bak arkadaşım kimsenin bir derdi yok yıllardır burdayız en başından beri tanışıyoruz takip ediyoruz .. konuları bence sen taaa en baştan bi oku bakalım esesi bi baştan analiz et hani yenisin yaSizin uslubunuz belli zaten bi dönüp yazdıkkarınızı okuyunda ..yazık kadının kadına yaptığını kimse yapmaz zaten eses beni listedende sil lütfen.buranın seviyesi iyice düştü.muhatab alıp yazdığım kabahat
Buranın seviyesinin düştüğü zaten belli canım ama bizden sonrakiler sayesinde bu çok açık ve net nihale katılıyorum bi geriye git bak bakalım.. neyse seni muhatap almıyoruz ziraa muhatabımız sen değilsinSizin uslubunuz belli zaten bi dönüp yazdıkkarınızı okuyunda ..yazık kadının kadına yaptığını kimse yapmaz zaten eses beni listedende sil lütfen.buranın seviyesi iyice düştü.muhatab alıp yazdığım kabahat
Buranın seviyesinin düştüğü zaten belli canım ama bizden sonrakiler sayesinde bu çok açık ve net nihale katılıyorum bi geriye git bak bakalım.. neyse seni muhatap almıyoruz ziraa muhatabımız sen değilsin
Buranın seviyesinin düştüğü zaten belli canım ama bizden sonrakiler sayesinde bu çok açık ve net nihale katılıyorum bi geriye git bak bakalım.. neyse seni muhatap almıyoruz ziraa muhatabımız sen değilsin
Yani aklın yolu bir balım benim seviyesizlik yalakalık yalan almış başını gidiyor hiç gelemem böyle şeylerebaşka söze gerek yok net bi şekilde noktayı koydun ve koyduk ...
haklısın bitanemYani aklın yolu bir balım benim seviyesizlik yalakalık yalan almış başını gidiyor hiç gelemem böyle şeylere
Kizlar esinde sperm azligi olanlar esiniz igne tedavisi gordumu ?
Kızlar bu ne ya aranızdaki nedir bilemiyorum sorumlunuz eses mişcesine saldırmışsınız o cvp vermedikce üstüne üstüne yazmışsınız.Hayırdır bizmi yanlış yerde dert paylaşıyoruz sizmi yanlış yerde kin kusuyorsunuZ.Hiçbirinizide tanımıyorum ama dayanamadı m artık yazma gereği duydum ayıp denen bişey var ya
Amin canım benimAnladım kızlar tabii siz daha evvel tanıştığınız için biliyorsunuz o zaman esracim sende biraz gayret göstermeye başla bakalım inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz
Anladım kızlar tabii siz daha evvel tanıştığınız için biliyorsunuz o zaman esracim sende biraz gayret göstermeye başla bakalım inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz
Size hangi iğneyi verdi canım ?Kizlar esinde sperm azligi olanlar esiniz igne tedavisi gordumu ?
Ya kizlar ben bu dogum kontrol hapini 3ay kullanmicam bu ay bitsin birakacam doktorum illa 3ay dedi ama sizce napim
Sorun sperm azligi canim uroloji uzmani verdi ignenin adini bilmiyorum evde degilim simdi gecince yazarimSize hangi iğneyi verdi canım ?
Sorun nedir?
Bana 3ay korunacaksin felan dedi cocuk olmasin dedi ki zaten bizim normal yoldan olmuyor olsun sperm varsa ihtimal vrdir dedi bnde kendimz korunuruz illa hap sartmi dedm cnku hic icmek istemiyorum doktorda rahmini temizlicek rahime faydasi var vs dedi bnde korkuyorum yumurtaliklara zarari olur dyeNeden verdi de canım?
Doktoruna danışmanı öneririm. .
Sorun sperm azligi canim uroloji uzmani verdi ignenin adini bilmiyorum evde degilim simdi gecince yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?