artmis insallah bizimkide oyle olur 2.tup denemem tutmustu ama kalbi durdu kurtaj oldum smdi once sperm sayisi artarmi acaba diye umut ediyoruz belki asilama olurmu acaba artarsa diye

Sizin uslubunuz belli zaten bi dönüp yazdıkkarınızı okuyunda ..yazık kadının kadına yaptığını kimse yapmaz zaten eses beni listedende sil lütfen.buranın seviyesi iyice düştü.muhatab alıp yazdığım kabahat

Bak arkadaşım esesin arkadaşıyız hepimiz ancak sen bilip bilmeden yuklendin. Bebek icin git diyoruz para yok diyor yazdiklarinin az onceleri Antalya'da sayılı aileyiz suyuz buyuz diyor
.bizde öyleyse neden yapmiyorsun diyoruZ. Söz gelimi herkes doktor vs gidiyor esrada sanki 5 yıldır gitmis etmiş yılmış gibi davranıyor ona sitem ediyoruz. Madem oyle git de olmazsa üzül diyoruz yoksa bizene kardeşim rabbime hamdolsun evladım kucağımda ve Rabbim bu yolda uğraşan çabalayan tüm arkadaşlarıma nasip etsinçocuğu olanlara da uzun ömürler versin bizim bi derdimiz yok

bak arkadaşım kimsenin bir derdi yok yıllardır burdayız en başından beri tanışıyoruz takip ediyoruz .. konuları bence sen taaa en baştan bi oku bakalım esesi bi baştan analiz et hani yenisin ya sonra bize ayıbı öğretmeye kalk vesselam ayıp denen birsey var diyip ortaya düşen sensin

bak arkadaşım kimsenin bir derdi yok yıllardır burdayız en başından beri tanışıyoruz takip ediyoruz .. konuları bence sen taaa en baştan bi oku bakalım esesi bi baştan analiz et hani yenisin ya sonra bize ayıbı öğretmeye kalk vesselam ayıp denen birsey var diyip ortaya düşen sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…