Çok doğruNihalim de bende seni üzmek veya burada karalamak için birşeyler yazmıyoruZ. Sonuçta elimiZe ne geçer. Sen bilirsin esra kendi hayatın ve kendi beklentin. Bizi ilgilendiren bir şey yok. Boşa üzülüyorsun ve öyle görünüyorsun.nihal3575 o da aynı şekilde düşünüyor çabalayan bir insan olarak.
Rahatsız etmesi söz konusu değil bunu biliyorsun. Ben doğumdan sonra da buradayim. Kendine haksızlık ediyorsun doktor aracı tabiki de boşa üzüldüğünü görüyorum ve uyarmak istedim
Nihalim de bende seni üzmek veya burada karalamak için birşeyler yazmıyoruZ. Sonuçta elimiZe ne geçer. Sen bilirsin esra kendi hayatın ve kendi beklentin. Bizi ilgilendiren bir şey yok. Boşa üzülüyorsun ve öyle görünüyorsun.nihal3575 o da aynı şekilde düşünüyor çabalayan bir insan olarak.
Doktor aracı ama dediğim gibi önce tedbir sonra taktir sen çabala Rabbimin izniyle nasipse olur en korkulu şeylerle uğraştım ve halada bi çok şeyle uğraşıp güçlü durmaya ve hala evladım için çabalamaya çalışır yorum
Teşekkür ederim kızlar. .Çok doğrueminim seni tanıyan gören bizim gibi dusunuyordur!!
Neden bu kızın üzerine gidiliyor anlamadım,konuyu bilmiorum ama mutlaka bu bildiği vardır benceEses07 ben hikayeni dinlemek isterim yazarsan ve diğer kızlar sizide yargilamiorum asla sadece konuyu anlayamiorum ve yazılanları okudukça üzülüyorum neden bu sayfada daha güzel şeyler konusulmuo die saygılar kusur ettiysem affola
Canım sen yeni uyelerdensin bizse yıllardır buradayız ve esranin doktora gitmeden hiç cabalamadan bu kadar üzülmesine iclenmesine Kızıyoruz hepsi bu kimsenin üzerine gittiği ettiği yokNeden bu kızın üzerine gidiliyor anlamadım,konuyu bilmiorum ama mutlaka bu bildiği vardır benceEses07 ben hikayeni dinlemek isterim yazarsan ve diğer kızlar sizide yargilamiorum asla sadece konuyu anlayamiorum ve yazılanları okudukça üzülüyorum neden bu sayfada daha güzel şeyler konusulmuo die saygılar kusur ettiysem affola
evet canım yasy dediği gibi biz yıllardır tanışıyoruz asranın bazen olmadığı karektere büründüğünü düşünüyoruz yasy le hem fikiriz bu konuda burda okadar zor zamanlar geciren ve evladı için cabalayan insanlar var başta ben ama pes etmedik esraysa çok üzülüyor ama hiç caba harcamıyor e bakıyoruz durumum iyi izlenimi veriyor tedaviye başla tekrar dene diyoruz bu sefer para yok diyor kendiyle celişiyor ve kac zmandır alttan alıp konuya girmiyoruz ama bi yerde batıyor ve rahatsız ediyor esranın bu tavırları özetle böle canımNeden bu kızın üzerine gidiliyor anlamadım,konuyu bilmiorum ama mutlaka bu bildiği vardır benceEses07 ben hikayeni dinlemek isterim yazarsan ve diğer kızlar sizide yargilamiorum asla sadece konuyu anlayamiorum ve yazılanları okudukça üzülüyorum neden bu sayfada daha güzel şeyler konusulmuo die saygılar kusur ettiysem affola
Kızlar bu ne ya aranızdaki nedir bilemiyorum sorumlunuz eses mişcesine saldırmışsınız o cvp vermedikce üstüne üstüne yazmışsınız.Hayırdır bizmi yanlış yerde dert paylaşıyoruz sizmi yanlış yerde kin kusuyorsunuZ.Hiçbirinizide tanımıyorum ama dayanamadı m artık yazma gereği duydum ayıp denen bişey var yaEvet bakıyorum sırf bizim yazılar usttelerde kalsın diye bi suru batlar sayfasini paylaşmış sin yazık sana Esra yasy nin dediği gibi sen çok yanlış bi insanın benim söyleyeceğim herşeyi yasy teker teker yazmış tekrar aynı cümleleri yazmayacagım 3 yılım geçti hastanelerde hamile kalana kadar ki sure tam evladima kavusmusken dusuk yapmam hala pes etmemem sana bi soru sorulduğunda korkuyorum demen ben o masalarda neler yaşadım her defasında tirriklanmaktan niye evladım için ama sen korkuyorum !!!! Pardon da sen neyden korkuyosun sadece 3 ay takip görmüşsün bir tane aşılama sonra sında hiç bisey yok 5 yıl olmuş sanki bütün cabalara girmiş sin de yapıyorsun burda kaç yıldır !!! Artık sendeki bu tavırlar bu sızlanıslar rahatsız ediyor ya git doktora çaba harca yada burda hiç bisey yapmadan sizlanip bize haksız lık etme bu nedir yahuuuuuu bi bizlere bakıyorum burda ki insanlar Ayşe ve bir kız daha vardı yaşamadığı olumsuz luk kalmamıştı ama pes etmemiş di ve daha bi sürü insan var burda yazık sana evinin fotolarini paylasirsin zenginim havalarında gezersin orda burda gezen fotoları koyarsin zenginim iması yaparsın babamın şöyle durumu iyi bizim şöyle iyi dersin ben özele giderim dersin hanı ne var ortadaaaa !!! Biri tedavi diyince ay param yok dua bekliyorum sizden bu nedir yaaaayazik sana birde bizim yazıları gorunmesin diye ust üste paylaşıyorsun
merhaba. eşimde sperm azlığı ve ileri hareketliliği azdı. herhangi bir tedavi uygulamadık. doğal yollarla ceviz fındık fıstık muz falan duymuştum. yediğinde sayı arttı ama ileri hareketlisi yine yoktu. keçiboynuzu pekmezi yedi. bir süre sabah akşam yemeklerden önce bir yemek kaşığı. ama bizimkinde kan fazla olduğundan bu sefer eline diken batsa kanı durmaz olunca sadece akşam yemeğinden önce bir yemek kaşığı aldı. Şöyle söyleyim maşallah suphanallah toplam sperm sayısı 8 milyon ileri hareketlisi yokken, keçi boynuzu sonrası 95 milyon sadece ileri hareketli ile aşılama yaptık. Tavsiye ederim.Kizlar esinde sperm azligi olanlar esiniz igne tedavisi gordumu ?
Kim kime ne için saldırmış kızım sen nediyosun? Ne kadar zamandir buradasın da konuşuyorsun ? Kimsenin bir derdi yok benim hele hiç yok. Esraya kızdığımiz nokta doktora gitmeden etmeden kendini uzmesi hepsi bu. Kin kusma durumu yok kim neyine kinlensin konuyu saptırma ortalığı karıştırmaKızlar bu ne ya aranızdaki nedir bilemiyorum sorumlunuz eses mişcesine saldırmışsınız o cvp vermedikce üstüne üstüne yazmışsınız.Hayırdır bizmi yanlış yerde dert paylaşıyoruz sizmi yanlış yerde kin kusuyorsunuZ.Hiçbirinizide tanımıyorum ama dayanamadı m artık yazma gereği duydum ayıp denen bişey var ya
pardonda sen kimsinde bize ayıbı öğretiyosun ve aramıza neden giriyosun ne kadardır burdasında bilip bilmeden konuyu saptırıp bize sataşıyorsun eses kimde bizim sorum lumuz olucak pardonnnnn yıllardır buradyız biz sen cok yanlış yere sataşmışsın sanamı düştü esesi savunmak kime yalakalık yapıyorsunnn kimsenin kin kustugu yok doktora gitmeden üzülüyor para var ama yok diyor bizde boşuna üzülüyorsun diyoruz hepsi bu git başka yerde oyna haydeeeeeeeKızlar bu ne ya aranızdaki nedir bilemiyorum sorumlunuz eses mişcesine saldırmışsınız o cvp vermedikce üstüne üstüne yazmışsınız.Hayırdır bizmi yanlış yerde dert paylaşıyoruz sizmi yanlış yerde kin kusuyorsunuZ.Hiçbirinizide tanımıyorum ama dayanamadı m artık yazma gereği duydum ayıp denen bişey var ya
çok doğru dedin bacım tercuman oluyosun sözlerime aynı şeyleri yazmaya gerek yok kimsenin ne kinlendiği var ne derdi var nede başka bişeyiKim kime ne için saldırmış kızım sen nediyosun? Ne kadar zamandir buradasın da konuşuyorsun ? Kimsenin bir derdi yok benim hele hiç yok. Esraya kızdığımiz nokta doktora gitmeden etmeden kendini uzmesi hepsi bu. Kin kusma durumu yok kim neyine kinlensin konuyu saptırma ortalığı karıştırma
çok doğru dedin bacım tercuman oluyosun sözlerime aynı şeyleri yazmaya gerek yok kimsenin ne kinlendiği var ne derdi var nede başka bişeyiKim kime ne için saldırmış kızım sen nediyosun? Ne kadar zamandir buradasın da konuşuyorsun ? Kimsenin bir derdi yok benim hele hiç yok. Esraya kızdığımiz nokta doktora gitmeden etmeden kendini uzmesi hepsi bu. Kin kusma durumu yok kim neyine kinlensin konuyu saptırma ortalığı karıştırma
Amannnn bırak allah aşkına ya bize dert sanki uyarmayada gerek yok eskilerden sen ve benden baska kim varki herkes bir bir gitti ugramaz oldu nedenide belli. Boşver can'ım benimmpardonda sen kimsinde bize ayıbı öğretiyosun ve aramıza neden giriyosun ne kadardır burdasında bilip bilmeden konuyu saptırıp bize sataşıyorsun eses kimde bizim sorum lumuz olucak pardonnnnn yıllardır buradyız biz sen cok yanlış yere sataşmışsın sanamı düştü esesi savunmak kime yalakalık yapıyorsunnn kimsenin kin kustugu yok doktora gitmeden üzülüyor para var ama yok diyor bizde boşuna üzülüyorsun diyoruz hepsi bu git başka yerde oyna haydeeeeeee
aynen öyle canımAmannnn bırak allah aşkına ya bize dert sanki uyarmayada gerek yok eskilerden sen ve benden baska kim varki herkes bir bir gitti ugramaz oldu nedenide belli. Boşver can'ım benimm
Benimki pekmezi sevmiyor bugun küre baslicaz canim masallah sizinki iyi artmis insallah bizimkide oyle olur 2.tup denemem tutmustu ama kalbi durdu kurtaj oldum smdi once sperm sayisi artarmi acaba diye umut ediyoruz belki asilama olurmu acaba artarsa diyemerhaba. eşimde sperm azlığı ve ileri hareketliliği azdı. herhangi bir tedavi uygulamadık. doğal yollarla ceviz fındık fıstık muz falan duymuştum. yediğinde sayı arttı ama ileri hareketlisi yine yoktu. keçiboynuzu pekmezi yedi. bir süre sabah akşam yemeklerden önce bir yemek kaşığı. ama bizimkinde kan fazla olduğundan bu sefer eline diken batsa kanı durmaz olunca sadece akşam yemeğinden önce bir yemek kaşığı aldı. Şöyle söyleyim maşallah suphanallah toplam sperm sayısı 8 milyon ileri hareketlisi yokken, keçi boynuzu sonrası 95 milyon sadece ileri hareketli ile aşılama yaptık. Tavsiye ederim.
Sizin uslubunuz belli zaten bi dönüp yazdıkkarınızı okuyunda ..yazık kadının kadına yaptığını kimse yapmaz zaten eses beni listedende sil lütfen.buranın seviyesi iyice düştü.muhatab alıp yazdığım kabahatpardonda sen kimsinde bize ayıbı öğretiyosun ve aramıza neden giriyosun ne kadardır burdasında bilip bilmeden konuyu saptırıp bize sataşıyorsun eses kimde bizim sorum lumuz olucak pardonnnnn yıllardır buradyız biz sen cok yanlış yere sataşmışsın sanamı düştü esesi savunmak kime yalakalık yapıyorsunnn kimsenin kin kustugu yok doktora gitmeden üzülüyor para var ama yok diyor bizde boşuna üzülüyorsun diyoruz hepsi bu git başka yerde oyna haydeeeeeee
Bak arkadaşım esesin arkadaşıyız hepimiz ancak sen bilip bilmeden yuklendin. Bebek icin git diyoruz para yok diyor yazdiklarinin az onceleri Antalya'da sayılı aileyiz suyuz buyuz diyorSizin uslubunuz belli zaten bi dönüp yazdıkkarınızı okuyunda ..yazık kadının kadına yaptığını kimse yapmaz zaten eses beni listedende sil lütfen.buranın seviyesi iyice düştü.muhatab alıp yazdığım kabahat
bak arkadaşım kimsenin bir derdi yok yıllardır burdayız en başından beri tanışıyoruz takip ediyoruz .. konuları bence sen taaa en baştan bi oku bakalım esesi bi baştan analiz et hani yenisin yaSizin uslubunuz belli zaten bi dönüp yazdıkkarınızı okuyunda ..yazık kadının kadına yaptığını kimse yapmaz zaten eses beni listedende sil lütfen.buranın seviyesi iyice düştü.muhatab alıp yazdığım kabahat
bak arkadaşım kimsenin bir derdi yok yıllardır burdayız en başından beri tanışıyoruz takip ediyoruz .. konuları bence sen taaa en baştan bi oku bakalım esesi bi baştan analiz et hani yenisin yaSizin uslubunuz belli zaten bi dönüp yazdıkkarınızı okuyunda ..yazık kadının kadına yaptığını kimse yapmaz zaten eses beni listedende sil lütfen.buranın seviyesi iyice düştü.muhatab alıp yazdığım kabahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?